![]() |
Machetele mele - gabimar2005
5 Attachment(s)
Buna.. o sa pun si eu cateva poze cu machetele mele.. pentru ca daca tot le am.. macar sa nu ma uit singur la ele.. poate le mai apreciaza si altii! Astept comentarii pozitive.. negative.. Colectia mea e mai micuta.. deocamdata am doar 25 de machete.. nu prea am avut timp pt ele si ce e drept nici banuti prea multi sa investesc in machete.. Haideti ca nu va mai tin de vorba.. o sa postez niste poze imediat! Vizionare placuta si astept cat mai multe pareri si commenturi din partea voastra!
|
Re: Machetele mele - gabimar2005
Foarte frumoasa colectia!
Te rog inainte sa te apuci sa prezinti sa citesti regulamentul sectiunii.Daca se poate sa incepi cu acel Mercedes Cobra,e o macheta superba(daca o vinzi PM):D |
Bine ai venit ! Frumoasă colecţie , aşteptăm să le prezinţi pe fiecare în parte :)
|
Bine ai venit. Frumoase machete....frumoase colectie. Astept prezentarile fiecareia in parte si poze cat mai frumoase:lol:
P.S. X5-ului ala rally nu prea ii sta bine alaturi de celelate machete. Nu se incadreaza bine in colectie. Nu o dai?:-P Da-mi un semn daca o dai;) |
frumosa colectie ... bine ai venit, asteptam sa ni le prezinti :D
|
Bine ai venit!astept cu nerabdare prezentarea DBR9-lui Solido...posed varianta cu colante Gulf si asta ca a ta se regaseste pe wishlist...bafta!
|
Bine ai venit:!:
Vad ca ai inceput foarte bine adica cu prezentarea batranelor, prima fiind foarte frumoasa:!: |
Nu puteam sa nu bag in seama cobra aia, cred ca facem o licitatie, uite cum au sarit toti pe tine, poate vrei sa o dai!:lol: chiar vreau si eu modelul in fine...
sa citesti regulamentul si asteptam sa incepi sa le prezinti, daca ai putea, incepe cu Cobra. Numai bine! |
Ai o colectie interesanta! Mi-au atras atentia cateva machete (F40, Diablo SV, Aston DBR9).
|
Bine ai venit! ai niste machete frumoase, asteptam prezentarile :).
|
6 Attachment(s)
Buna.. am revenit.. nu au trecut chiar 24 de ore.. dar e o alta zi nu? Sper sa nu incalc regulamentul pentru ca sincer nu vreau sa fac nimic deosebit decat sa imi prezint machetele.. Pentru cei interesati de achizitionarea machetelor mele.. din pacate nu fac nici schimburi si nici nu le vand.. doar le pun aici si le fac o mica descriere.. Multumesc tuturor pentru aprecieri! Chiar nu ma asteptam sa fie atat de multa lume interesata de machetele mele.. sincer multi prieteni de-ai mei le considera doar niste jucarii..
Despre macheta de mai sus.. este un Bburago.. l-am achizitionat acum vreo 8 ani cred.. si a fost prima mea macheta 1:18 si este un Bugatti Type 59 din 1934.. Pentru astazi o sa prezint un Mercedes Benz 500K roadster din 1936 produs tot de Bburago si este scara 1:20.. am mai vazut si produs de Maisto dar arata putin diferit.. Cu timpul o sa ajung si la celelalte modele la care mi-ati cerut descriere si poze.. |
Sa inteleg ca s-a rezolvat problema contului. Bun venit si asteptam prezentari frumoase.
PS: un sfat totusi: incearca sa faci pozele intr-o lumina mai buna, sunt intunecate si nu se disting detaliile. |
si inca un sfat:o macheta careia vrei sa-i oferi dinamism si realism, este bine sa fie pozata in natura, pe afara, daca ai posibilitatea.
frumos, ai inceput cu batrane care sunt deosebite si vei gasi ceva fani pe aici. p.s:suntem cu ochii pe tine.:wink: |
Imi place Mercedes-ul postat ii sta foarte bine pe culori deschise:!:
|
4 Attachment(s)
Buna din nou! A mai trecut o zi.. deci mai putem pune inca niste poze cu alta macheta. Pt azi va prezint un Mercedes Benz 300SL produs de Bburago Italy, sper sa va placa.. Pe mine m-a atras de prima data cand am vazut-o..
|
Frumoasa :D eu o am pe negru si nu e asa de detaliata ca a ta...la mine nu are roata de rezerva ;)
|
Nici nu avea cum sa nu te atraga e foarte frumoasa:!:
|
Bun venit!Bestial Mercedesul acela 300 Sl...:shock:succes!
|
6 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri.. chiar nu ma asteptam ca machetele mele sa aibe atat de multi admiratori.. Deoarece nu imi permit machete prea scumpe si astea pe care le am, majoritatea le-am mai vazut pe la multi colectionari..
Pentru astazi va prezint un Mercedes W123 sau Cobra cum il stim noi romanii fabricat de Revell si achizitionat cu ceva timp in urma de pe un site de licitatii online.. nu stiu daca am voie sa-i spun si numele.. sa nu se considere reclama.. Mie mi-a placut asa de mult masina incat mi-am cumparat si una reala, un 200 Diesel cu care am mers un an si jumatate si nu s-a stricat niciodata iar pana la urma l-am dat la schimb pe un cross ca m-am plictisit de el.. Mergea bine dar era puturos la plecarile de pe loc, iar lumea pe strada nu-l aprecia deloc.. si am renuntat la el.. Sper sa va placa cel in miniatura si multumesc inca odata pentru numeroasele aprecieri! |
Un model cu adevarat superb, sper sa pun si eu mana pe el..
|
absolut superb...
si vad ca nu este singurul revell din colectie:cool: |
Frumoasa macheta, incearca totusi niste poze la lumina naturala, o scoti in evidenta mai mult. Diablo SV-ul este Welly? Astept niste poze mai detaliate si bineinteles si mai luminate.
|
Dap, MC are dreptate..pozele dezavantajeaza clar macheta. Deschide tot?ne arati un pic interiorul, motorul ceva?spor.
|
Superba colectie
|
Astazi ninge afara rau de tot.. o sa scot vreo 2 machete sa le fac poze prin zapada.. speram sa iasa bine.. o sa postez poze mai tarziu cand implinesc 24 de ore de la ultima postare sa nu fie probleme..
O sa scot in zapada X5 X Trail 2004 si Hummer H2 o sa vad ce mai am prin colectie ce se poate incadra bine prin zapada.. Multumesc inca o data pentru toate aprecierile facute! |
nu trebuia sa il vinzi ca nu il aprecia lumea.....mai ales daca nu ti s-a stricat....e un mare plus la o masina....pe vremea aia inca se faceau masini care sa te tina o viata....mie mi s-a stricat la a mea turbosuflanta a doua oara in juma de an.....
|
Quote:
Gabi, presupun ca mercedesul ala consuma si o gramada nu ? |
6 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.. apropo Bogdane.. Cobra ala e de la tine.. l-am luat acum cativa ani.. si de atunci m-am jucat de cateva ori cu el.. i-am mai facut poze si cam atat.. in rest a stat in vitrina.. acuma trebuie sa fac modificari.. pentru ca deja nu mai am spatiu..
Dupa cum v-am promis.. poze pe zapada.. va asigur ca niciuna din machete nu a avut de suferit in urma pozelor.. doar eu am fost terminat.. :) BMW X5 rally X-Raid 2004 |
Alta treaba cu pozele astea:-)
|
Frumoase poze cu X5 si Hummer, a meritat tot efortul, felicitari:!:
|
De cand caut si eu un X5 din asta...am ratat unul odata si de atunci nu s-a mai ivit niciunul:sad: E frumos de tot, desi deschide doar capota motor si usile fata, mi se pare misto de misto:-P
|
Quote:
Pe maine o sa pun si poze cu Hummerul, am facut multe poze.. si cu greu am ales 6 din ele.. as fi pus mai multe.. dar nu prea am inteles eu exact cate am voie sa pun cu un model.. La inceput le-am facut poze simple.. iar apoi am incercat sa simulez un offroad ceva.. ningea foarte marunt.. si a iesit ce a iesit.. Multumesc pt sustinerea morala tuturor celor care au vizitat "machetele mele" Cam atat pentru astazi.. o sa va mai scriu si maine seara! La cat mai multe machete 1:18! |
Quote:
Pentru primul alineat: daca postezi linkul in mod ascuns (adica sa nu se vada numele site-ului) nu e nicio problema. Alternativa ar fi sa-i dai un PM lui Radu cu adresa. Pentru al doilea alineat: daca postezi doua machete in aceeasi zi numarul de poze e de 6 pe macheta. Daca postezi o singura macheta pe zi numarul e limitat la 12 poze. In cazul machetelor high-end/foarte rare/cu poze foarte reusite se tolereaza mici incalcari la capitolul numar de poze. |
Multumesc BMWh548
|
11 Attachment(s)
Bine v-am gasit din nou! Pentru astazi poze cu Hummer H2 1:18 de la Maisto pe zapada..
Macheta e ok in linii mari, deschide capota motor si toate 4 usi, nasol e ca nu are geamuri laterale, ca nu se deschide si oblonul in spate, balamalele la usi nu sunt prea grozave si directia e cam firava, dar sa nu uitam ca e destul de ieftina.. deci merita banii. Mie mi-a placut cum arata si am cumparat-o pentru colectia mea. As mai vrea si un H1 dar nu prea gasesc unul sa-mi placa, as vrea culoarea rosie.. poate apare de pe undeva.. oricum la anu'.. pe anul asta am terminat cu achizitiile! O seara placuta va doresc si spor la privit pozele cu Hummerul! |
Am avut si eu macheta si la cat costa este destul de bine realizata, cat despre poze... no comment
|
Poza 7 e de revista, bravo:!:
|
9 Attachment(s)
Bine v-am regasit.. ca tot e valul asta de frig si zapada pe la noi.. pentru astazi poze cu VW Touareg 1:18 Bburago - made in Italy.. o macheta ceva mai veche dar care inca se gaseste prin magazine..
Se deschid toate 4 usi, portbagaj si capota, la interior e destul de detaliat.. dar modelul meu e cam prafuit si nu prea se vede mare lucru.. Sper sa va placa! |
Frumoase si pozele si macheta, interesant ca deschide tot:!:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am eu H1 rosu;) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning