![]() |
Eclipsa de luna
acum cateva minute a incepu eclipsa de luna!!!
|
ce fain :D ce romanitc :D
|
aham... pacat ca nu esti langa mine ca sa o vedem impreuna :tears:
|
hai ca vin acuma..daca ma astepti.. :)
|
te astept!!!!!
|
Asta e conversatie `privata` sau putem sa comentam viteza cu care se eclipseaza luna? :lol: kam incet.. kam incet [-(
Btw.. ce`i romantic? Hai sa discutam despre eclipsa.. va uitati pe geam <pt. cei care n`au copaci, :roll: sa va doara gatu`] sau la Tv [sa va protejatii okii :shock: ] ? :lol: |
Eu ma uit pe geam..si nu mi se pare incet >:P Ce te grabesti asa? :)) E deja la jumatateeeeeeee!!! :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo:
|
la mine a fugit luna!!! s-a dus dupa bloc :lol: :lol:
|
Si la mine incerca nemernica sa fuga!! :bat: Dar....ma uit pe urmatoarea fereastra .... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
eu nu mai pot... in cel mai rau caz sa ies in fata blocului! sau sa ma urc pe bloc k am cheile! :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Gata, ma duc pe geam sa stau :shock:
HAHAHAHAHA ce zice aia la OTV!!! Ca nu`i merge imprimanta de la eclipsa! :evil_laug :evil_laug :evil_laug De`aia nu mi`a mers mie imprimanta azi?? :blahblah: :blahblah: :blahblah: :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
Gata...apogeul...Pt cei interesati de fenomen, am si filmat...daca ati sforait in loc sa stati cu okii in sus, mai aveti o sansa ... :evil_laug :evil_laug
Ce nesimtita am fost azi...n`am simtit nici cutremurul( cu toate ca s`a spus ca a fost destul de puternic)...nu am avut nici o reactie la eclipsa... :yikes: |
vreau si eu filmul!!!! eu am coborat pana jos... am incercat sa fac niste poze dar n-a iesit nimik :cry:
|
Uite oameni fara somn aici...
|
Eu n-am avut deloc lumina in cartier, in momentul eclipesei. De la Luna sa fi fost ?! :lol:
|
La eclipsa eram pe DN1. M-am dat jos sa ma uit, candea a rahat la padure acolo, era frig ca naiba si m-am dus draqu sa ma culc...
|
Re:
Quote:
|
La Didibao... :lol:
|
A fost beton, eclipsa. Bogdan_16v astept comentariu. :lol:
|
No comment...
|
Este un inceput in prietenia noastra. :tetter:
|
baaaaa voi o dati in romante paicea?
bogdane aveam alta parere despre tine........dar mi-o pot schimba :lol: |
Eu?? Doamne fereste...in schimb cred ca s-a ticnit lupul mai sus postat...deh, de la eclipsa... :lol:
|
Nu m-am ticnit, incercam sa fiu si eu prietenos. :lol:
|
Da, sigur...si marmota...
|
eu am uitat de eclipsa din cauza cutremurului shi pana acum n-am vazut nici macar o poza, ma ajuta cineva? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning