![]() |
Diorama
6 Attachment(s)
Salut!Sunt incepator momentan.As dori si eu niste pareri, sugestii toate sunt bine venite.:-)
|
Re: Diorama
Salut!Eu as zice ca ii mai trebuie o gradina si garaj.La ce scara este si din ce material este realizata?
|
Quote:
|
Pai cu gradina...sincer nu prea stiu.Scara o afli masurand-o si vazand de cate ori este mai mica decat una reala(aproximativ).
|
3 Attachment(s)
In seara asta am reusit sa pun si geamuri din folia de protectie a unui monitor.Incerc sa fac si o scara, momentan nu am terminat-o sa vad ce o sa iasa pana la urma.Astept si eu idei ca sunt incepator banuiesc ca se vede din poze:-) dar nu-i problema nimeni nu s-a nascut invatat.
|
Interesanta diorama ta!!!Cel mai mult imi place peretele din caramida!Nice and Good Job
|
Imi place mult de tot ce ai facut acolo, spor la treaba man:!:
|
Quote:
Quote:
|
De multe idei nu cred ca ai nevoie ca te descurci foarte bine...termina scara si invie atmosfera acolo...ceva figurine, gazon, copaci si o masina..
|
3 Attachment(s)
Am incercat sa fac si scarile dar nu stiu daca este bine.
|
Ti-au iesit bine:-)!Dar parca trebuiau mai multe...:???:
|
Merci.Am sa mai pun trepte dar pana atunci trebuie sa caut carton sa termin acoperisul si idei imi mai vin pe parcurs.Am inceput si o bancuta sa vedem ce o sa iasa pana la urma.
|
La fel zic si eu ca mai trebuiesc trepte...astept sa vad ce mai faci la ea:!:
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa fac si acoperisul, sincer nu prea sunt incantat.Am mai facut si o parte din scarile lipsa mai aveam de facut doua trepte dar din lipsa de timp nu am mai reusit sa termin.Dupa parerea mea cred ca ar fi aratat mai bine fara corpul de zid de la cele doua balcoane si sa fac tot plafonul terasa.Astepta pareri si idei in acelasi timp....bune si rele.
|
Poate putin acoperisul mai jos dar e ok si asa iar cu scarile e mult mai bine
aaa si usa de la mansarda eu cred ca trebuie decupata..spor la treba:!: |
3 Attachment(s)
Dupa o perioada putin cam lunga de timp si dupa o pauza foarte mare nu prea am mai reusit sa fac nimic decat o galeata o bancuta si inca o cheste nu prea stiu ca ce sa o folosesc
|
Foarte tare bancuta dar mai ales galeata, imi place mult casuta si cred ca e cazul sa bagi o macheta pe langa ea;)
|
Quote:
|
ar fi frumos daca ai incerca sa faci o fantana:D....si o mica gradinuta cu flori sau legume si un copac in gradina...
|
Quote:
|
nu te gandi ca o spun cu rautate...mie unu chiar imi place foarte mult cum arata...daca zici ca este prima,arata superba:X...pe bune...dar poti sa faci de exemplu fantana cum ai facut galeata,si daca iti iasa bine,o poti pune la diorama...
:D:D...spor la lucru in continuare |
Dupa o perioada cam lunga de timp in care nu am mai prezentat nimic din cauza problemelor din familie am mai reusit sa fac cate ceva pe la casuta,am reusit sa fac o roaba in care am pus niste pietricele, o grebla, niste lemne taiate care trebuiesc sparte si intr-un final am dat balcoanele cu lac si balustrada de la scara...Poate in scurt timp reusesc sa fac si un topor, o lopata si poate imi mai vin idei.Pe langa casuta vreau sa fac si corabia cu piese de lemn de la revista "Corabii".Pozele le pun mai tarziu pentru ca netul merge foarte prost.Poate mai veniti si voi cu idei dupa ce pun pozele.
|
Abia astept sa incepi munca la corabie..si pe mine ma batea gandul:!:
|
7 Attachment(s)
Pozele promise.....:lol:
|
Cred ca mai bine statea pe un suport mai rezistent. Puteai aseza macheta pe o bucata de pal.
|
Quote:
|
Inca ceva. La colturile casei ai putea pune o banda de hartie ca sa nu se vada urat imbinarea placutelor de carton.
|
mnc.risty;iti spun eu sigur ca se vede foarte bine in realitate.. ori cum e super diorama dar asteptam si un garaj
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Nu ne certam, stai linistit. Pai colturile le poti rezolva cum ti-am spus eu, vor iesi mai bine. Asta daca vrei bine inteles.
|
Quote:
|
Avand in vedere ca titlul sectiunii este "Machete Auto" sper ca in viitorul cat mai apropiat apare si legatura dintre diorama ta si machetele auto.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pe langa diorama la care lucrez si acum pun si poze cu cateva machete pentru a nu mai avea probleme cu moderatorii.Acum cateva zile am facut rost de o macheta BMW X5 scala 1/43 de la Joycity are geamurile lipsa si nu stiu din ce sa le fac, am schimbat scaunele, jantele si am pus un "difuzor" de la o casca de telefon.Ieri am dat o tura prin oras si am cumparat un Ford Mustang GT 2006 tot la 1:43 Burago.
|
foarte faina si interesanta diorama :). spor la munca:p
|
5 Attachment(s)
Dupa atata pauza mai pun si eu cateva poze cu cateva noutati si la masini si la diorama:) parerile si sugestiile sunt bine venite
|
4 Attachment(s)
Astazi am mai achizitionat o Honda S2000 1/24 Burago.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning