![]() |
Cafeneaua oneştenilor
Care este din Onesti sa se prezinte aici k asa poate ne cunoastem si noi si poate vom face si noi o intalneala :D
|
Re: Onesti
era un baietash cu nik-ul speedmaster... ceva d egenu. un opel ascona cu sound pe ea... una alba....
|
da. asa e. e din onesti baiatul parca.
|
l-am cautat pe forum dar nu l-am gasit :inyourfac :inyourfac :inyourfac
|
Sl1V3R
Stage 4 Join Date: Apr 2006 Location: Onesti Posts: 220 |
Ala sunt eu...mai e dexter 20 si mai e cineva care sta pe langa mine dar nu a mai intrat demult pe forum.Nu mai stiu cum il cheama.Are un opel
|
pai vezi si tu...strange gasca =))
|
Faza e ca nici nu il stiu pe ala.Ma uitat pe nu stiu ce forum si am vazut acolo masina si locatia:Onesti si mi-am dat seama ca ala sta langa mine.That`z all.P.S.:nu stiu in ce scare,apartament,etc ca sa pot lua legatura;)
|
aham.....ok3
|
Ah si mai e sky_man si 5o5ky[el are doar un post] care stiu unde stau[sunt in cls cu moi]:lol:
|
pai baga-i si pe ei p'aci ;)
|
dexter_20 e activ pe p forum, dar pe bacau mai niciodata... vorbiti cu el...
|
BMW_RULZZZZ, maine seara esti prin onesti. ca ajung siu eu si nu am chef sa ma plictisesc ca de obicei!!! ce e de facut prin onesti.? ca nu am mai fost de mult!!!!
|
pai depinde ce ai chef sa faci. oricum prea multe optiuni nu ai. daca vrei ne putem intalni si vedem noi.......
|
da frate. ai un nr de tel. sau cum facem????
|
dar faza e k yo momentan nu mai am permis de conducere.......si mai am de stat pe tusha :(
|
no problem. vedem cum facem. o sa i-au eu masina lu tata. daca nu te deranjeaza sa mergi cu loganul:)). oricum, iti dau un tel cand ajung prin onesti.
|
nu ma deranjeaza man !!! astept tel de la tine. cam pe la ce ora vii ??? vii singur ?
|
da, vin singur. ora nu stiu exact.... hai ca vb maine.
bafta noapte bune |
ok3 man, si se facu' ............."maine" astept un tel de la tine poate ne vedem. bafta!!! :lol:
|
te-as face eu dar inainte sa am masina mea...:shock:
|
varu'......nu ma dau cu masini de 200 si ceva de cai :lol: :lol: :lol:
|
UUUUFFFF!!! Vad ca se cam discuta aprins aici fara mine....Acum serios vorbind....scz de intarziere dar "iexista o explicatie!": m-a mancat in posterior sa ma angajez....de noapte. Asa ca baiatul lucreaza de la....18.30 la 5.30-7.30, dupa care doarme sau daca are laboratoare merge la ele....dupa aia nani cat cuprinde.Asa ca timp de alte activitati precum intrat pe net,mers in disco, betii s-au rarit fffff mult. Sper sa ma revansez cumva...
|
intr-adevar, se dscuta fff apins aici :lol: :lol: :lol:
cat despre angajare.....las' ca-i bine. probabil nu vom apuca sa ne mai vedem anul asta asa ca iti doresc un CRACIUN FERICIT !!! atat tie cat si celorlalti care frecventeaza topicul asta. |
MS mult de tot. Craciun Fericit si tie,voua si sa ne simtim bine in continuare!
|
Craciun fericit la toata lumea...ce va aduce mosu?:lol:
|
Poi mie mi-a adus bani de spert in babystar....si un Mach 3 Turbo de la Gilette
|
Mie imi plateste factura la telefon =)) :lol:
|
Banuiesc ca e destul de mare de ai un Mos asa de generos incat sa iti plateasca telefonul....
|
si de revelion?
cadouri ceva? destinatii exotice? :D:D |
Da...acasa...in pat :(...primul rev petrecut acasa :(
|
silver, ai tot timpul in fatza, revelioane tot o sa fie, chill ;)
|
ca bine zici aleks. bafta 2 all
|
Nici eu inca nu stiu unde fuck rev.....da macar am 2 sau chiar 3 invitatii,deci am de unde alege.
|
si eu sunt din Onesti.sunt nou pe aici....deci n00b...:D
|
salutare! salutere! daca ai putea sa vii cu mai multe date despre u....asa ca sa stim si noi unde sa ne intalnim sa bem ceva, alea alea...
|
pai....ce sa zic despre mine....am 17 ani...stau in zona de jos a orasului prin incinta cu bmw rulllllzzz...invat la chimie.....si dak mai vreti sa aflati ceva de mine [email protected]..:D
|
Am vazut si eu odata in onesti o Toyota super tare, scoasa din Fast and Furios. De ce nui face cineva o poza?
|
te cred ca ai vazut.....dar ce model era?Toyota Supra?eu nu am vazut nici o Toyota ca in 2fast2furios....Poate era in trecere....da si tu mai multe detalii
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning