![]() |
E36 - pisicuta mea
5 Attachment(s)
masina am cumparato acum un si jumate am luato din germania am luato fara imbunatatiri a fost taxa mai ieftina ,are motor de 1600 ,an 1993 sta cam de 5 luni pe dreapta si am zis acum sa ma apunc de ia vreau niste sfaturi
|
Re: E36 pisicuta mea
Frumoasa pisica colegu sa o satapanesti sanatos ai grija de ea bafta la modificat:-P
|
Pai cauta ceva jante ..si ce crezi u ca ia`r da bine aia incerci !! ar mai merge farurile mate ! sunt multe .... bani sa ai
|
6 Attachment(s)
si asa arata acum
|
De ce nu i pui proiectoare la bara fatza am vazut ca are si gauri tot ?? si bara e murdara??ar da frumos daca ar fi neagra bara ,pragurile .....
|
am si proiectoare clare pentru ia fumurii dar astept sai pun pe fata bara de m
|
SUPERBE FARURILE CAT AI DAT P ELE ????
VREAU SA IMI CUMPAR SI EU PT A MEA :D...ESTI MULTUMIT D ELE ?? |
:lol:BMW "S line" :lol:! Cat te-au dus faruili?
|
eu am dat pe ele 280 euro si sunt super multumit de ele mai am o pereche una din perechi o vand ca nu am ce face cu doua perechi
|
pffff...le-as fi pus eu daca mergeau la mine...ce ma oftic ....faceam si io un pui de s-line:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
e frumoasa masina :D si imi place loganu ala cu pachet CROM :| :lol: |
daca toata lumea pune angel eyes pe orice tip de masina, tu te ai gandit sa fi mai original si sa pui dayline pe bmw...right ?
|
1 Attachment(s)
Pai de ce sa fie si el " la fel ca totz da pa forum" !
-------------------------------------- Boss uite ce ti-as fi sugErat eu ! Erau mai tari pe chrome :cry: |
miau placut mai mult pe negru si angel au cam toti am zis sa fie mai diferita
|
3 Attachment(s)
si daca vrei sa faci un KIT EXTERIOR ITI LAS EU :D niste idei ,omu e super tare:D chiar unicat !!! nu am vazut la nimeni in Romania asa tuning...fao tu asa vei fi PRIMUL :lol: !!!
imi place ca ai prins toba cu carpa :D:D:D:D :lol: ...este sistem de prindere oficial la tine p masina ?:D esti multumit d el ?:)...trage mai grav cu carpa p toba?? |
am fost cu ia la tara si este cam joasa si pana acasa sa ajung cu ea am legato cu ce am avut acum are pus suport original
|
1 Attachment(s)
Quote:
------------------------ Pe bune vorbiind acum sincer mai cauta si tu pe net e36 ca sa vezi cam cum sta treaba sa nu se mai intample posturi de genu ;) ! |
cum am zis mai sus am fost cu ia la tara si sa rupt supotul si mia cazut toba si am legato cu ce am avut sa ajung acasa acum este prinsa cu suport original
|
Parca-s din alta planeta farurile alea si ai dat si atatia bani pe ele.. Iti luai un angel CCFL si mai luai si o bara fata de M3 in locul lor.
|
pe viitor poate pun angel
|
daca vrei sa nu ajungi de ras aici p forum da repede farurile alea jos :)..
|
Re: E36 - pisicuta mea
Da' cand te urci in ea...nu te simti ca in Haudi ?:lol:
Scoate-le mai repede...cu 280 de euro iti luai niste faruri klumea cu lupa si angel eyes ;)) |
cu 300 d euro iti iei motor de 2.0 24v ;)
|
Foarte tari farurile ..... exista si pentru e39 ?:shock:
Urmatoare modificare ar trebui sa fie angel eyes pe mersul inapoi si xenon in scrumiera ! Bafta ! |
Nu vreau sa fiu offtopic dar toti il bazaiti, nu ma cert cu nimeni doar pun o intrebare...la inceput cand ne-am luat prima masina, oare toti stiam cum trebuie sa arate o masina bine?sau eram plini de idei luate din stanga si din dreapta si ni se parea ca pe tot ce scrie tuning "da bine pe masina"...si eu am avut-o pe a mea chinezarita dar am invatat singur cum trebuie sa arate, presupun ca si proprietarul acestei masini peste cateva luni o sa isi schimbe parerea despre farurile care le are acum si tot ce este gresit pe ea, se vede clar ca farurile nu isi au locul acolo, dar in final...fiecare face ce ii place.Sper sa nu ma criticati si sper ca tu laur m3 sa iti dai seama cum ar trebui sa arate un e36.:peace:
|
asa mia placut mie a fost ceva diferit poate pe viitoar o sai pun angel :???:
|
Merge angel eyes, dar pe faruri normale, arata mult mai bine, eu nu prea sunt fan angel eyes, dar fiecare cu gusturile lui, bune sa fie :D
|
sunt foarte multumit de faruri i le schimbai farurile iarna am altele cu angel pt ia pe astea devillepun in primavara pe masina
|
1 Attachment(s)
poza cu farurile cu angel
|
Macar lasa decat angel'ul, taie ledurile ca se vad urat
|
La prima vedere arata bine masinuta.Bine ca ai scapat de farurile alea oribile sincer.O parere....daca tot ai facut thread, si ti-ai luat BMW incearca sa asculti de sfaturile unora de p-aci care stiu cu ce se mananca marca BMW.Tot ce iti urez este numai tuning OEM de calitate pt BMW-ul tau, sa te bucuri de el si sa n-ai parte de incidente neplacute.Strange bani si urca pe el un pachet M plus niste jante tot M pe 17 si sa vezi ca se schimba situatia.Baftalo!:-)
|
asa o sa fac urmeaza bara fata de m pana in anul nou si pe urma jante bandouri etc
|
frumoasa masina dar culaoare zice totul
|
pai ce are culoarea
|
frumoasa culoarea! pe bune,eu am incredere ca o s-o faci frumoasa! bafta cu ea
!! vis-a vis de critici,ia-o si tu asa,un sut in cwr un pas in fata!! nu cred ca ti-a spus nimeni cu rautate....keep walking! |
ms o sa revin cu poze cand mai pun ceva pe ia
|
sincer ai inceput bine proiectul cu matza..faruri stopuri..adevarul e acum nu stiu poate mie mi se pare dar toba aia nu e prea iesita inafara?nu vreau sa fiu rautacios dar mi se pare ca strica tot spatele masinii..in rest totul e ok chiar imi place..pune si u niste jenti frumoase..ai sa vezi cat de mult ajuta aspectul masinii..hai noroc!
|
5 Attachment(s)
le am am pe astea dar nu stiu daca dau bine pe masina
sunt poze mai vechii |
Quote:
ie de haur??:lol: |
nu le mai am pe masina am unelede 15 acum
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |