![]() |
E28 - Un BMW renaste
10 Attachment(s)
E adevarat ca ideea cu titlul mi-a fost data de Mark Evans, care pe Discovery Chanel prezinta episodic transformarile pe care le sufera masinile sale. Poate e prea pretentios, dar sunt pasionat al marcii bavareze de multa vreme, din intamplare ajungand sa si posed unul(E28 524 TDA). Acum 2 luni si jumatate am purces la transformarea rechinului,ce era alb atunci cand a fost achizitionat de mine,avand dotarile epocii sale:trapa, oglinzi electrice, servo.Am urmarit in demersul nu doar transformarea optica ci si imbunatatira confortului+cateva tehnice:inchidere centralizata, jante Borbet de 15', volan MOMO, scune tapitate cu piele, incalzite si ajustabile electric(numai sofer), discuri fata ventilate, punte spate cu discuri de frana, antena electric semi-automata,etc. Veti vedea ca din expunerea mea lipseste etapa tinichigeriei, ratacita probabil pe undeva prin calculator. In continuare voi lasa pozele sa vorbeasca pentru mine, cu mentiunea ca am dorit refacerea masinii si transformarea ei, fara a-i distruge identitatea(doar e rechin),optand pentru pastrarea aspectului clasic. Mi-am adus aminte ca am reusit sa gasesc o bara spate M-tehnikII, pe care-o voi pune pe masina,dorinta mea fiind sa pot monta si pe fata aceeasi bara(M-tehnik). In rest numai bine tuturor si un gand care-mi trece prin cap; eu, lipsit de aptitudini tehnice si vitregit de locul unde stau,gasesc in mare parte c-am reusit in ceea ce mi-am propus, pentru ca am dorit prea mult asta ;oare voi ceilalti impatimiti de BMW, care aveti alte aptitudini(tehnice), si mijloace financiare mai bune ca ale mele, acces la informatii mai ceva decat mine in provincie , nu puteti visa? Cred ca nu aveti curaj sa visati. Aveti incredere in voi , si nu puneti intotdeauna banii inainte. Pasiunea e cea care primeaza:oops:
|
Re: Un BMW renaste-E28
10 Attachment(s)
Vine si tura a doua............:D :D
|
3 Attachment(s)
Mai am cateva, urmand ca joi sa va delectez cu poze di toate''pozitiile'':D
|
de invidiat! felicitari!
|
misto vopseaua, cat tea- costat cu totu? si cum se cheama. succes cu terminarea , niste poze ca ea terminata?
|
frumos bmw-u,sa il stapanesti sanatos si fara incidente neplacute
salut |
a iesit super masina ! felicitari !!!!:woowoo:
|
Vopseaua este Standox(jet black) si a costat 750 ron iar manopera vopsit+pregatit+vopsit jante=300E:D Multumesc tuturor pentru aprecieri:D
|
frumos.. am admirat majoritatea pozelor si daca se poate sa-ti dau un sfat doua..
renunta la motor, la asa masina se merita un "update" la motor :) macar un 2000 jetronic alt sfat : incearca sa investesti si in niste jante , de preferat unele cu "buza" mai lata si de un diametru mai mare bafta in continuare si felicitari pentru ceea ce ai facut pana acu` |
20 Attachment(s)
Quote:
|
ce parere ai de acestea douċ. Alpina style.
https://i52.photobucket.com/albums/g1.../alpinarim.jpg http://cgi.ebay.com/ebaymotors/18-AL...20956974QQrdZ1 =========================================== https://i52.photobucket.com/albums/g1...alpinarim2.jpg http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-2...23606228QQrdZ1 Success cu proiectul :) |
intereseaza-te si de jante marca Keskin , sunt niste modele "old-school" :) care au un look mai agresiv asa.. fara multe spite , mai pline , cu o buza nesimtita:)
bafta |
Frumos si ai ales bine culoarea!!!;) felicitari!!
|
ceva in 5 spite,deep-dish (infundate)
si ar mai fi alpina clasic pe 18-19 (din pacate sunt extrem de scumpe...) :cry: ai grija de ea oricum si bafta cu matza ;) cine stie.... |
3 Attachment(s)
Poze ''calde'',cu pavilionul nou-nout al masinii si alte 2 profile laterale:D :D
|
Vezi importator Keskin, tel 0721.205.000, parca
|
Merci!!!!!!!
|
10 Attachment(s)
Poze Noi:d
|
super frumos... felicitari... chiar a iesit super misto... cati litri de vopsea au intrat?
|
Quote:
|
cred ca mie mi-ar ajunge 3 litri nu? si cam cat ar fi? poti sa imi dai add sa vb mai multe? id meu este bsc_lx....
|
2 Attachment(s)
Sal,
am pentru tine o bara fatza Tip M de la un prieten, o are de vre-o jum' de an si nu a gasit bara spate si nu a vrut s-o puna pe masina, dar e cam scumpa... 200E Daca te intereseaza, ma pot duce sa fac vre-o 2-3 poze si sa le postez... Ti-ar prinde bine, sau daca vrei sa vinzi tu bara ta spate:) Te-as mai putea ajuta si cu un set Jante Borbet tip A pe 16 daca te intereseaza... pot sa intreb de pret, arata ft bine pe E28, asa am eu pe masina si arata super.. |
Bara de M , ma intereseaza,dar nu la pretul asta. Daca pretentiile scad,discutia ramane deschisa. Asa ca fapt divers, la 500 de E aveam pe cineva care-mi aducea Kitul complet de M-tehnik-E28, nou-nout!!!:shock: Pe a mea(bara), eu n-o vand!!! Borbeturi am si eu, dar pe 15'. Oricum ,multumesc!!
|
ioi da faina poate fi...si mie`mi place modelu` asta tare mult...sa`l fol sanatos;))
|
Quote:
|
felicitarile mele pentru ce ai facut...
cat ai dat pe jante ??? |
Quote:
|
Quote:
sunt noi ca arata foarte bine ??? |
Jantele le-am cumparat fara gume si arata in felul acesta deoarece au fost revopsite de mine odata cu masina, operatiune care-a mai costat aditional 100 ron. Gumele sunt Fulda , S-H,luate din Pitesti la un pret modic de 60 ron/buc.Daca te mai intereseaza si altceva, cu mare placere!
|
mersi mersi
jantele arata ca si noi... |
Spune cat dai pe bara fata. Si daca vrei instalatie de clima... spune cat poti sa oferi, un pret real de pe piata. Si vad ce pot face. Clima am eu.
Detalii daca te intereseaza. |
Pe bara de spate am dat 200 de ron, lucru pe care ti-l poate confirma INTERCEPTORUL-Florin! Pretul pe care-l ofer pentru bara din fata ..........300 ron , daca e in stare excelenta! Clima nu ma intereseaza! De fapt nu ma mai intereseaza deocamdata.Astept lamuriri in continuare. Multumesc!
|
bagat`i jante ori borbet ori azev in 5 spite late cu bordura frumoasa!!! am vazut ca ai anexat acolo amandoua modele astea!!! Sunt cele mai potrivite pe masinile astea!!! Ca si pe orice BMW de altfel!!!
|
Quote:
|
Da am vb cu amicu cu bara... zice ca ti-ar da bara cam la 100 eur... dar inca n-am ajuns la el sa-ti trimit poze... o sa fac poze, si poate mai pui tu ceva, mai lasa el si te faci si tu cu bara fatza, si spate:) sa arate bine rechinu:)
|
Dac tot vrei sa ma ajuti, fa pozele de care ziceai, iar eu ma gandesc cat sa pun pentru a fi toata lumea multumita. Nu uita ca daca ne vom intelege, trebuie sa vin din cealalta parte a tarii!!
|
10 Attachment(s)
O bara M-tehnik, pentru cei care nu stiu cum arata..............:D
|
asa E 28-uri mai zic si eu...
|
dap... nu e neaparat sa vii, exista sprint curier, si nu e ft scump, si se poate si ramburs... pret total, dupa cate stiu eu, 300mii transport, si taxa ramburs 150mii
nu e de speriat, oricum mai scumpa e motorina pt ca sa vii aici..., pun poze asta-seara... |
O antena trimisa de la Bucuresti la Pitesti m-a costat 30ron!!! Nu am incredere in serviciile de curierat si apoi e mai bine sa vad cu ochii mei inainte ceea ce cumpar! Mai mult , in vara asta n-am avut parte de vacanta si pana la Cluj ar fi o excursie numai buna sa detensioneze tensiunile aparute dupa un an de munca! Astept cu interes pozele!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning