![]() |
WDF provoaca orice dacie,modificata sau nu!
eu break pe injectie 2002 1,4 l...provoc atat dacie cat si alte marci de putere apropiata sau mai mare...totul din pasiune...numai in week-end sunt de gasit! :wink:
|
|
ma bag si eu mai ales cu racing team ca am de luat o revansa :twisted: :twisted: :twisted:
|
va astept oricand......... 8)
|
Re: WDF provoaca orice dacie,modificata sau nu!
Quote:
|
cred ca o sa se dea un prieten cu tine, MAP, o dacie Break Visinie
|
ma bag si eu cu bolidul meu dacia 1100 din 69..ce zici cand ne tragem?
|
pe mine ma gasiti in fiecare week-end in victoriei si vb acolo...ma gasiti sigur dupa ora 11.....sau la tel 0727286847....si cu tine sonnya,negociem... ne descurcam noi cumva :wink:
|
Da frate ne dam am o Dacie Break nemodificata 1.4 carburatie din '96 visinie MAP am nr de inmatriculare si sunt cu SGM-ul in cartier!!!
|
oricand ma dau
as prefera sa ne dam la baneasa pe 7 la libere P.S. numai postati numere de telefon sau detalii ca poate sa mai uita si alte persoane (militiaaaaaaaaaaaaaaa) |
unde la victorie..? ca ne vin sa vad ce potzi..
|
Va dati cu MAP-ul la legale, motor 1.4 totul original, nimic schimbat. O sa ma uit un pic la motor sa il reglez un pic pt cursa, tare sunt curios daca o sa il faca vreo dacie berlina 1.4 standard.
|
Oricum e clar! O Dacie va castiga!
8) |
Mai bine va datzi pe 7 la legale k sa avetzi mai multzi spectatori! :)
HAI TNos!!! 8) |
Re:
Quote:
|
a citit horoscopu' de dimineata :wink:
|
COObra: horoscopu' spune numai prostii :lol:
Numai Dacii participa, numai o Dacie poate castiga :peace: |
Astept si eu cursa DRG vs WDF o sa fie interesanta, daca nu castiga DRG-ul il alerg tot aeroportul (dar cred sigur ca nu o sa alerg).
|
bai spunetzii lu penibilu` ala din al doialea emsaj s adea draq jos parasolaru ala cu c&c
avetzi capace la rotzi si visatzi la dacia minune |
e mashina lui , pune si HKS daca vrea... nu inteleg care e problema ta....
|
Fiecare sa da cu ce are... Am Oltcit cu M3 in spate, cu ala ma dau... E chiar asa greu ????
|
Re:
Quote:
este masina mea si imi pun ce vreau pe ea tu ai grija de masina ta |
fara sa supar pe nimeni da decat sa am praguri gti din targ si parasolar c&c mai bine imi las masina cum au facut-o aia la pitesti.
si acum vad k totzi saritzi contra ... ``oltcit cu sigla de m3`` pana mea la kitch tuning sareatzi totzi in sus pt. orice amanuntr acuma e bestiala dacia tipului... da in fond fiecare face ce vrea pe masina lui ma scuzatzi k am inceput sa critic |
nu bagati olcitu in asta...la anu o sa va faca pe toti oltcitu :twisted: :twisted:
WDf... o dacie cu numere SGM nu tear interesa?!:D :D :D |
frate nu stiu care e problema ta ca am pus eu praguri gti din targ si parasolar cu c&c ?!!!
lasa-ti tu masina ta cum vine din fabrica si numai critica pe altii |
speeder....ma intereseaza...il stiu si il cunosc....chestia e ca ma rupe, dar cei ce ma cunosc stiu ca eu ma trag cu oricine...asa de curiozitate la cate masini mi-o da ma dau si cu el...uite, il provoc pe SGM sa mi-o dea cu cel putin 5 masini... :wink: ..dacia mea chiar e nemodificata
|
:tenisclap :tenisclap :tenisclap :yes: nu cred ca-ti da 5... in fine , sa vedem ce pregateste ptr ziua de 7 , ce strategie alege .. detalii dupa cursa , peace
|
hehhe ma bag si eu la o liniutza cu dacia ca si eu am tot o amarita de dacie :oops: :roll:
|
mi-o cam dai tra-ule...dar cine stie...poate esti baiat de treaba si ratezi si tu o treapta si nu mai ceri revansa. :lol: ..ce zici?ca altfel nu am nici o sansa...dar de amorul artei o facem cum sa nu... :wink:
|
cu BOX m-am dat si am luat vreo doua-doua jumatate masini , el a luat de la SGM cam o masina jumatate, deci mie SGM imi da cam 4 masini... deci mai are de lucrat la ea SGM sa imi dea 5 masini,,,dar fuge bine oricum :D
|
TNos m-am mai dat cu tine si ai vazut ca ma faci acum cu motorul asta care-l am...mai lasa-ma sa il reglez sau sa-si dea drumu...Oricum DSD-u vechi era crima de motor... :)) Intreaba-mi dusmanii care steateau la cateva masini in spate... :D Oricum ne mai dam noi ca doar cu asta ne ocupam :)) Gaborilor sa va ia draq daca ne urmariti sau ne alergati...ca va ia mama draq de gusteri... :twisted:
|
m-as da si eu TNos ... iii da sincer sa fiu nu m-as da cu dacia din 95 pe carburatie ca ma face :)))
Asha ka pot sa vin cu opel-ul ?:) e stock |
pot ma sau va e frika ?:)
|
vino mai...ca oricum te fac :wink:
|
jmeker wdf-u' asta !
ma dau cu tine doar cand o sa inceapa sa o ia pe ulei ZMD-u' ! :lol: |
Tnos oki .. deci ne dam :)
|
Unde esti WDF-ule ca te astept !!! Sa ne dam ca intre Dacii stock!!!
|
vin...week-end-ul asta...vineri ne vedem acolo....
|
Ghiciti cine a facut motorul la MAP, de fuge asa rau 8) . E motor standard, dar e bine facut!
|
Respectele mele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning