Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

F.R.Sonic 30-08-06 11:39

Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Ca sa nu mai fim(fiu :oops: ) offtopic pe alte topicuri,care nu sunt topicuri de chat :D
Deci aici ma putetzi felicita pentru achizitionarea noului meu Alpine9828RB de la XxDADIxX fara sa fitzi off
Dar mai ales pe el ca e si mai castigat din afacerea asta...vezi noul sau H.U. ;)

fratzika 30-08-06 11:44

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

:)ma bucur ca ai deschis topic-ul asta...nu stiu de ce dar cel vechi era asa de prietenos incat am inceput sa-l recitesc....SUPER....

nu acelasi lucru pot sa-l spun de vremea de afara care e cat se poate de naspa:(

Mi-e dor de post-urile lu' GYM....scurt si la obiect!!!

F.R.Sonic 30-08-06 11:59

Da chiar il asteptam pe Gym sa ne spuna noua adresa a hertz-urilor...
Hai mah fa-ti reclama ca e pe moca
Si-n plus am nevoie de o pereche de boxe dar nu-s hotarat ce sa-mi iau...nici eu nu stiu deocamdata de ce anume am nevoie:confused2

GYM 30-08-06 12:10

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 536752)
... am nevoie de o pereche de boxe dar nu-s hotarat ce sa-mi iau...nici eu nu stiu deocamdata de ce anume am nevoie:confused2

Vedem, vorbim, ne sfatuim :D

F.R.Sonic 30-08-06 12:17

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 536769)
Vedem, vorbim, ne sfatuim :D

Ai ceva la reducere pt mine?
Ceva fara stelutze:D

sNap7 30-08-06 17:08

Mahhh !!! Eu nu mai am rabdareeee ... Pana in 18 cand dau examen mai e muuultttt. Maine ma duc sa-mi depun dosarul si am terminat cu umblatul dupa acte. Bafta mie :D

sNap7 30-08-06 17:20

cica ma intreaba astazi instructorul "stii ce sunt alea liniutze ?", da zic eu "aproximativ, de ce ?", ca sa imi spuna ca o anume scoala de soferi organizeaza liniutze intre elevi :D. Nu stiu sa va dau detalii dar sunt curios cum ar arata o asemenea "cursa" :D

RaceDr1v3r 30-08-06 19:27

Bafta la scoala si te astept la o liniutza cu dacia TA

sNap7 30-08-06 21:30

hehe :D sa fie ! cat despre lliniutza, nu am uitat stai linistit ;)

F.R.Sonic 30-08-06 23:13

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 537080)
cica ma intreaba astazi instructorul "stii ce sunt alea liniutze ?", da zic eu "aproximativ, de ce ?", ca sa imi spuna ca o anume scoala de soferi organizeaza liniutze intre elevi :D. Nu stiu sa va dau detalii dar sunt curios cum ar arata o asemenea "cursa" :D

Liniutze pt "incepatori".. legale sau ilegale cum sunt alea???
Oricum o sa fie interesant sa vezi masinile cu "scoala" deasupra cum tureaza motoarele si pleaca cu burn-out:D ...
Dak o sa te bagi sa ne chemi si pe noi sa te huiduim umpic :)...dar eu unu nu am auzit de asa ceva

mutzu 31-08-06 00:19

Re: Useri 4 Tuning din Hunedoara

Quote:

Originally Posted by RaceDr1v3r (Post 537229)
Top speed 143km/h cu a 4a poate ;)

Deja iti bati joc de minciuna.:)
Fara suparare..

fratzika 31-08-06 11:11

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 537080)

Ce tare e asta, auzi liniutze intre elevi la scoala de soferi....cred ca unii dintre ei sunt f stresatzi si ce au zis instructorii:"daca nu-i puem duce in excursie la mare sau la munte hai sa le organizam niste liniutze, se mai distreaza si ei un pic":D .... Dupa parerea mea e faza zilei!!!!

fratzika 31-08-06 11:14

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 537616)
Liniutze pt "incepatori".. legale sau ilegale cum sunt alea???
Oricum o sa fie interesant sa vezi masinile cu "scoala" deasupra cum tureaza motoarele si pleaca cu burn-out:D ...
Dak o sa te bagi sa ne chemi si pe noi sa te huiduim umpic :)...dar eu unu nu am auzit de asa ceva

:D ...eu zic ca sunt LEGALE...doar sunt sub atenta supravegere a instructorilor....ma pis pe mine de ras!!!!! Clar ca sunt LEGALE!!!!Liniutze rulz...inca de la PRIMII PASI IN VIATA DE SOFER!!!:D

F.R.Sonic 31-08-06 11:21

Mi-ar fi placut sa vad la "lucru" pe cei care se suie pentru prima data la volan :lol: ...stitzi plecarea aia de rupe ambreajuuu!!!? Cu o miscare de du-te-vino :pelvic_th
Sau la 6000 rpm uitand sa ia picioru de pe ambreaj :nervious:

F.R.Sonic 31-08-06 11:36

Baaa dilaule dar nu e bine sa radem de ei ca asa am fost si noi la inceput :p
Suntem cam nesimtzitzi stiai asta? :punch: :D

RaceDr1v3r 31-08-06 12:31

1 Attachment(s)
Sa nu fiu offtopic dincolo am pus aici un filmuletz facut azi pt mutzu, afara ploua sper sa se inteleaga ceva din film altceva nu mai zic pt ca lumea nu prea crede

fratzika 31-08-06 23:07

Quote:

Originally Posted by RaceDr1v3r (Post 538270)
Sa nu fiu offtopic dincolo am pus aici un filmuletz facut azi pt mutzu, afara ploua sper sa se inteleaga ceva din film altceva nu mai zic pt ca lumea nu prea crede

:D ..esti mese, i-ai dat a 5-a la in jur de 140 dupa care ai franat...of of..imi aduci aminte de tineretile mele cand calaream masina lu' babacu...tocmai isi luase Dacia 1310 nou-noutza in 98....si cred ca prin 2000-2001 bateam in fiecare sambata drumul Hunedoara-Simeria(Discoteca cea tare din zona CAMPING STREI).Sincer si mie mi-a aratat km-etrajul 150 KM/H, nu stiu daca erau reali dar asta arata in bord...Daca ar sti el, ce concursuri faceam cu Dacia lui pe drumul asta cu vecinii mei din bloc....:evil:

Acum vad anuntzul tau cu casetofonu din semnatura... Incearca AICI sa faci anuntzu'!
fast_racer_sonik

F.R.Sonic 01-09-06 00:05

Si eu am dacie si sincer sa fiu cand depasheste 130 imi cam cere a 6-a....dak mai trag puztin de ea imi cere si umpic de strada

F.R.Sonic 01-09-06 00:24

Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu si sa le vinzi...adica indrumarea mea...oricum acolo il vede mai multa lume si o sa ai mai mult succes(scuze ca ti-am editat postu dar nu stiam cum se face exact asa ca am testat pe tine ca stiu ca nu te superi :D )

sNap7 01-09-06 09:11

@RaceDr1v3r : Vezi ca nu prea mai ai benzina :P

RaceDr1v3r 01-09-06 10:56

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 539128)

Stiu Snap7 am bagat dupa ce m-am intors ... am franat cand am dat a 5a pt ca venea curba spre mine ;)

F.R.Sonic 01-09-06 12:51

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 539128)

Stie el ce face;)
Ca sa fie masina cat mai ushoara de asta nu a bagat benzina...

fratzika 01-09-06 23:16

...:D sa stitzi ca fast shia luat in serios noua meserie de moderator...l-am prins la lucru, in loc sa faca comanda de antene carcase si alte materiale trebuincioase la BMW...baiatu' era pe forum intr-un birou ascuns...:D ...il durea pe el la banana ca eu fugeam prin toata fabrica sa fac rost de niste antene F 03 05 879 si F 03 05 872 pt. audio-navy....el statea si se uita la mine:shock:

U SON OF A GUN!!!

F.R.Sonic 01-09-06 23:30

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 539979)
...:D sa stitzi ca fast shia luat in serios noua meserie de moderator...l-am prins la lucru, in loc sa faca comanda de antene carcase si alte materiale trebuincioase la BMW...baiatu' era pe forum intr-un birou ascuns...:D ...il durea pe el la banana ca eu fugeam prin toata fabrica sa fac rost de niste antene F 03 05 879 si F 03 05 872 pt. audio-navy....el statea si se uita la mine:shock:

U SON OF A GUN!!!

Da' tre sa recunosc ca azi m-a cam durut in 14 la lucru...desi nu a fost ushor..dar mi-am facut timp sa intru sa vad ce mai facetzi ca mi-a fost dor de voi ..oricum nu am putut sta mult pe forum ca era cat pe ce' sa ma prinda "shefu"(maistru meu)(Dorin!! fratzika stie cum e si ce-i poate capu :evil: )... Bine ca ma scap de maishtri astia!!!! ca ma asteapta o avansare :mrhappy:

fratzika 02-09-06 11:35

Re: Useri 4 Tuning din Hunedoara

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 537726)
Fara suparare..

A demonstrat, ce a avut de demonstrat....

NoAngels 02-09-06 13:44

Sal.Vreau sa aranjez si eu magarul....exista prin Hunedoara ceva ?

fratzika 02-09-06 17:19

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 540491)
Sal.Vreau sa aranjez si eu magarul....exista prin Hunedoara ceva ?

Sal...daca nu ma insel ar fi cineva care se ocupa de asa ceva, eventual xxdadixx te poate indruma mai bine, cred ca au si o pagina web cu creatile lor, si am vazut niste "treiare" aranjate de ei care aratau chiar fff misto!!!

.....cred ca asta e adresa lor de web.BAFTA!!!
http://attac-tuning.uv.ro/

F.R.Sonic 02-09-06 23:24

Si...Cum v-ati distrat la festivalul berii? ...Pt mine unu a fost super naspa ca ma doare gatul ingorzitor si nu am putut sa gust berea:( si mi-a stricat si tot cheful Martin "turbo" Petrov(ce viteza are nebunu ala!!!)... Romania-Bulgaria 2-2 dak nu stiatzi...(a egalat Petrov in 2 minute:( )

xxdadixx 03-09-06 03:25

Ce tare, asta le e valoarea! Primele 2 goluri le-am vazut pe terasa! Si la festivalu berii, numa bunaciuni, nu stiu de unde or aparut :D

fratzika 03-09-06 15:26

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 541274)
Ce tare, asta le e valoarea! Primele 2 goluri le-am vazut pe terasa! Si la festivalu berii, numa bunaciuni, nu stiu de unde or aparut :D

:lol: Odata cu berea, micii, gratare, jucarii si alte minuni...au aparut si "bunaciuni"...cred ca era normal!!!!:oops:

F.R.Sonic 03-09-06 23:21

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 537726)
Fara suparare..

Quote:

Originally Posted by fratzika
A demonstrat, ce a avut de demonstrat....

Am mutat posturile astea aici pt ca aici e sectiunea de comentarii si povesti nu dincolo la prezentarea userilor ... merge si acolo o mica discutzie dar legata de cei "noi venitzi"...nu stiu cat de bine le-am mutat dar tzinand cont ca netu imi face figuri(NU VA BAGATZI RDS!!!!!) eu zic ca e bine... ;)

xxdadixx 03-09-06 23:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 541599)
:lol: Odata cu berea, micii, gratare, jucarii si alte minuni...au aparut si "bunaciuni"...cred ca era normal!!!!:oops:

Bere nu am baut, mici nu am mancat ( ulcerul :lol: )
Smiley nu am mai gasit doar cu fatza de Picachu, daca vrei ti-l dau ca am auzit ca ai avea nevoie de unul.
Am vrut sa-mi iau masca din Scream dar 150.000 mi se parea prea mult la ce calitate proasta avea.

fratzika 04-09-06 05:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 541950)
Bere nu am baut, mici nu am mancat ( ulcerul :lol: )
Smiley nu am mai gasit doar cu fatza de Picachu, daca vrei ti-l dau ca am auzit ca ai avea nevoie de unul.
Am vrut sa-mi iau masca din Scream dar 150.000 mi se parea prea mult la ce calitate proasta avea.

Sincer nici eu nu m-am omorat cu absolut nimik de pe acolo, doar am privit la unele frumusetzi ce au aparut, vb. ta nu stiu de unde....A mea in schimb cred ca a facut sa le mearga afacerea la aia cu kutoscolaci sau cum mama naibii le zice.....cred ca si-a luat vreo 5*70.000...ai sa-mi trag palme....
Ieri am dat o fuga pt. ca a zis fast ceva de niste smiley de agatzat la oglinda dar din pacate nu am mai prins...s-au dat ca pita calda....:)
....Nu stiam cine e Picachu asta, si m-am uitat pe Google si m-am lamurit...OK merge si asta in lipsa de Smiley...10X

VIVA POKEMON !!!

F.R.Sonic 05-09-06 22:04

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 542113)
Sincer nici eu nu m-am omorat cu absolut nimik de pe acolo, doar am privit la unele frumusetzi ce au aparut, vb. ta nu stiu de unde....A mea in schimb cred ca a facut sa le mearga afacerea la aia cu kutoscolaci sau cum mama naibii le zice.....cred ca si-a luat vreo 5*70.000...ai sa-mi trag palme....
Ieri am dat o fuga pt. ca a zis fast ceva de niste smiley de agatzat la oglinda dar din pacate nu am mai prins...s-au dat ca pita calda....:)
....Nu stiam cine e Picachu asta, si m-am uitat pe Google si m-am lamurit...OK merge si asta in lipsa de Smiley...10X

VIVA POKEMON !!!

Eu in loc sa gasesc ceva de agatzat pt mine(o gagica ceva) tot la masina ma gandesc ...deja ma gandesc mai mult la masina decat la mine...
Apropo:) Astept niste ovale Hertz..sper!! inca nu sunt hotarat...poate JBL ..sa vedem..

fratzika 06-09-06 04:49

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 544505)
Eu in loc sa gasesc ceva de agatzat pt mine(o gagica ceva) tot la masina ma gandesc ...deja ma gandesc mai mult la masina decat la mine...
Apropo:) Astept niste ovale Hertz..sper!! inca nu sunt hotarat...poate JBL ..sa vedem..

:lol: ....mai lasa boxele alea, in loc sa profitzi si tu de multele fetze(fetitze) "noi" care au defilat la "Busculada Berii"...tuuuuuuuu....te gandesti numai la masina....hmmm...asta nu e bine....

PS....apropo vreau si eu sa le schimb pe alea de pe spate...:D

F.R.Sonic 06-09-06 23:40

Lasa ca vin si fetitzele ... Dar acum e randul masinii,care e prima mea iubire...
Ca inainte sa ma sui pe femeie m-am suit pe masina pe la 14 ani :D deci I WAS BORN A RACER :rolleyes2

F.R.Sonic 08-09-06 23:27

Ieri dimineatza era un anuntz aici!!! Ceva despre un tuning show la oradea pe data de 24 septembrie!!! A DISPARUT!! Stie cineva, ceva??? Gabi, sti ceva ?

RaceDr1v3r 09-09-06 13:20

Ce face femeia la volan :)
http://www.resursadefun.ro/gi35_need-for-speed.htm

sNap7 12-09-06 16:26

Nah bene acu si tu. Poate era de la Drumuri si Poduri si a vrut sa remodeleze parapetul .. sa aiba loc si "tovarase" de-ale ei ;)

sNap7 12-09-06 16:27

Waii .. se apropie examenul si nu am invatat mai nimik :(

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning