![]() |
E30 - from tm
3 Attachment(s)
salutare tururor...sunt nou pe aici am achizitionat si eu o mica bestie de vreo saptamana mai precis un 320i e30 129 de caluti toti la locu lor masina merge foarte bine este foarte inchegata ce rar mai gasesti pe la noi nu este trasa forjata defapt fostu proprietaru circulase foarte putin cu ea de cand a cumparato si el..in fine astept ceva idei as vrea in primu rand poate o alta culoare si aranjata exterior interior iar dupa aceea pe la motor as vrea sa umblu un pic sa scot mai mult de la el daca se poate astept propuneri sfaturi multumesc
|
Re: e30 from tm
hai noroc sa scoatem ursi poate putin pe zapada ne auzim ;)) bafta
|
1 Attachment(s)
frumoasa masinuta :-P imi place k tot mai multi ursi apar de la voi din TM..o ideie pt culoare e COSMOS BLACK atasez o poza sa iti faci o ideie..ar da extraordinar pe urs..sfaturi referitoare la modificari, nu te du pe accesorii aftermarket si incearca sa ii pastrezi linia de bmw..pt inceput renunta la "i" de pe portbagaj, dar dak tie iti place e ok :-)
P.S. ar trebui sa facem o intrunire cei cu ursi ARAD-TM :D ar fi ceva frumos |
sa sti ca nu ar fi rau mai sunt ursi prin arad aranjati ? :D
|
Quote:
|
Re: E30 - from tm
3 Attachment(s)
mai am gasit ceva poze..
|
Quote:
|
sigur ca da asteptam poze cu numerele noi :P norok pe zapada putin cu el ca trebe :))
|
Quote:
sa ai noroc de ea si bafta la modificari daca ai de gand! |
Quote:
|
Pare foarte intretinut... de la interior nu ai poze?:D
|
uhmm...that's a first.evacuare tripla?
|
Da chiar :) Nu ii pui si partea cealalta ?:):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Super......ma refeream daca ii pui 3 tipsuri si pe partea dreapta...De ce il dai jos vrei sa pui si mai multe? :):):):):):):):):):):):)
Ai grija de ea...Tine-o orijinale style:):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa te bucuri de ea si multi km fara incidente.Asteptam poze, filmulete si multe multe planuri pe viitor.:-)
|
Quote:
|
Quote:
Masina am dar momentan nu am topic deschis.Cand se ve va mai strange cascaval si materiale pentru al meu voi deschide.bafta!;) |
Bossule de ce te ataci asa...... nu ai simtul umorului?:):)
app cat ai dat pe ea? Bafta la ea !!! |
Quote:
|
Quote:
|
ma ajuta careva cu ceva sfaturi cum sa dau folia jos fara zgarieturi pe geam vreo metoda folie e prins bine ca am mai incercat in prima zii cand am luato sa o dau jos :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze de astazi:D interiorul nu este curat...nam apucat sa il spal si asa mai departe:oops: va urma..saptamana asta
|
1 Attachment(s)
un mic demo cu sunetu dar am niste caini prosti prin cartier de latra tot timpu:D saptmana viitoare voi face un video ca lumea cu ursu la treaba:evil:
|
Quote:
Aude de zici ca e 6 in linie frate pe bune:-).Aude foarte frumos.Asteptam pe zapada asta si un mers de-a latu poate ceva ceva.:-) |
Quote:
|
Foarte ingrijit ursul tau si ma bucur ca o sa-l tii cat mai curat
Deabia astept si eu sa fac 18 ani sa-mi iau unul pana atunci admir si eu la altii:D Poti sa-mi spui si mie cat platesti impozitul anual la aces motor? |
Quote:
|
Quote:
Pana imi cumpar eu un urs ma uit pe topicul tau ca sa mai invat cate ceva. Sa-l stapanesti sanatos! Am uitat sa spun:oops: |
Quote:
|
ma ajuta si pe mine cineva cu o idee cum sa fac ornamentele negre macar cele de la geamuri ca bara de fata o sa o schimb cel mai probabil..multumesc
|
Sal ...negre ..parerea mea
Trebuie sa le slefuiesti bine ca altfel o sa sara vopseaua |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning