![]() |
S3
4 Attachment(s)
Audi S3 2.0T quattro 265 CP
An de fabricatie 2011 Dotari: trapa, tapiterie din piele/alcantara, culoare Sprintblau (RS4), cruise control, volan multifunctional cu partea de jos plata, scaune incalzite, senzori de parcare spate Am masina de o luna si jumatate si vine ca si inlocuitor pentru GTI-ul pe care il aveam. Planuri sunt multe, ramane sa vedem pe viitor ce va iesi. Cateva poze |
Re: S3
Quote:
masina este deosebita din toate punctele de vedere! culoarea este superba! te gandesti sa modifici ceva la ea? |
multumesc
cu siguranta vor urma si modificari, dar inca nu am stabilit o ordine ... pentru inceput as vrea sa o las mai jos, sa ii pun alte jante si sa ii schimb evacuarea, dar cum am spus, inca nu e nimic stabilit |
Felicitari o masina cu adevarat deosebita,design agresiv si culoarea e frumoasa.
Iti doresc cat mai multi km si sa te bucuri de aceasta masina si sarbatori fericite! |
Foarte bine arata masina . Sa o stapanesti sanatos ! Te'am vazut de 2-3 ori pe aici prin lacul tei , stai prin zona ?:) Masina se vedea foarte bine pe sosea, culoarea este bestiala, mai ales curata cum am vazut'o de fiecare data :-P . un mare + din partea mea pentru ca este manuala .
|
mersi
stau in floreasca si trec zilnic in drumul spre casa prin tei :) |
Masina este super, sa o stapanesti sanatos :).
PS - am o intrebare, din moment ce ai cumparat masina acum o luna si jumatate (2010), cum este an de fabricatie 2011 ? :rolleyes2 |
Ce-mi place bordul...Puternica masina,fabricatie 2011?
Cred ca a tastat gresit,se mai intampla. Felicitari. |
Taicamiu la un VW caddy , masina de servici fabricata si luata in 2008 septembrie ... are trecut in certificat fabricat in 2009 :-P
Superba masina , s-o porti cu placere |
multumesc pentru aprecieri
nu, nu este o gresala, masina este an de fabricatie 2011 grupul vag isi schimba anul de fabricatie incepand cu luna iunie a fiecarui an, de exemplu o masina produsa in august 2008 va avea an de fabricatie 2009, o masina produsa in octombrie 2009 va avea an de fabricatie 2010 si asa mai departe |
2 Attachment(s)
a venit si Mos Craciun :)
|
I-ai scris Mosului...:)) Sa o stapanesti sanatos si un Craciun Fericit!
multumesc mult pt alea :D |
mersi :)
ma bucur ca ti-au placut |
cat coborara arcurile? :)
|
3.5 cm parca :)
|
sunt curios..si eu vreau la a4 arcuri..sa pui poze inainte si dupa :D
|
o sa pun :)
sa vad cand reusesc sa-mi fac timp sa le montez, ca o sa fiu cam aglomerat in perioada urmatoare :P |
sa o stapanesti sanatos, foarte frumoasa masina, dak te vad prin cartier ( eu stau pe dorobanti ) iti dau un claxon sa o vad mai de aproape :D
|
Frumoasa masina sa o satapanesti sanatos,sa ai parte de cati mai multi KM.:D
Bafta cu dotarile. Salut |
criminala, nu sunt eu fan audi dar asta chiar imi place rau :)
|
multumesc tuturor :)
Mc Mate, oricand vrei tu cu cea mai mare placere |
Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca la arcurile alea merg si niste amortizoare. Am vazut masina prin Floreasca parca dar nu mai avea numere rosii. Bun venit printre noi.
|
mersi
o sa pun si amortizoare reglabile, dar momentan asta mi-a adus Mosul :) masina nu mai are nr rosii de vreo luna si jumatate ... stai cumva prin zona ?:) |
Quote:
Eu stau pe Turda, dar predau tenis in floreasca ;) |
am inteles :)
in curand vor mai urma cateva modificari si niste poze :P |
mi-am propus in viitorul apropiat sa schimb jantele la s3 ... ce modele mi-ati recomanda ?:)
|
baga MTM-urile...daca vrei sa bagi bani, eu zic ca vin perfect http://www.ridelust.com/wp-content/u...mtm_bimoto.jpg
|
|
mtm sunt mult prea grele si comune ...
a avut un prieten pe rs4 si dupa 1 luna le-a vandut la jumatate din pret sa scape de ele ... vmr ar fi o idee :) |
Cred ca masina asta ar merita niste jante de la OZ .. http://www.ok-shop.ro/auto_si_tuning...e_18/id/53246/
|
la pretul de OZ, mai adaug niste bani si-mi iau bbs care sincer merita mult mai mult ..
|
BBS pana la capat :)
|
meserias rau S3-ul.. si culoarea e bestiala.. la cati mai multi km fara necazuri.
p.s.: mai pune niste poze :twisted: le: bbs +1 |
Sau pe a lui Ral..alea sunt faine :)
|
1 Attachment(s)
aceste modele tot de la oz cum ti se par?
|
oribile :)
|
felicitari pentru masinuta, are suberb!
Multi km fara incidente! |
1 Attachment(s)
Quote:
|