![]() |
CUTREMUR!!!! :D cum a fost ? :D
Senzatie..... :) stau in buc , la parter , a fost belea rau :D la voi cum s-a simtit.... ?
|
dude tremur tot !!! a fost senzatie cu spaima !!!
|
:lol: :lol: 4ss-ul a facut conferinta in direct in timpul cutremurului :)
|
cei mai nebuni suntem, sa mor yo !
|
au anuntat ca a fost de 5,7 grade
|
mai se discuta aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3496
|
fii antent ce tare
amandoua topicurile sunt facute la 11:41 |
Eram online!!! si am inceput sa ma zgudui!!! :lol: :lol: :lol: Am tinut de monitor dupa care m-am gandit sa ma duc in tocul usii ca e mai safe!!!
Cam atat!!! |
prima paguba a cutremurului: cablul USB de la volanul meu Microsoft cu force feedback. :cry:
Am agatat cablul cand am fugit sub grinda si s-a cam belit jackul :cry: |
:((((((((((( io stau la parter si nu am simtit nimicaaaaaaaaa vreau senzatii tari :)
|
in Cluj cica nu s-a simtit. In Iasi s-a simtit bine.
|
Eu stau la 4 si l-am simtit din PLIN.
Eu stateam si vb. pe yahoo cand am vazut cum se mishca peretii!!! Eram terminat!!! |
je juca counter strike, si la un moment dat aud lustra cum zdrangane... zic ma da-ma dreaq ce-or face vecinii , in urmatoarea fractiune de sec. simteam ca se misca scaunul sub bine , am zburat sub tocul usii , si am tzipat la fratimiu sa se scoale ca e cutremur ... o data de 2 ori , se trezeste , ii zic... si imi zice , marsh ma in PLM :D ai chef de glume la ora asta ? :roll: :roll: in fine , a fost senzatie ... cel putin cat stateam pe scaun.. a fo` belea.. nasol era ca nu se mai termina... :( bine ca s-a termenat cu bine
|
frate, eu dormeam!!!!!!!!!!!!!! :roll:
|
Re:
Quote:
|
Eu bagasem o sesiune de demo NFSU2 si am avut impresia ca are scaunul feedback de la gropile din joc... :lol: :lol:
A fost destul de violent pe o perioada scurta de timp oricum... Oricum, e cea mai mare tampenie sa fugi pe scari la cutremur...asa a murit Toma Caragiu...sa vezi ce plimbarici erau la mine prin cartier la 12 noaptea, zici ca era zi cu soare, statea lumea p-afara, prin masini... :lol: M-am terminat de ras... |
Ultima oara cand am vazut atata lume pe strazi la ora 12 a fost la ultimul Revelion sau de Pasti :lol: :lol: ]
Eu stateam prin casa si ma uitam la ei pe geam cum se plimbau :lol: :lol: |
Eu eram la soata mea, care sta la etaju' 4. Catelusa ei (un pechinez pocit) era pe-un dulap, iar in momentu' \"impactului\" a sarit peste noi, in pat (nu va ganditi la prostii ca-i \"pe belea\").
S-a spus la tivi ca a fost cutremur de 5.8* pe scara Richter, care masoara activitatea la sol, si 6* pe scara Mercaly (sau cum se scrie), intensitate a cutremurului in Vrancea, la ~ 95-110 km adancime. Replicile sunt, sau nu, de asteptat, dar daca se vor manifesta, chill, ca cica vor fi mai slabe (daca nu mananca) :) Tot la tivi au aratat imagini, din Bucuresti si Brasov, cu oameni care iesisera afara din casa. Imi aduc aminte de povestile lu' mama, de la cutremuru' din '77 (cu intensitate mai mare de 7* Richter) :lol: PS: ii multumesc Florica pentru telefon. Pe la 00:35 m-a sunat sa ma intrebe daca-s OK :D PPS: topic mutat la Tot ce nu poate fi incadrat. Subiectul nu este hazliu :roll: Santos - mai ai si de la mine o bila (de bowling) neagra, in cap :D |
Eu stau la etajul unu si cand a inceput vorbeam pe messenger. A inceput sa se clatine asa incet biroul si eu am crezut ca imi tremura o mana :lol: , m-am oprit pt. o secunda s-a oprit si cutremurul, cand am inceput din nou sa scriu, a inceput din nou sa se clatine biroul, am luat mainile dupa el, si apoi a inceput si scaunul sa se clatine (mai e si din ala pe roti), apoi a zbierat fratimiu la mine sa ma bag sub toc, asa ca m-am ridicat si cand am ajuns sub toc totul se terminase :cry: . Pacat ca nu stau si eu la 9 sa ma distrez cand e cutremur, sa zbor din perete in perete ca la chinezi. :lol: .
Oricum frumoasa senzatia dar prea scurta si prea slaba. |
:lol:
Mai bine zi \"Doamne fereste!\". Nu cred c-ai vrea sa ajungi precum chinezii! |
daca cutremuru` asta a fost slab si scurt...yo inseamna ca port ochelari,ceea ce nu e adevarat :P
daca cutremuru` era mai lung(10-15 sec) se crapa din pereti. yo stau la et 5 si a fost foarte nasoala senzatia. vad la unii ca au zis ca s-au repezit sa salveze monitor(ceva gen Lemeleul).Mey fratilor ganditi-va intai la viatza voastra. Bine ca nu au fost incidente majore.In rest toata lumea e ok ? |
pai fatza de 77, 86, 90.. asta chiar fost slab....
|
eu cand am simtit cutremurul am ramas nemiscata pe scaun.. n-am stiut in ce fel sa reactionez... doar incepusem sa tremur toata... insa n-am reusit sa reactionez in nici un fel... Faza e ca sunt putin obisnuita cu cutremurele.. insa asta a fost destul de ciudat... simteam blocul cum se \"indoaie\"
Slava domnulul ca s-a terminat cu bine! E foarte ciudat... ca acum aproximativ o sapt a fost si in japonia un cutremur destul de mare, din nefericire au fost unele pagube, raniti si chiar cativa morti! |
eu stateam pe scaun la birou....cand a inceput sa se miste scaunul am zis \"mah ce naiba.. k eu sigur nu ma batzai :D\" ... cand a inceput sa se miste cam tot prin casa, am strigat la frate-miu (care dormea), da' el nu avea nici o treaba.. s-a intors pe partea cealalta.. :lol:
|
N-a mai fost un cutremur ca acesta de vreo 14 ani! cutremurul s-a simtit si in moldova, ucraina, bulgaria si chiar turcia!
Magnitudine de 6 pe scara R, in buc 6 pe scara M. faza maxima a undei de soc a durat 6 secunde! Liniile telefonice fost nefunctionale pt jumatate de ora,iar cateva cartiere din bucuresti au ramas fara curent! Nu au fost inregistrate pagube materiale in nici un judet! |
Re:
Quote:
:o :lol: Exact la fel...am tzinut de el sa nu cada...ca e undeva mai sus pus..dar cand am vazut devine mai puternic mi`am bagat ceva in el si m`am dus sub toc....ca o viata nu cumperi dar un monitor da`l dreacu! |
ji inca ceva...am la partier 2 drachi gemeni...erau in balcon fumau....sa nu`i vada masa....si`au sarit rapid pe geam...a fost cea mai tare faza...in afara ca dupa..au iesit prostii scarii in fatza si vorbeau!
|
eram in camera, defapt in pat deabea atzipisem si a inceput sa se miste patu`. De nu urlam dupa sormea (NU MAI MISCA MAH PATU`), da cand o aud pe maicamea \"CUTREMURRRRRR\" moa am sarit din pat ca din tun si m-am bagat sub toc. Moa ce marpha facea apartamentu ... shake it baby :lol:
|
Unii pote o sa zica ca sunt nebun .... da` mie chiar mia placut la cutremur ... first am murit de ras, second, super senzatia ... mi-ar mai place sa ma prinda un cutremur :lol:
|
si mie mi`a placut .. dar la mine a fost mai naspa... ca am realizat ca e cutremur dupa ce s`a terminat :)))
pur si simplu stateam in pat, adica dormeam .. si am simtit ca se misca patu cu mine.. era super :)) .. apoi am observat ca incep sa cada diverse lucruri din biblioteca.... au inceput sa se misete geamurile.. usile.. dar tot nu realizam ce se intampla.. si pana la urma a venit tata si m`a strigat : \"ancaaaaa trezestete ! e cutremur.. \" :)))) (era cam disperat) si asta a fost .. :) |
:lol: tzavaaaaaaa...vad ca fiecare a trait altfel acest mic cutremur....dar oare la unu mai mare...si mai lung...va reusi cineva sa posteze in timpul lui? :lol:
|
:)) nu cred ..
din cate am auzit prin 2007 se apropie unu` de 8 grade.. daca e asa, intrebarea e daca va reusi cineva sa scape teafar.. :( |
super nashpa senzatzia :((
|
membrii MISA zic ca pe 6 noiembrie anul curent , o sa fie un cutremur care ... bla bla bla , intr-un cuvant |apocalipsa| :D ce facem ? ii credem ? :D
|
Nu.. au zis ca pe 7, cik se va cutremrua pista de la Baneasa de la motoarele masinilor :D
|
eu zic sa nu-i credem !
eu la cutremur m-am cam speriat ca stateam la calc si ma benoclam pe forum si a inceput sa se zguduie scaunu cu mine ! ...nasoala senzatia ! :cry: |
Re:
Quote:
Soro noi 2 sacapam sigur :lol: :P |
pe mine unu m`a luat din somn :D ... da m`am speriat .. de m`am cacat pe mine scuze de limbaj da credeam k am sa mor .. nu se mai oprea odata ... ma simtzeam ... k o gargaritza intr`un bidon ... powerless ...........
|
Cel mai misto e sa stai la 10 cum stau yo...sa vezi acolo snzatii tari
|
alooo domnu
io stau la 9 deci la vro 3 metri sub matale. al naibii de lung a fost |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning