![]() |
Renault 5 gtt my new old car:D
3 Attachment(s)
deci..cum sa incep..am vandut o honda in favoarea renaultului...:( si am luat un r5 gtt destul de bun la bani putini...ce sa zic are 1.4 litri 100si ceva de cai, turbina t2@1 bar evacuare borla..suspensie reglabila pe duritate..jante speedline corse originale....si cam atat....aaaa si un ceas de boost:D Planuri de viitor : sa fac caldura , sa montez 2 scaune bune ca actualele sunt rupte...si cam atat..
|
Re: Renault 5 gtt my new old car:D
Frumos.
Sa`l stapanesti sanatos ! |
faina ailuat din oradea?
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Caroseria cum e ? |
din ochi e buna caroseria luni trebuie sa ma duc sa schimb discurile de frana si ma uit in amanunt la ea ...un calorifer de renault 5 are cineva?:D
da e luata din oradea de la salfkm |
am adus scaunele in casa ca e belea mare cu ele....sunt rupte aman2...am achizitionat o scoica marca jamex motorsport , si celalalt scaun il sudez..poze in curand:)d
|
...frumoasa,prima data cand am vazuto,sambata la pranz nu am crezut ca este GTT....pana nu m-am convins,sa o stapanesti sanatos fara incidente:D
|
multumesc :) nici mie nu-mi vine sa cred ca am masina asta:))
|
Ma bucur ca ati ajuns acasa fara incidente....cati din voi sunt raciti?:lol:
|
4 Attachment(s)
bai sa stii ca am oprit la peco pe autostrada ca nu mai puteam:)) ne-a prins si ninsoarea ai de p@#a noastra:)) ..in alta ordine de idei....THE SCOICA ! !! primul e scaunul din dreapta refacut complet ca era terminat si al doilea....
|
Tata Jan, care-i treaba? :)
Sa ai bafta cu masina, macar cat ai avut cu Crx-ul. Poate iti iei si tu 2 slick-uri pana la primavara, sa te dai si tu ca toti "baetii". Ai grija de masina si mai ai grija sa nu-ti pierzi viata cu ea :lol: |
mersi mult si ai si tu grija cu bulgaroaicele tale:))))
|
Sa o stapanesti sanatos !!!
Turboo rullllzzzz ! |
Salut.
Cat ai dat pe scoica ? |
S'o stapanesti sanatos Chiper! Masina de bahaos ce sa zic >:) Arata bine JAMEXu, bine si cel din dreapta! O sa iasa treaba buna! Dar tot nu's eu impacat cu CRX pe R5 ;)) (fi el si GTT)
Peace&love! |
felicitari pt achizitie , bine ai venit in marea mica familie 1.4T...ai grija de ea si fara incidente...
|
la un moment dat ma batea gandu sa o iau, am vb de vreo 2 ori cu omu, daca se poate spune-mi cat ai dat pe masina. Oricum iti doresc sa te bucuri de ea!
|
Felicitari Chiper pt achizitie :). CRX-ul a ajuns la un amic de al meu...abia astept sa ma dau cu ea :D :D
Ceva planuri de viitor pentru R5? |
pretul nu-l stiu exact combinatie veche....
masina a costat 1000 euro cash fara transport/masa tinand cont ca am mers 1800 de km pentru ea galati/oradea-oradea/galati am luat-o cu melcul de aer desprins de turbina si cu mici probleme care s-au rezolvat intre timp. @morp[heus - crede-ma...nu se compara r5 cu crx...muult mai multe senzatii in detrimentul fiabilitatii mai ales ca am parcurs atata drum,,,, dar ce sa-i facem daca am *** la cap:D |
abea astept sa lucrez maine la ea....garaj...caldura ....maine dau bordul jos sa montez calorifer(cred ca masina asta e varianta cea mai cheala fara calorifer:)) joke..) vreau sa identific problema cu vitezometrul ca nu indica nimiiiiic(sa vad cata goneta baga:D ) discuri + placute si ce se mai iveste de facut pe la ea .
URATI-mi succes ca o sa am nevoie :D |
Ba! TE URASC! Imi doresc din tot sufletul un garaj calduros (cat de cat) unde pot sa'mi fac si eu 1/2 la masina peste iarna. Esti un norocos!!!
Miai promis o tura cu crx, astept sa te onorezi cu r5 >:) si btw, stii ca nu te urasc :* da vreau si eu sa surubaresc la masina si nu am unde :((( |
"succesuri,succesuri" :D
|
e inca 10:31 si timpul nu mai trece...piesele nu mai vin...cred ca a facut accident masina cu piesele=))
|
Salut.
Ce piese ai mai achizitionat in afara de discuri si placute ? De la cine ? :D "Succesuri astazi" |
e cam problematic cu vitezometru si eu am avut problema asta... verifica mufa din spatele ceasurilor si cea care este pe langa oala de amortizor stg fata ... acolo ti as recomanda sa pui firele pe direct .
|
vezi ca la mine era beleaua pe folia de pe spatele bordului se oxidase ca lumea si unde se impatureste folia in 3 in triunghiul ala de linga vitezometru poa sa fie ceva ,felicitari ptr. achizitie iti trebuie curaj ptr asa ceva:lol:
|
piese auto de la magazinul unui prieten , discurile 150 lei bucata , placutele de logan dar la 90 de lei , caloriferul 90 lei(ieftinache) . Putin mai tarziu o sa fac update cu poze din timpul lucrarii (demontarii bordului+schimbatul discurilor&placute)
|
7 Attachment(s)
dupa lupte seculare cu bordul , blesteme peste blesteme asupra celor de la renault (FRANCE) , am reusit sa-l demontez si sa-l montez la loc(inlocuire calorifer) , schimbat discuri(se vede in poze ce discuri nimic aveam , si placutele de frana :D
Durata operatiune = 12 ore (12 ziua-00 seara) si la intoarcere o amenda de viteza:D pentru colegu' care se simte vitezoman......baaa ce merge:)))) sirene peleme:D Toate vacuumurile schimbate+T-uri.... |
Trage bine tare chestia asta mica,te duce la faliment :lol:
http://www.jbscarspares.com/images/turbo.gif |
Quote:
sustin! foarte bine ca ai scapat de crx :D uite aici r5 vs crx :) http://s257.photobucket.com/albums/h...=r5vscrxGL.flv |
pai crx nu ma ducea la faliment:)) deocamdata....tz tz tz imi vrei binele militareeee
|
Quote:
|
adule tu zici urs...dar in sufletul tau tot honda este:)))
|
Quote:
Cat ma bucur ca " TI-AI " schimbat caloriferu :)).. ca " TI-AI " demontat si montat bordu :)) si ca " TI-AI " schimbat discurile :))) |
=)) drack , poluezi topicul:)) (mersi de help)
|
Quote:
jos palaria... vrei sa zici ca un reno 5... 1,4 stock (120 CP) pe o caroserie de aprox 800 kg nu trage mai bine decat un 1,6 16v de 125 cp pe caroseria de ... nush exact cat are crx-ul... bine.. atunci alt exemplu... ca diferenta de putere nu e mare... hai sa comparam cu un clio 1,8 16v (fiabilitate jos palaria din nou) are 135 CP... pe 1000 kg... tot nu crezi ca e mai bun? vorbim aici de 400 m... |
attack:rolleyes2
|
Quote:
|
stock vs stock...?
nu cred |
baaaaaa :))) toti imi zic dc ai vandut honda:)) credeti-ma ca e mai fun cu r5 chiar daca nu tine cat o honda more pics to come:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning