![]() |
Need for Speed Shift 2
Odată cu prezentare primului trailer, Electronic Arts a anunţat că în 2011 va lansa pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360 SHIFT 2 UNLEASHED, un nou simulator de curse automobilistice dezvoltat de studiourile Slightly Mad, responsabile şi pentru Need for Speed SHIFT.
Datorită noului engine, SHIFT 2 UNLEASHED va beneficia de o grafică sensibil îmbunătăţită faţă de predecesor, curse pe timp de noapte, o cameră ce va simula experienţa fizică de a conduce un bolid la viteze de peste 300 km/h, cât şi deteriorarea traseelor şi a maşinilor. De asemenea, jocul va include şi sistemul Autolog, prezent şi în Need for Speed Hot Pursuit, ce va permite jucătorilor să urmărească recordurile stabilite de prietenii lor şi să-şi compare propriile realizări. Trailer oficial pe https://www.youtube.com/watch?v=xfpNzKjPBP4 Parerea voastra conteaza! |
Re: Need for Speed Shift 2
Quote:
|
Mai pe scurt,in 2011 apare un nou joc NFS,Shift 2.
Iar link-ul e trailer-ul oficial de pe youtube. Si as vrea sa va spuneti parerea.Cum credeti ca va fi jocul.Eu unul deabia il astept! :o |
speram sa fie mai .....real decat anteriorul
|
sa faca in ... underground 3 :oops::oops:
|
6 Attachment(s)
Need for Speed: Shift 2 Unleashed
niste poze cu 3 masini revin si cu video |
Cum de ai la lvl 4 cash: 1,893,000 ?? Eu am ajuns la cursele alea cu lotus si numai pot trece, mi se pare o masina incredibil de proasta , cu toate ca i'am facut si cateva upgrade'uri:evil:
|
Quote:
da, e foarte proasta...eu joc cursele alea cu E92 si evo nu stiu cum merge din tastatura... p.s ma omoara drifturile alea...cel putin cu volanul... |
Quote:
|
spune si noua cum ai facut sa ai atatia bani
|
Quote:
revin cu video daca doresti |
foarte urat frate.. nu ma asteptam.. shift primu e mai jucabil decat asta... opricu grafica si masinile dupa cum ma asteptam sunt sunt de ultima generatie.. dar gmepley...doamne fereste.. am jucat si tastatura si volan si gamepad.. pana acum gameped mi sa parut cel mai bun... nu situ de voi.. dar nu as da nici 50 de mii pe el sa il iau original...
|
Quote:
ma rog, in general si din volan si din tastatura...:rolleyes2 |
Mie chiar nu mi se pare greu de controlat masina (poate doar la inceput in primele 2-3 curse, dupa care te obisnuiesti) in + joc de la tastatura :-)
|
Bine ca oficial jocul se numeste doar "Shift 2 Unleashed" , si ca nu i-au pus "Need for Speed" ca era din nou un pas in jos pentru serie, si era mare pacat dupa ce le-a reusit cu Hot Pursuit-ul.
|
Ce sunteti toti asa de suparati, nimic nu va multumeste. Jocul a primit note din partea criticilor intre 8 si 8.9 pentru ca este un joc realizat super, cu o grafica foarte buna, o gramada de masini si moduri de a le modifica, iar controlul foarte bun pentru un joc ”wanna be sim”, daca voi ati ramas tripati pe ideea de a lua un viraj cu 200 Km/h atunci nu realizatorii joculuiu sunt de vina.
|
cum fac ca atunci dupa ce termin tutorialul de drift,imi zice ca ma lasa in tot spatiul ala....cum fac sa dau de el?nu il gasesc nicaieri
|
Nu mai pot trece de alea cu lotusu si de drift, am ramas blocat, parca se misca prost de cand cu voma aia de lotus ... :cry:
|
si mie
|
lol eu am trecut fara probleme :D:D drifturile chiar au inceput sa imi placa :d am un m3
|
hmmmmm , nush de ce naiba dar nu reusesc, pana acolo am mers la mare arta si cu unele sisteme scoase, si acum se misca urat cu lotusu , dau putin stanga intra in derapaj, imi e si frica sa iau curba.... :lol: , nici bani de alta masina n'am ...
|
vreti savegame-ul meu ?
|
Ma cam tenteaza , porma nu o sa mai am aceeiasi satisfactie cand termin jocul :)) . Poti sa o pui aici ? sau o trimit pe mail ? Macar sa o am , daca tot nu trec in 2 zile .... atat mi'am propus :-P
|
1 Attachment(s)
ia vezi daca merge
|
Cred ca merge , nu vreau sa o bag acum , ma mai chinui putin ! Mersi :-)
|
M-am dat si io umpic cu Shift... e interesant, grafica e buna, controlul ok dupa ce te obisnuiesti cu el iar masinile destul de misto (nu as putea sa numesc o ANUMITA masina care a aparut in nfs-urile precedente si nu apare in asta, in afara de Ferrari) sunt foarte tari masinile: m3 e30, 190e evo2 (mamaaaaa cat de tare e evo !!!), m1 procar (mamaaaa cat de tare e procar!!!), Corvette (toate modelele!), Murcielago GT1 si Skyline R32 (plus ca au reintrodus la jante enkei, momo... si noi: watanabe ! :twisted:)
Apropo: se stie cumva DACA va aparea DLC-ul legends si pt. PC ? |
deci unde gasesc freestyle drift?ca asa imi zice dupa ce termin tutorialu de drift
|
Quote:
|
unde gasesc pozele facute de mine in NFS cu make photo?
|
Jink@: Hot Pursuit e facut de Criterion si publicat de EA. ;)
Oricum nu cred ca pot fi comparate cele doua jocuri din multe pdv dar cel mai important: se indreapta spre o categorie complet diferita de clienti cele doua jocuri desi ambele sunt frumoase in felul lor. :) |
ma poate ajuta cineva cu un serial/ key code ................ Multumesc
|
Quote:
cel mai recomandat e sa il cumperi din magazin :oops: |
Quote:
|
Quote:
fortiuning nu incurajeaza pirateria :)) ai uitat? |
E interesanta optiunea Engine Swap la Shift 2..
De ex pe E30 M3(ursul m3) poti pune motorul V10 de pe M6..pe Golf 1 GTI poti pune motorul de pe Golf 5 Gti,si probabil pe Nissan R32,poti pune motorul de pe R34..si cine stie ce alte masini cu motoare... :) |
Devine din ce in ce mai interesant jocul , destul de dificil , in legatura cu controlul masiniilor , mai ales la drift , pana te obisnuiesti umpic :)) . Cat sunteti la % la Cariera ? ! sunt curios :-)
|
Eu sunt pe la 30%. Va sfatuiesc sa nu incercati Works pe masini. Eu unul nu le pot controla in curbe, sunt imposibile. Joc cu volan. Se pare ca este prost gandit elementul asta. Par foarte usoare de spate, n-au apsare si indiferent daca accelerezi sau nu, efectul e acelasi. De vina e si directia facuta pentru gamepad ... lol. Multi se plang de asta. Eu am pus Works pe MP4, masina primita dupa castigarea unui event, ce nu poate fi cumparata. Pui Works pe ea, asa ramane! Am incercat si pe R8. La fel. Imposibil de controlat in curbe. Am pierdut $175k pe experimentele astea. :)) Cel mai bine e sa va axati pe upgrade-urile din bucati, eventual si engine swap.
Pentru clasa C folosesc Impreza dusa aproape de B. Mege brici. La fel si Corvette-ul primit pentru clasa B. Pentru clasa A nu m-am decis. Voiam MP4 cu Works, insa ... Treaba cu engine swap este misto intr-adevar. Am mai descoperit asa: Corvette Z06, masina primita, cu optiune de motor de pe C6R pentru cursele GT si Audi R8 cu optiune de motor V10 de pe LMS. :D |
O intrebare am si eu . Care este cauza de se misca cam prost noaptea ? in unele curse, devine cam deranjant ... :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning