Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw318,4 doors -pregatire de transformare sfaturi..idei.. etc :D (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/227949-e36-bmw318-4-doors-pregatire-transformare-sfaturi-idei-etc.html)

ImPaCt318 17-12-10 23:52

E36 - Bmw318,4 doors -pregatire de transformare sfaturi..idei.. etc :D

4 Attachment(s)
Salutare All :)

Yo-s Gaby...Si imi pare bine s-a va cunosc..ma simt happy cand vad atâta lume pasionata de masini.. :D Mai ales de pisicutze,ursi & etc :) RESPECT.

M-am apucat sa deschid acest topic in scopul de a strange informatzii,pareri,sfaturi etc in ceea ce urmeaza sa mai schimb la masina in viitorul apropiat.. :D..(nu vreau s-o fac dupa ureche k sa zic asa ) si prefer sa invatz dela fiecare cate ceva...
De aprox 6-7 luni..mi-am achizinonat o pisicutza...(destul de batrânioara)An 91`.. mot 1.8...tot navigand pe forumuri..si N` siteu`ri mi-a intrat ideea in cap de a imi schimba si eu putin aspectul masini...Dar Nu Chici..Doar in limita bunului simtz. si nu extravaganta..
Pai Ce s-a zic...Masina in momentul de fatza nu arata impecabil(mici defecte optice la praguri..dar in rest arata bine)asa k mi-am propus s-a strang niste bani si sa imi duc visul pana la capat..Eo zic sa va prezint pisik mea..si nah..astept parerile voastre la adresa ei.sidak se merita sa fac investitzie sau sa o las asa.. :D
Apoi va voi impartashi si ideile pe care le am...

PS: Sper sa intratzi mai des pe aici si sa imi raspundetzi la probleme pe care le voi intampina cu ea...nah nu sunt foarte priceput.. :)

Asta e Pisicutza...Si Km Asa Miorlăie Ea... :D ( http://tinypic.com/player.php?v=16953kg&s=7 )

opia 17-12-10 23:59

Re: Bmw318,4 doors E36-pregatire de transformare sfaturi..idei.. etc :D

Nu este rea. Sa o stapanesti sanatos..la modificari depinde si de cati bani dispui si ce gusturi ai, ar fi bine sa mergi pe un stil OEM...ai putea incepe cu un M Packet bara fata/spate, bandouri si oglinzi si praguri daca doresti, apoi o suspensie si niste jante.

P.S. Pune si niste poze de la interior!

ImPaCt318 18-12-10 00:06

Pe M Paket vreau sa merg..deaia am zis k nu doresc ceva extravagant..sau mai stiu eu..ceva simplu si frumos.. :d

ImPaCt318 18-12-10 00:09

Cat Despre interior ce sa zic..masina este cheala..si am luato destul de eftinache...:D la modificari ma gandeam la capota fatza si spate...si km atat...akm cat de curand.. :)

JusT_SaY_BoBo 18-12-10 21:02

Quote:

Originally Posted by ImPaCt318 (Post 3907043)
Cat Despre interior ce sa zic..masina este cheala..si am luato destul de eftinache...:D la modificari ma gandeam la capota fatza si spate...si km atat...akm cat de curand.. :)

salut..frumoasa pisica!parerea mea este sa o faci impecabil tehnic iar apoi te ocupi de estetica
parerea mea e sa incepi prin a-i vopsi pragurile in culoarea masinii,apoi niste jante frumoase,o suspensia apoi restul!
cat despre capota parerea mea este sa o lasi asa ca e cel mai frumos!multa bafta

ImPaCt318 18-12-10 23:07

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3909137)
salut..frumoasa pisica!parerea mea este sa o faci impecabil tehnic iar apoi te ocupi de estetica
parerea mea e sa incepi prin a-i vopsi pragurile in culoarea masinii,apoi niste jante frumoase,o suspensia apoi restul!
cat despre capota parerea mea este sa o lasi asa ca e cel mai frumos!multa bafta

Iti dai seama k tehnicul conteaza cel mai mult..si pe urma esteticul..la partea tehnica este mai putin de lucrat dkt la cea estetica.cat despre culoare..vreau sa o vopsesc pe toata..si eventual..capotele si plafonu negru mat sau colant carbon....:-??

liviu tex 18-12-10 23:17

frumoasa masina! eu i-as da jos ''aripioarele'' alea de pe stergatoare,emblema

BMW de pe capacul la rezervor,zarurile si un milion de braduti pusi in parbriz,

ca nu-i sorcova! si cu capota ce vrei sa faci? ca-i bine asa! +cel mai in voga

sfat,pachet M,jante si suspensie! bafta cu ea!:-)

Wilgax 18-12-10 23:23

Sa ai parte de ea si multi km fara incidente.Ca si pareri nu ma mai repet pentru ca sunt aceleasi, cum precizau ceilalti colegi ai nostri mai sus si anume sa mergi pe OEM.Cand ai cascaval, pune o suspensie pe ea.Asteptam poze pe parcurs cat si noutati.

Nosfer 19-12-10 00:01

Aripile de pe stergatoare chiar sunt ciudate :)) Eu as vopsi in primul rand pragurile, apoi narile ca dau ffoarte bine pe negru cu rosu si in primavara pachet M complet si suspensie noua.

Maniak22 19-12-10 00:10

1 Attachment(s)
In primul rand a-si vopsi amandoua oglinzile in aceeasi culoare... sau macar nuanta:):):) ca sa para de pe aceeasi masinia...iar pe urma a-si face ce a spus si liviu iar pe urma:):):) O SUSPENSIE...iar pe urma:):) Niste jante frumoase... iar pe urma.... pachetul M.... iar pe urma.... numai zic ca iti umplu topicu:):):):):):):):):):)

App la cat e de rosie sigur vine moshu la tine:):):)

:) Sarbatori Fericite !!! Ho Hohoho

ImPaCt318 19-12-10 02:27

Re: E36 - Bmw318,4 doors -pregatire de transformare sfaturi..idei.. etc :D

1 Attachment(s)
Ms mult de sfaturi.... :D Pai..aripioarele numai exista de cateva zile..nici zarurile sau bradutzi..(in poze nu se observa k parbrizu a fost fisurat...)emblema de pe rezervor a disparut si ea...iar oglinzile sunt negre... :))))))) .. stiu k o arata nasoala rau..dar knd am pus pozele nu aveam altele si nah..am zis sa pun ce am...Sa Revenim.. :D Suspensia la ce pretz bate!?.. Despre jante..ma gandeam la niste jante pe 17` cu buza.. :)...iar la capota spate vroiam sa fac ceva asemanator cu asta. :D ...(pt azi am in plan sa`mi pun farurile cu angel-eyes...revin cu poze dak voi reusi) :D

Cred ca moshu ma km ocoleshte anu` asta :)))))

Sarbatori Fericite Tuturor !!!

Maniak22 19-12-10 02:52

depinde de suspensie, depinde de firma...aprox una reglabila pe inaltime la calitate buna vreo 250 E....

Wilgax 19-12-10 09:04

Capota stil CSL................da frumos!

ImPaCt318 20-12-10 13:21

2 Attachment(s)
Fratzilor Am o Problema...mai exact la frane..knd pun frana brusc..mi se blocheaza rotile..nah knd merg cu ea mi se incing discurile,jantele,etrieri..Am crezut ca este din cauza placutzelor...am cumparat placutze noi..am aerisit franele si tot se blocheaza.Sa fie pompa de frana? sau sa trebuiasca s-a scot pistonashul afara sa schimb garniturile si sa o aerisesc?

App am cumparat primu set de placutze dar proasta dela magazin mi le`a gresit si knd mi`am dat seama k nu sunt astea..m`am intors dar nu a mai vrut sa mi le schimbe..si a trebuit sa scot placutzele si sa ma duc cu ele k sa imi iau la fel..Am ramas cu un set de placutze daca e cineva interesat, le vand k la mine nu se potrivesc..cred k sunt de ursuletz :) mai jos pozele.

Mersi!

ImPaCt318 05-05-11 22:59

Off Topic...Masina s-a vandut.. :)

RIcKO 05-05-11 23:05

ii bun .....

Maniak22 05-05-11 23:15

Important e ca ti-ai facut user ca sa faci topic de o pagina la masina :lol:

ImPaCt318 11-07-12 23:30

Re: E36 - Bmw316,4 doors -pregatire de transformare sfaturi..idei.. etc :D

5 Attachment(s)
2-10-2-10 Merge!? :))) Ok
Ei Unde Ramasesem!!??

Salut Tuturor

Asa cum am inceput topicul candva a fost vorba de un motanel 318,e36 din 91..dupa nenumaratele probleme care le-am avut cu el iar problemele se legau una de alta m-am decis sa renunt la motan si sa optez pt alceva..Ei bine dupa niste incarcari esuate cu o calibra, 2 dacii super nova tot un bmw(dar cu numere straine)..apoi din germania un 'wv polo care nu am rezistat cu el decat 7 luni pentru ca gandul imi statea tot la un bmw, o pisica..era tot ce imi puteam dorii.Si cum dragostea pentru e36 este imensa pt mn nu am mai rezistat si mi-am indeplinit visu..Mi-am achizitionat o pisicutza,cuminte,curata,frumoasa si odihnita(si devreme aksa) :)))

Nu Ma intereseaza cum gandesc unii: domne pisica,e veche,km multi,alergata NU MA INTERESEAZA ASTA pentru mine BMW,Pisica,E36 este un vis devenit realitate,mie asta imi curge prin vene si nu cred ca voi mai putea vreodata sa renunt la asa ceva si nici nu vreau :) In fine sa lasam dramele dar am vrut sa fac introducerea asta pentru ca sunt un pasionat de masini si de tot ce inseamna bmw,pisica,e36.

Ei bine de 1 sapt mi-am achizitionat o pisica: 316,e36,mot 1.6,distributie curea,an fabricatie 93' STOCK Acum voi lasa pozele sa vorbeasca dela sine :)

ImPaCt318 11-07-12 23:59

4 Attachment(s)
Voi reveni cu poze si de la motor cat despre masina ce pot spune..este foarte curata si a fost bine intretinuta si este in continuare o ador,o iubesc,ma topesc dupa ea :X :D Cat despre planurile de viitor sunt destule..dar ce mi-am propus le voi face pas cu pas.. :)

Primu lucru care vreau sa-l fac este sa o inmatriculez pe numele meu pe urma vor urma si planurile care le am cu ea.. ideile,parerile si ajutorul vor fi bine primite

Acum Astept Parerile Voastre Si Sper Sa Nu Fiu Injurat :)

Bafta Tuturor!

RIcKO 12-07-12 06:33

Esti pasionat de e36 d iti iei motor d 1,6 :):):):):)

ImPaCt318 12-07-12 19:27

Am ales 1.6 pt ca m-am gandit si la drumul pe care il fac pana la munk zi de zi..daca vroiam ceva de weekend automat optam pt motor mai mare..dar asa cum e el sunt multumit si de cum trage si consuma :) Poate pe viitor se va naste o adevarata bestie sub capota :D Am planurile mele in cap si toate se vor pune in practica usor,usor...bani sa fie ca timp se face :D

RIcKO 12-07-12 20:40

Quote:

Originally Posted by ImPaCt318 (Post 5100405)
Am ales 1.6 pt ca m-am gandit si la drumul pe care il fac pana la munk zi de zi..daca vroiam ceva de weekend automat optam pt motor mai mare..dar asa cum e el sunt multumit si de cum trage si consuma :) Poate pe viitor se va naste o adevarata bestie sub capota :D Am planurile mele in cap si toate se vor pune in practica usor,usor...bani sa fie ca timp se face :D

Majoritatea 1,6 au consumul aproape la fel a 1,8 is , care iti ofera 30 de cp in plus si multe optiuni de upgradare daca e cazul , pe cand 1,6 nu iti ofera practic nimic, bafta

ImPaCt318 12-07-12 23:48

Ei bine asta chiar nu am stiut, dar e bn de stiut pe viitor...Omu' cat traieste invata :D

Mersi :)

DEVIL's Style 15-07-12 04:44

Multi au impresia ca pot modifica/face un bmw foarte usor , chiar daca e vorba de e36 , fara ceva suport financiar si fara o documentare buna , nu vei ajunge nicaieri. sfaturi iti putem da o groaza , dar daca nu esti hotarat , vei ajunge sa o vinzi si pe asta. Multi isi cumpara bmw pentru emblema si nu pentru ceea ce ofera ea ca marca/model etc , sper sa nu fii unul din aceia. In rest spor la modificari cu toate ca privesc cu scepticism si asupra noii tale achizitii.

Wilgax 15-07-12 22:42

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5102912)
Multi au impresia ca pot modifica/face un bmw foarte usor , chiar daca e vorba de e36 , fara ceva suport financiar si fara o documentare buna , nu vei ajunge nicaieri. sfaturi iti putem da o groaza , dar daca nu esti hotarat , vei ajunge sa o vinzi si pe asta. Multi isi cumpara bmw pentru emblema si nu pentru ceea ce ofera ea ca marca/model etc , sper sa nu fii unul din aceia. In rest spor la modificari cu toate ca privesc cu scepticism si asupra noii tale achizitii.

Subscriu ca prea ai pus punctul pe i.

ImPaCt318 15-07-12 22:46

Logic ca o masina nu se poate modifica usor ai foarte mare dreptate dar nah atunci cand a trebuit sa vand pe cealalta intampinasem unele probleme si m-am decis sa o vand si asta doar ca m-am luat dupa gura lumii apoi mi-a parut rau ca am vanduto si mi-am propus sa ajung din nou la asa ceva si ca continui ce mi-am propus..Sunt dispus sa incep un proiect am dat ceva telefoane,m-am interesat de una si alta bah ca fiecare sa stie la ce se inhama doar că am niste etape de trecut apoi ma voi apuca linistit de treaba...

ImPaCt318 15-07-12 23:01

Imi dorec,vreau sa fac ceva..nu sunt gen: imi iau pisica(dar mai întâi trebuie sa-i fac un "tiuning" ca am vazut eu in targ la vitan a dus o foile la 5 lei sulu si o teava sport la 10 lei) si gata "tiuning" apoi o trag in fata liceului si Ii dau drumu lui conectăr sa se vaite ca el vara nu doarme si pitzipoancele care sau saturat de ratb sa traga la masina mea (CATEGORIC NU)

All times are GMT +2. The time now is 17:51.

- Copyright 2026 4Tuning