![]() |
Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
3 Attachment(s)
Salutare!
Desi sant un client fidel al acestui forum si lam urmarit mai tot timpul m-am hotarat sa postez si eu aicii masina mea ... Toata povesioara a inceput acum 1 an cand m-am hotarat sa achizitionez aceasta masina desii nu era in planurile mele pana la urma am achizitionato,entuziasm cat cuprinde pe mine in momentele alea fiind si prima mea masina..desii ea arata mai mult decat jalnic..vorba unora ce garaj si-a luat si asta..:)))..pfff prima data cand mam urcat in ea park eram la pariu cu frica nu alta adik puneai frana si se auzeau suruburile prin fetele de use baga-i in viteza iti trebuia ceva timp deoarece proprietaru din inaintea mea isi adunase toateee braduletele posibileee:lol: Prima data am inceput sa fac curat in ea pff..3 plase de gunoaiee am luat din ea ..apoi am trecuta pe numele meu trebuia un numar de inmatriculare si de aiciii au inceput ideeiile ba sa pun 69-des ba 69- rar...:lol: 13-dus ...nici eu numai stiam cert e ca...vruiam ceva altfel si atuncii imi zice un prieten pune-tii 10 plm:lol: atat mi-a fost sa aud da la care il intreb plm stiu ce e .. dar 10 ? la care el 10 pune-l in engleza:lol: caterinca maxima la politie ma intrebat politistu de unde plm si iam zis punto LM asa e modelu si 10 de unde da eu ma opresc si zic masina de nota 10 :lol: decii maximm i-am dat cu asta ,partea cea mai tare e ca mai toata lumea ma striga plm:lol: Asa sa trecem la lucrurii mai serioase masina e fabricata in 2001 are ca optiuni urmatoarele:geamurii electrice ,abs ,4airb-uri,servocity ..motor 1.2 60 cp(trage destul de ok) o sa incerc sa pun poze si sa explic cat de cat operatiile de care a avut parte.. Primele poze sunt exact cum arata masina prima data ...o sa incerc sa pun pozele pe rand ... |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
Apoi a urmat vopsitul dupa lungiii asteptarii multe criticii si toate cele dar asteptam ca nu puteam sa fac nimik pana nu o vopseam ..si asa am inceput treaba cu vopsitu . chestia e ca vruiam ceva clean nu imi plac briz brizurile ...si am inceput sa ii zic la om ca vreau urmatoarele:
dat jos toate insemnele cu fiat scos stergator ,scos antena,scos stropitoare luneta spate ,scos toate bandourile de pe spoilere si de pe laterale ...saracu sa uita la mine de parca in gandu lui uite si la asta park il calca trenu:lol: |
4 Attachment(s)
pozele cu vopsitu...
|
Si dupa vopsit a inceput 'nebunia lu salam' asa cum imi place mi-e sa ii zic desii nu sunt manelist :lol: si urmat urmatoarea lista de cumparaturii:
tripla spate era crapata,far la fel de crapat,termocupla ,fata use,lampa spate numar,cumparat stergatoare nu de alta dar prima zii cand a plouat m-au depasit stergatoarele o luasera la vale...:lol: dupa ce am scos masina de la vopsit a trebuit sa ii pun tot ce era dat jos la loc bineinteles am preferat sa le pun singur ..decat sa mai stau cu ea la vopsitor ,nervii cat cuprinde intr-un cuvant ,numai ca asa se invata unele lucrurii ...dupa ce am facut la exterior ce era de facut,urma interioru scos tot afara spalat si curatat de la mocheta la scaune ..la plasticee mi-a venit idee buna zic eu si anume am dat cu primer pe ele iar apoi le-am lacuit au iesit super pt ca era matuiteee si urate ...apoi am inceput cu sunetul....deocamdata pun ceva poze cu masina iesita de la vopsit ... si aranjjata cat de cat...iar apoi sunetul ca trea sa fie si din ala :twisted: |
5 Attachment(s)
pozele desi nu au o claritate destul de ok dar tinand cont ca e telefon de 1 leu la abonament ce sa mai zicii si ce sa mai cerii:lol:
|
7 Attachment(s)
Si sa incepem si cu sunetul ca trebuia facut si el ..masina avea cand am luato un casetofonn pe ea de ...toata jena gen sarea cd-u din hora in hora si din sarba in sarba :lol:
Si am zis gata o dam pe clubbing..:lol: Si inceput cu doua boxe sony explod +2 boxe blaupunkt polita spate Un nou casetofon cu stick si comanda volan o statie si un tun de bass jbl1000+kit de cabluri schimbat toate cablurile in total 40 metri cablu:twisted: Apoi a urmat folie fata+ spate ..(numai spate omologata) Dupa toate astea plangea dupa niste jante...si astfel m-am decis ca tre sa ii pun si jante si am cautat si am gasit ceva pe 15 zenden punicele pret bun le-am luat si le-am curatat vopsit si rearanjat + 4 cauciucuri de vara ..tablele pe 14 ramanand cu cauciucurii de iarna numai bune .. |
6 Attachment(s)
Poze cu jantele prima data si apoi...de precizat ca au fost vopsite in urmatoarele culori:negru lucios,negru mat,carbon,alb perlat,negru cu rosu,gri si steaua neagra,pana la urma am ramas pe culoarea asta traditionala de altfel..
|
2 Attachment(s)
Apoi a urmat partea cu mecanica si motoru ,si anume sau schimbat urmatoarele: sa inlocuit garnitura de la capacul motorului (prezenta urme de ulei)
SCHImbat:tampoane motor,capete de bara ,bielete pivotii,sabotii frana spate ,ulei motor +filtru ulei ,filtru aer,ulei cutie schimbat,baterie noua,+multe altele de nu mi le m-ai amintesc akuma... S-a schimbat si kitul de ambreaj pt ca imi facea figurii cand mergeam in spate si am gasit tot kitul la un pret bun (250 ron LUK)si am zis sa il schimb cert e ca am facut o alegere buna pt ca mult numai avea nici placa+rulmentu+ambreaju... In viitoru apropiat mai sunt de schimbat placutele pe fata si rulmenti spate (cam scumpii ce e drept)si poate rulmentii de la telescoape (fata) Am doua poze dar nu sunt clare ..telefon de 1ron:-P |
2 Attachment(s)
Dupa ce am terminat cu partea de mecanica am optat pt un kit xenon faza scurta deoarece 'lumanarile' care erau pe masina nu faceau pic de lumina si asa m-am hotarat sa imi pun xenon,apoi dupa xenon am optat si pt un angels eyes ,pus de mine munca de 2 zile :-) ,desii fiind o motorizare mika pe masina am zis sa scot un sunet placut si am optat pt o toba Magna Flow originala(nu chinezarie )plus jumate din coloana din esapament schimbata ca sa se incadreze destul de ok (mult de munca traseu original fiind jalnic...)
|
1 Attachment(s)
Sper sa va placa ce vedetii intr-adevar se putea si ma bine sunt convins da si mai rau akuma dupa posibilitatii ..
Astept sugestii intrebarii critiicii.... Va salut cu respect!! PLM LOWWW!!!:lol: |
Mie imi place f mult masina, si culoarea e frumoasa, low low ...
Bravo, are linie masina, se vede ca e cu bun gust facuta. Si, nr de inmatriculare, foarte tare! Suntem "pe acolo" amandoi :)) |
Quote:
Te salut cu respect! PLM LOWWW!! |
10 Attachment(s)
Si ceva poze mai noi cu ficatuu...!!!;)
|
frumusica masina. barile le-ai umplut cu chit sau cu plastic? daca ai bagat chit, e f probabil sa crape in viitorul apropiat. eventual puteai sa scoti si semnalizarile de pe aripi, mie mi se par hidoase.
bafta cu masina, esti pe drumul cel bun. |
Quote:
Iti multumesc pt cuvinte si sfaturii..apreciez mai ales ca stiu ca ai avut si tu un fiat foarte frumos adik mi-e unu mi-a placut mult ..in ceea ce priveste barile sunt umplute cu fibra ..ce e drept pana akuma nu au crapat sper ca nici de akuma in colo :-P,si semnalizarile am vrut sa le scot si eu dar dupa le-am lasat asa adik ma tinut m-ai mult cu ea la vopsitorie si nu am mai avut rabdare sa mai dau si semnalizarile jos... Bafta multa sa ai si tu cu noua masina ... Te salut cu respect, |
Quote:
PS:poza c nr 2 din acest post este modificta in photoshop nuh?:D |
Quote:
In ceea ce priveste poza 2 da e facuta in photoshop :adik colegu meu de servicii s-a jucat un pic in photoshop! Te salut.. |
Asa sef...acuma dai cu ea jos si aia e.
Bafta,te-am pupat. |
Quote:
alte jante ,pragurii, suspensie sport,alt spoiler spate si multe altele si stii ca eu tot timpul cand am zis ceva nu am fost numai de vorbe ...dak nu era sa bag si in casa baniii le avea pe toate iarna asta...dar na toate la randu lor...si pana sa o las eu pe a mea dai u cu morifa (adik morii faaa:))P)josss de pamant,ca tare mi sunt curioss cum iar sta...:lol: si de restu ne ocupam noi mai restilizam mai una alta:lol: 'ca doar este in domeniu':lol: ar trebui sa ii facii si u la masina ta un forum ca ai ce posta:shock: STIMEEE...:D |
dragut, ce suspensie ai?
|
Quote:
Salut,bogdan ce sa zic e modelul stock ce vine pe modelul asta SX,am inteles ca e semi-sport ...akuma sper sa nu ma insel mi-e majoritatea mi-au zis sa nu o schmb cu una sport ca sta destul de ok pe masina da park as incerca si ceva sport... Te salut ! |
salut, super frumoasa masinuta ta cat te-a dus vopsitul...intetionez sa o vopsesc pe a mea si vreau sa-mi fac o idee de pret...iar ca suspensie daca ai posibilitatea financiara de a o schimba crede-ma ca merita:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Salut ,mersii frumos de aprecierii , vopsitul nu ma dus cine stie ce, adik l-am cunoscut pe baiatul care mi-a vopsito manopera a fost 700 de ron si iam mai dat eu 100 ron in plus deci total 800 ron ...si materiale cam de 300de ron undeva aicii Total 1100 ron Sincer in legatura cu suspensia as fii curios sa vad ce diferente sunt intre ce am eu akuma si alteceva ..u ce suspensie ai pe masina ta?? sport? Te salut |
Suspensia mea momentan este stok pana la vara, dar am un prieten care are spor fixa tatechnix si este incoparabil cu cea de pe masina mea, sta mult mult mai bine.
Ca pret pentru vopsit ai iesit foarte bine...eu am fost la un sevice sa intreb si ma duce in jur de 2000 lei putin peste chiar...mai este si alba:sad:...sper sa gasesc ceva mai ieftin. |
1 Attachment(s)
[QUOTE=B-38-GMG;3921045]Suspensia mea momentan este stok pana la vara, dar am un prieten care are spor fixa tatechnix si este incoparabil cu cea de pe masina mea, sta mult mult mai bine.
Ca pret pentru vopsit ai iesit foarte bine...eu am fost la un sevice sa intreb si ma duce in jur de 2000 lei putin peste chiar...mai este si alba:sad:...sper sa gasesc ceva mai ieftin.[/QUOT Pff foarte mult ti-a cerut la mine a muncit fff mult la spoilere si plus bandourile ..decii avea toate motivele sa imi ceara banii mai multii,dar eu zic sa cautii pt ca tre sa gasestii ceva mai bun ca pret ..si eu ma gandeam la o suspensie tatechnix sport reglabila ...sant curios dak cumpar toata suspensia adik tot kitul oare intra si rulmentii de pe flasele telescoapelor in pret? Te salut! |
cel mai bun pret pt un set de suspensie FK ti-l pot da eu. eu mi-am luat suspensie, dar chestia e ca au fost ceva probleme si am primit-o doar dupa ce am vandut masina. in kitul de suspensie nu intra si flansele.
incearca sa cauti ceva jante frumoase, 7-8j fata si 8-9j spate. :) ar da foarte frumos in combinatie cu o suspensie reglabila. |
Quote:
Te salut! |
pai, jantele erau keskin kt1, cea mai proasta chestia a fost ca erau 5x112, si a trebuit sa fac flanse de trecere, si deaceea am facut evazarile pe spate. incearca sa cauti ceva 4x100 sa nu faci flanse de trecere, si atunci nu umbli la aripile spate. alta chestie nashpa a fost ca am fost nevoit sa bag 195/40/16 pe jante ca sa nu frece in aripa, si am obtinut un stretch f mare pe spate, si nu mai era chiar asa de usor de folosit, ca sa nu zgariu buza la jante. eu zic ca cel mai ok e cu face JOKER, adik 8j fata, 9j spate. :) cel mai usor cu efect garantat si poti sa folosesti 195/45/15, cauciucuri omologate in Romania pe punto. :D
bafta si Sarbatori fericite. ti-am lasat pe PM date despre suspensie. |
1 Attachment(s)
Quote:
Sarbatorii fericite iti doresc,si un an plin de realizarii!! Te salut!! |
6 Attachment(s)
Salutare
Se vand jantele de pe masina cu tot cu cauciucuri (de vara) jantele se dau pt ca am achizitionat alte jante... Jantele sunt din aluminiu fabricatie germania marca Zenden 7j 2 cauciucuri spate 205/50/15- aproape noi-braun 2 cauciucurii fata 195/50/15 -50%suta bune -continental SUPER PRET DOAR 500 RON VA SALUT CU RESPECT!! |
3 Attachment(s)
POZE!!
|
Stiu masina de prin oras,arata bine,are si varumiu una le fel tot in 2 usi WTX la nr.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Te salut ma bucur ca iti place masina ,stiu si masina lui varu-tau e un albastru mai deschis :-),si ce sa zic masina mea circula destul demult prin oras :-) akuma arata mai nashpa ca na jante de tabla caucioace de iarna :-) ne comformam sezonului rece.. |
ce jante ai achizitionat?? :D 8j, 9j?? :D spune tot :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
Te salut Am pus si o poza asa....asa... ca sa iti facii o e'deee:D |
Foarte frumoase. O sa dea bine de tot pe Fiat-ul tau ! Am mai vazut pe un Punto in CT ceva de genul si arata beton !
|
Se pare ca n-am observat threadul, arata bine masina, ma bucur ca este facut in stilul acesta, la exterior n-am de comentat, in interior insa polita aceea cu boxele... :x
Buna alegere cu jantele, arata bine. Despre suspensii as zice si eu cateva cuvinte, defapt chiar sfaturi in primul rand sa nu-ti cumperi ta technix in al 2lea, daca vrei ca masina sa fie lasata si sa fie si sportiva cumpara-ti arcuri -50mm eibach si amortizoare bilstein b4, este cel mai bun setup pt. aceasta masina daca vrei masina culcata ai 2 optiuni: 1.cea recomandata: suspensie coilover ajustabila pe inaltime si duritate (de exemplu fk silverline) 2. suspensie ajustabila pe inaltime la buget mai mic (fk ak) cu astea ma gandesc ca iti dai seama ca nu poti sa mergi pana jos ca-ti faci aripile floare pe fata Quote:
|
foarte frumoase jantele, 9j am vazut ca sunt, pe 16, dar pe fata ce j au? 7,5?
daca sunt 7,5 j sa cauti cauciucuri 195/40/16 si pe spate 205/40/16, au un efect f bun de stretch, si arata f bine. imi place f mult masina ta. e printre singurele punto care le indragesc. :D |
Quote:
Salut ,ma bucur ca iti plac da intr-adevar arata ok dar de efect o sa fie cand o sa dau cu ea de pamant:lol: Te salut cu respect! |
Quote:
Te salut cu respect ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning