Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira CDX 2004 Undercover (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/226624-nubira-cdx-2004-undercover.html)

cata_kevi 10-12-10 21:50

Nubira CDX 2004 Undercover

6 Attachment(s)
Salutare baieti si fete:D De curand sunt posesorul unei Nubirici 2 An 13.09.2003 Km 85600 Varianta Cdx (pe care o stim cu totii) .M a costat in jur de 1900E reparata( a fost lovita stanga si dreapta fata ambele aripi, aripa drepata spate si usa dreapta spate+ numeroase zgarieturi si ceva prob la motor( imi dadea in nas in mers si nu statea la relanti), Poze cu masina cum arata,dupa care am sa revin cu poze noi in ordinea evolutiei masinii! Astept parerile si criticile voastre

Robert_MNW 10-12-10 22:05

Re: Nubira CDX 2004 Undercover

Bine ai venit! Curaj mare sa cumperi o masina lovita peste tot asa :-) adica multi ar fi fugit de ea. Bafta si pune poze cu ea reparata!;)

cata_kevi 10-12-10 22:57

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3887033)
Bine ai venit! Curaj mare sa cumperi o masina lovita peste tot asa :-) adica multi ar fi fugit de ea. Bafta si pune poze cu ea reparata!;)

Ms mult robert pt incurajari..norok ca am un frate care se pricepe ,lui ii datorez totul... pai acum pun si pozele,am reusit in sfarsit sa le descarc .. insa vopseaua nu mi a iesit la nuanta... urmeaza un casco si vopsea integral cu perla.Ce am facut de cand am laut masina,adik 4 zile,o scurta istorie( curatat clapeta iak , schimbat ulei Gm 10w40, filtru ulei Mann,Filtru benzina Mann polen si aer Champion,Bujii BOSH ,schimbat aripi st+ dr fata+ faruri cu lupa si montat Xenon in lupa si leduri in pozitii, schimbat usa dreapta spate, montat Dvd player... astazi o curatenie "de iarna" care mi a luat 5 ore dar a meritat efortul) Urmeaza un bad boy look, jante pe 16 toba geamuri negre leduri la numar si plafoniere,schimbat lumina alba in interior etc ...

B-99-SAA 11-12-10 17:09

Chiar ca ai avut curaj sa te bagi la asa ceva... nu e grav, dar putea sa aibe mai multe nasoleli. Arata bine masina, te-ai descurcat. Si planurile alea de viitor suna bine :D Presupun ca bad-boy o sa vina inainte de vopsire... si te sfatuiesc si jantele sa le iei inainte, macar sa le pui pe masina ca sa vezi ce/daca trebuie facut la aripi pe spate, sa nu faci de doua ori aceiasi treaba. In rest, succes :D Apropo, merge si grila badgeless pentru fata... sau plasa... desi grila ar fi mai interesant :D Bafta!

cata_kevi 11-12-10 19:28

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3888654)
Chiar ca ai avut curaj sa te bagi la asa ceva... nu e grav, dar putea sa aibe mai multe nasoleli. Arata bine masina, te-ai descurcat. Si planurile alea de viitor suna bine :D Presupun ca bad-boy o sa vina inainte de vopsire... si te sfatuiesc si jantele sa le iei inainte, macar sa le pui pe masina ca sa vezi ce/daca trebuie facut la aripi pe spate, sa nu faci de doua ori aceiasi treaba. In rest, succes :D Apropo, merge si grila badgeless pentru fata... sau plasa... desi grila ar fi mai interesant :D Bafta!

Inca o zi alte modificari.. in primul rand am dat jos carcasele de la butoanele geamurilor el pt a le curata(erau foarte murdare si mergeau greu) si am montat leduri albe in locul celor verzi... si am facut deschiderea electrica a portbagajului!

ObeLix 16-12-10 21:48

poze noi , noi vrem .... ca sau facut mai multe la masina ...

cata_kevi 16-12-10 21:55

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3903960)
poze noi , noi vrem .... ca sau facut mai multe la masina ...

K,intre timp s au facut unrmatoarele modificari la Akx:

Grila fata Custom
Leduri palfoniere albe
Deschiderea portbagajului actionata electric
Elemente bord(consola centrala,panouri portiere , etc) colantate negru carbon
Montat Dvd player+boxe mtx pe fata
1 plin benzina ca cerea:P
Protectie praguri Nubira 2 carbon style:P

Urmeaza sapt viitoare:
Proiectoare clare+montat xenon proiectoare
Montat leduri la numar
Montat geamuri negre Lumar
Schimabt bielete antirului partea dreapta+ pivot st fata!

Si ceva poze in graba...

cata_kevi 23-12-10 13:11

5 Attachment(s)
Inca un rand de poze cu interiorul,chiar daca nimeni nu se agita sa si dea o parere..:cry:

B-99-SAA 23-12-10 13:53

Ma agit eu :lol: A iesit frumos interiorul, am mai vazut recent unul la fel, cu folie de carbon, si arata marfa rau (era un Chevrolet). Ce urmeaza la masina? Pauza de iarna, sau mai faci cate ceva pana in primavara? :D

cata_kevi 23-12-10 14:05

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3921539)
Ma agit eu :lol: A iesit frumos interiorul, am mai vazut recent unul la fel, cu folie de carbon, si arata marfa rau (era un Chevrolet). Ce urmeaza la masina? Pauza de iarna, sau mai faci cate ceva pana in primavara? :D

mrs pt aprecieri b 99 ssa am sa mai fac cate ceva ( norok ca am un frate care se pricepe) .mai este un aveo alabstru AOC, a lui Obe:P ne cunoastem.. ar mai fi cate ceva,momentan trebuie sa bag ceva banuti in articulatie... dupa care folie geamuri, toba jante.:-""..! app m am uitat pe postul tau..frumushik masinutza... sarbatori fericite

B-99-SAA 23-12-10 14:07

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 3921559)
mrs pt aprecieri b 99 ssa am sa mai fac cate ceva ( norok ca am un frate care se pricepe) .mai este un aveo alabstru AOC, a lui Obe:P ne cunoastem.. ar mai fi cate ceva,momentan trebuie sa bag ceva banuti in articulatie... dupa care folie geamuri, toba jante.:-""..! app m am uitat pe postul tau..frumushik masinutza... sarbatori fericite

Mi-ai gresit userul :lol: E SAA, nu SSA, dar nu conteaza. Poti sa-mi spui Liviu :D De a lu Obe ziceam si eu, nu stiam ca va cunoasteti :lol: Mersi de aprecieri, Sarbatori Fericite si tie :D

Bolt 23-12-10 16:39

ai pus alea pe praguri :poke: ca la mine se vad tare frumos :mrhappy: :mrhappy:

cata_kevi 23-12-10 16:40

:evil: nu da din casa... si eu le am pus vin pozele in seara asta sau maine !!
Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3921854)
ai pus alea pe praguri :poke: ca la mine se vad tare frumos :mrhappy: :mrhappy:

Bolt 23-12-10 16:42

eu ii fac maine niste poze dupa ce ii fac o baitza :baby:

cata_kevi 23-12-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3921869)
eu ii fac maine niste poze dupa ce ii fac o baitza :baby:

Raf....nu ma uita cu cd trackul pt nubira

nt98adu 26-12-10 17:13

Verifica proiectoarele. Se pare ca in cel din dreapta a intrat putin apa si a schimbat culoarea. Interiorul e ok. Grila fata vopsesteo toata cu negru dupa ce o matuiesti si dai cu spritz chit. Spor la treaba orice ai de gand sa-i faci.;)

cata_kevi 26-12-10 17:16

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3928910)
Verifica proiectoarele. Se pare ca in cel din dreapta a intrat putin apa si a schimbat culoarea. Interiorul e ok. Grila fata vopsesteo toata cu negru dupa ce o matuiesti si dai cu spritz chit. Spor la treaba orice ai de gand sa-i faci.;)

ms pt sfaturi... mai am de lucru un pic la grila, proiectoarle le voi fac eclare9 cu asta ma ocup,lurez in plexiglass si fibra le voi face clare plexiglas de4,5 mm cu interiroul negru si un H1 xenon in ele) la int nujce i as mai putea face.. exterior,urmeaza sapt asta un bad boy ...

chiper 31-12-10 01:26

baieti de nota 10+(am facut la voi faruri clare cu interior negru la o corsaB) succes la nubira

cata_kevi 31-12-10 10:14

Quote:

Originally Posted by chiper (Post 3942430)
baieti de nota 10+(am facut la voi faruri clare cu interior negru la o corsaB) succes la nubira

ms mult chiper.. sa le stapanesti sanatos si succes cu masinutza! La multi ani! p

cata_kevi 18-01-11 21:12

10 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat nimik.. iata ca a venit vremea.. sa mai atasez eva poze si o scurta povestire de noapte:D

Montat poraguri Nubira 2 colant negru carbon
Montat folie geamrui fata spate cu omologari
Bad boy look si indreptat capota scos emblema+vospit capota

Urmeaza csl trunk..
haion clean..
Identificare Rar si o scurta vizita pel a prietenii nostrii din DRPCIV Pipera
Montat xenon proiectoare+proiectaore clare
Suspenie ca doar vine primavra nu??

si am sa mai atase zo poza cu o nubira 2 cum are bar amodificata( photpshop sau real?) imi palce tare mult..la care se vor mai adauga 2 prelungiri in partile din stanga respectiv drepta jos c ala EVO!

nt98adu 18-01-11 21:21

La acoperirea gaurilor lasate de emblema, trebuia sa folosesti chit de aluminiu. E mai sigur.

Hai ca vreau s-o vad la final! Am sentimentul ca v-a fi una dintre cele mai frumoase Nubira de pe la noi.

promiseland 18-01-11 21:27

Felicitari man si sper sa realizezi tot ce ti-ai propus.super masina.Cea cu bara modificata pare sa fie reala nu are urme de photoshop parerea mea

cata_kevi 18-01-11 21:27

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3999123)
La acoperirea gaurilor lasate de emblema, trebuia sa folosesti chit de aluminiu. E mai sigur.

Hai ca vreau s-o vad la final! Am sentimentul ca v-a fi una dintre cele mai frumoase Nubira de pe la noi.

M s mult adu pt incurajari .. am batut fibra dupa care chitt de fibra chit normal..(la fel si pe spate la fel si la bad boy look... va urma csl ul spoilerulc acel din poza cu 2 micimodifcari suspensie jante 7,5 J toata.. toba navigatie de vw touareg( o am insa are ceva prob) si multi bani=))
Voi reveni cu poze maine cu capota vopsita(curata) si cu masina( jeagoasa)
Impreuna cu fratele meu incercma sa facem din o nubira 2 ceva mai deosebit..nu foarte cocalar style..ceva frumos si cu bun gust...

cata_kevi 18-01-11 21:30

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3999155)
Felicitari man si sper sa realizezi tot ce ti-ai propus.super masina.Cea cu bara modificata pare sa fie reala nu are urme de photoshop parerea mea

Ms mult razvane.. iti fac concurenta:P gluemam sa dea dumnezue sa fie cum trebuie..

cata_kevi 19-01-11 13:20

6 Attachment(s)
Au sosit pozele cu capota vopsita si montata pe masina..: nu prea iesit cum trebuia capota(mici imperfectiuni in lac si mai trebuia finisata),insa pana in vara cand va fi vopsita integral gri perlat nu tuseste..si nu mai este infundata etc..Astept parerile voastre!

bib_andrey 19-01-11 13:23

A iesit bine ;)

banzay 19-01-11 13:53

Capota de astra sau ce e aia albastra? :)

Asta gri, nu stiu ce sa zic, nu mi se pare extraordinara. Parca mai marfa sunt 'ochii' bulbucati ai nubirei. Era pe topicul lui Bolt un VT cu un bblook, care parca dadea mai bine. Nu e o critica, doar o observatie, stiu cat de greu e sa pui mana sa faci asa ceva...

B-99-SAA 19-01-11 14:36

Mie-mi place cum a iesit :D Da o nota de agresivitate, e accentuat BB :D Felicitari, asteptam urmatoarele upgradeuri :)

Bolt 19-01-11 15:24

hmmmmm :ashamed: nu da bine e prea rotunjita sincer...dar asta e parerea mea daca tie iti place e tot ce conteaza...eu o sa incerc sa o fac dreapta mai din topor asa...e prea rotunjit la tine si tinde sa faca copota prea mare zici ca este cadillac....nu stiu poate imi schimb parerea maine,o sa dau o fuga pe la garaj... :D

inchains0 20-01-11 09:29

felicitari pentru capota, arata suparata rau acum, insa, parerea mea, fa ceva si cu grila aia, nu prea se mai potriveste in peisaj acum............
succes in continuare :peace:

cata_kevi 20-01-11 09:34

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4000865)
Capota de astra sau ce e aia albastra? :)

Asta gri, nu stiu ce sa zic, nu mi se pare extraordinara. Parca mai marfa sunt 'ochii' bulbucati ai nubirei. Era pe topicul lui Bolt un VT cu un bblook, care parca dadea mai bine. Nu e o critica, doar o observatie, stiu cat de greu e sa pui mana sa faci asa ceva...

capota albastra este d ela un aveo(a trebuit sa stea in garaj peste naopte capota de pe nubira) cat despre bby stiu ce zici tu cu raf ce vroia el insa am decis sa o fac asa momentan.. nu e cu suparare!

cata_kevi 20-01-11 09:35

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4000806)
A iesit bine ;)

ms omule va mai primi astazi niste faruri custom( interior negru) si probabil... un eleron csl ceva de genu nu cocalar style!!

cata_kevi 20-01-11 09:37

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 4001194)
hmmmmm :ashamed: nu da bine e prea rotunjita sincer...dar asta e parerea mea daca tie iti place e tot ce conteaza...eu o sa incerc sa o fac dreapta mai din topor asa...e prea rotunjit la tine si tinde sa faca copota prea mare zici ca este cadillac....nu stiu poate imi schimb parerea maine,o sa dau o fuga pe la garaj... :D

te asteptam rafy.. moomentan o las asa( am vrut sa o facem dreapta dupa aia..insa cred ca da un pic aiurea si datorita cromului de pe grila si farurilor cromate... de aceea astazi urmeaza sa dam jos farurile sa le matuim cromul.,degresat si vopsit negru mat) si la grila hmm.. nuj ce ii vom face:-""

cata_kevi 20-01-11 18:28

2 Attachment(s)
Au sosit si pozele cu farurile custom!

gbry_el_05-RSG 20-01-11 18:55

1 Attachment(s)
cam asta era varianta mea...eu asa o afceam. dar fiecare cu gustul lui. oricum felicitari pt curaj....e alceva...:lol:

cata_kevi 20-01-11 21:20

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4005038)
cam asta era varianta mea...eu asa o afceam. dar fiecare cu gustul lui. oricum felicitari pt curaj....e alceva...:lol:

vom vedea pe percurs..momentan tanjeste dupa o aripa dreapta noua... biletele antiruliu pivot dreapta.. o distributie ... vopsea etc..:Dms orikum

Stefy88 07-02-11 21:13

nu se mai aude nimic pe aici pe la tine...ce mai face nubira ta?

numai bine!

cata_kevi 07-02-11 21:20

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 4063676)
nu se mai aude nimic pe aici pe la tine...ce mai face nubira ta?

numai bine!

salutare..sincer nu prea am mai avut timp de topic.. ce sa mai faca..
a primit instalatie GPL... schimb ulei filtre etc again...
Mi a sarit capota in mers,adik s a dus bad boy etc..:P(trebuie facut altul dupa ce schimb capota si aripa
Curand va intra la colantat sau poate la vopsit
Pe drum sunt niste jante pe 16 o toba si o suspenie.. a ta ce face?:D salutare
Maine primeste proiectoare clare( facute de moi si de fratele) revin cu pooze..

SV25MBN 07-02-11 22:20

Farurile cu lupe, etc exista pt Nubira sau au fost facute custom ?

marius3030 08-02-11 01:24

imi pare rau d capota ta!masina e super.am sa-ti urmaresc topicul pana o sa imbatraneasca masina si o so duci la remat.....imi place ca vii destul de des cu noutati si c te-ai aventurat in a face multe acestei masini pe care multi nu prea o vor.felicitari!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning