![]() |
Ford Corsair '68
11 Attachment(s)
Am intrat in acest club in ideea de a-mi face prieteni noi si de a impartasi pasiunea pentru forduri clasice
Am si eu un ford la care muncesc de ceva timp si sper ca in vara anului 2011 sa fie gata Ma adresez acesti forum pentru am mici probleme si poate cineva poate sa ma ajute cu un sfat ....problemele mele sunt la faza ca nu gasesc conducte d e frana pt masinuta mea care sa se potriveasca cu etrierii in dorinta de modifica sistemul de franare dintr-un singur circuit in circuit dublu |
Re: Ford Corsair '68
e super misto proiectul tau, ai ceva ambitie. Dar spune mai multe detalii, ce motor o sa aiba masina si ce planuri mai ai cu ea. Oricum presupun ca vrei sa modifici sistemu de franare ca pui un alt motor. Vezi la marile firme de tuning(recomand la racing nick, exelis, srz si etc. astea mi-au venit in cap acuma) ca o sa gasesti ceea ce cauti ;) Spor in continuare!!! Astept sa vad ce iese la final!
|
etrierii sunt originali sau de pe alta masina?
|
masina este 100% originala ideea este ca pasul filetelor de la etrieri acolo unde intra conducta este pas englezesc un filet special nu gasesc conducte care sa se potriveasca
|
Pune si tu niste poze cu etrierii ca sa vedem despre ce este vorba.
|
nu ai gasit prin anglia ceva piese? sau unu intreaga la vreun parc de dezmembrari? :rolleyes2 desi e cam rar modelul asta...
|
daca ai filetul de la conducta poti lua conducte din cupru folosesti filetul vechi si le bercuiesti in cap...asta doar daca mai ai filetul,daca nu poti lua etrieri noi de la UNIX :D
|
4 Attachment(s)
cam asa arata etrierii mei
|
Foarte tare frate ..cat te-a costat masinutza?
|
bestiala masina ta.mai rar atata pasiune si munca depusa.ma gandesc ca si investitia financiara a fost pe masura.ce motor o sa aiba masina?
|
wow un proiect foarte indraznet e cam nasol cu piesele nu se gasesc cam greu dar oricum bafta multa si un an nou cu multe impliniri si bani pt tine si pentru masinuta
|
Quote:
|
din partea mea numai felicitari.sunt sigur ca este foarte greu din punct de vedere financiar sa restaurezi asa o masina.
|
este un baiat in buc care aduce furtune de frana direct din anglia, crd k iti gaseste si tie ce cauti! aduce destule...pot sa te pun in contact cu el daca vrei.
Froarte frumoasa masina, mai ales ca ai ales galbenul:D. Dar jantele nu mi se par potrivite pt masina asta! |
Gasesti in Anglia ce vrei si ce nu vrei, iar conductele le cumperi de la noi si ai rezolvat "marea" problema.
http://www.burtonpower.com/parts-by-...ittings-3.html http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=b....c0.m270.l1313 Succes in continuare cu proiectul, arata foarte bine! |
Felicitari pentru masina, sa ai parte de ea. E o masina superba si de colectie, cred ca trebui pastrata linia cat mai clasica, din pacate nu stiu cat de mult se incadreaza acele jante in stilul corespunzator.
|
nu cred ca ai scris pe undeva, dar ce motor are? sau ce vrei sa ii pui? :D
|
Faina masinuta, pare mai interesanta si mai simpatica cu rotile cromate...
Cu rotile vechi este lipsita de farmec !:D Mult succes in continuare ! |
interesant proiect ...spor la treaba
|
Frumoasa masina.Ce se mai aude de ea?
|
5 Attachment(s)
salut baieti dupa o mica pauza competitionala din cauza suspendarii permisului de conducere ce a dus la faptul ca nu am putut ajunge la garaj in sfarsit am terminat motorul de aranjat astfel incat sa pot merge mai departe cu micile detalii cum ar fi raglat frane chedere si asa mai departe....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning