![]() |
E30 - 320I
8 Attachment(s)
In mare nu vreau decat sa ii mai pun niste praguri si pleoape...in rest...sa imi mai vina ideei
|
Re: MY E30 320I
Esti matinal rau:):) Frumos frumos urs..... eu ti-as recomanda un M-tehnik de care vrei tu numa sa fie:):)
Dar cea mai buna schimbare de aspect in bine ai face-o daca ai da jos husa de pe volan...:):) nu te costa nimic si arata mult mai bine fara:):):) Si nu uita si de eeM-ul de pe grila:D bafta sa ai..ai grija de el |
Quote:
Frumos ursuletu..sa ai frija de el. Am eu 2 praguri .... ti le dau ieftin ;) YM: bmw_kardiac |
proiectoarele alea nu merg deloc, la fel si fusta. cum a zis si baiatul de mai sus, un m pack ar da mai bine, suspensia la fel :)
cu consumul cum stai? bafta cu masina, la mai multe modificari. |
Quote:
+ 1 de la mine in ce priveste modificarile.As mai veni cu un set de jante borbet sau ceva cu buza mare ca o parere.In rest masinuta arata bine. |
Re: E30 - 320I
salut frumos urs sa-l stapanesti sanatos bine zice wilgax un set de jante borbret ar merge bine si o suspensie reglabila si ar fi multe de facut la el bafta la modificat numai bine:-P
|
Stiu masina de prin oras. Este foarte foarte foarte foarte ingrijita, se aude frumos, propietarul are grija de ea calumea. Ca un sfat...scapa de siglele cu M din grila si de pe portbagaj , siglele cu BMW de pe aripi si fa`i nasul negru si eventual fa`i prelungirea de la bara in culoarea masinii... Multa bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai ceva de lucrat la masina,dar sa speram ca o sa o aduci pe drumul cel bun.
Sarbatori fericite! |
Quote:
|
Sarbatori Fericite nene.
p.s: pe 27 ora 14:00 daca vrei te asteptam la intalnire la stadion. |
Quote:
|
Oooo...insanatosire grabnica
|
Arata bine ursu' dar se poate mult mai bine...stiu ca totul depinde de finante insa incet incet ii poti adauga toate elementele care-i lipsesc acum...kit m-tech1...suspensii...jante...etc
Bafta in continuare si sa te bucuri de el la maxim:D |
Quote:
|
[QUOTE=ady_viteza;3927926]Arata bine ursu' dar se poate mult mai bine...stiu ca totul depinde de finante insa incet incet ii poti adauga toate elementele care-i lipsesc acum...kit m-tech1...suspensii...jante...etc
Bafta in continuare si sa te bucuri de el la maxim:D[/QUOTE un kit am gasit sa il pun dar la anu....suspensii deja are de m din fabrica....iar la jante deocamdada ma rezum la ce am pus pe el acum...eu zic ca dau bine si astea :) |
La urs jantele cu buze late 9j arata cel mai bine;)
|
Quote:
|
e nasol cu sinozita aia .. :rolleyes2
cat despre urs .. misto .. si keep it clean :twisted: SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning