![]() |
Vand piese auto
Aproape orice piese . . . . . lasatimi msg aicy cu ce aveti nevoie si eu va voi raspunde cu daca am sau nu , sisami mai lasatimi si pentru ce masina cu toata denumirea ei si anul ei
0722120077 0729697779 Va multumesc si va astept |
Re: Vand piese auto
piese de peugeot 505 ai? Te-am pus la incercare.
|
Motor VW cod AEX?
|
piese aduci noi sau sh?
daca aduci sh, ma intereseaza un pret la o caseta de directie de opel vectra din 92, motor de 2.0 16v c20xe... mersi |
deci piesele sunt noi si mai mult avem pentru opel renault VW o sa vb la depozit in seara asta sua maine pt directia ta de vectra
|
ma scuzati am scris din graba sau maine*
|
se poate face si un inventar cu piese pt vw golf 2? :D
|
o sa intreb la depozit ce au si o sa ity spun daca se poate si pt golf 2 dar totushy sami spui de ce ai nevoie ca sa stiu si despre ce intreb . . .
|
Ce piese de Renault 5 turbo ai ? Un amal valve de Cosworth se gaseste ?
|
Quote:
- bord electronic - maruntisuri... |
pai tu esti din constanta sau bucuresti? ca eu sunt din bucuresti si nush daca livram si in tara
si pt renault 5 nush daca avem o sa vedem |
Quote:
vezi daca ai ce am scris, si vezi ce mai ai in afara de asta, si o sa vezi ca e totul posibil :) ps> la lista se mai adauga (tot pt. golf2): - parbriz NOU (tenta verde + parasolar) - geam dreapta fata (model 4 usi) in tenta verde - doar original VW - oglinzi electrice golf 2, sistem complet (+ butoane reglaj din interior) multumesc. |
parbriz nova sh sau nou pune si un pret pt amandoua cat mai repede dak poti.
|
m-ar interesa si pe mine oglinda dreapta golf 3 din '96
|
bucsele superioare de la amortizoarele spate, pentru un e 36 compact din 97 poti aduce?
|
servo-frana (doar tulumba fara pompa) si un debitmetru pt opel vectra b caravan 1998.Dk ai te rog sa imi spui si pretzul...Ms.
|
M-ar interesa si pe mine urmatoarele de opel vectra a, astra f, kadett gsi sau calibra :
Fuzete, discuri frana, etriere spate si cablu frana de mana calibra Un pret pt toate ? |
DIN PACATE SE POATE INCHIDE deoarece nu mai este valabil . . . .:(
|
Bord de audi a4 model 2001 2004 ai cumva lasa-mi un pm mersi frumos respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning