![]() |
Conflict in N2Oi RC ... a fi sau a nu fi ... ARGINTIU
1 Attachment(s)
Clubul N2Oi RC traverseaza o adevarata criza ce ameninta insasi fiinta si sufletul comunitatii ... in urma a repetate sedinte in consiliul suprem voturile sunt in continuare 50% pro 50% contra ... asa ca ne-am decis sa cerem un sfat din partea comunitatii ...
Datele problemei sunt simple ... se doreste adaugarea la patrimoniu auto al clubului al unui extraordinar Clio RS ... problema : culoarea ... Presedintele onorific Morro (adica eu) doreste culoarea argintie pentru ca ii se pare ca ii pune in evidenta formele si prizele de aer agresive ... Presedintele Synkro crede ca ar trebui doar sa ma gandesc cum sa fac sa ies in evidenta si vrea ORICE alta culoare ... va rog nu ezitati si votati .... |
Re: Conflict in N2Oi RC ... a fi sau a nu fi ... ARGINTIU
consider ca o masina speciala....cum este acel ERES ...merita o culoare mai speciala.
formele pot fi puse in evidenta si de alte culori,in afara de culoarea KITROSULUI ...nu se vad zgarieturi,nu trebuie spalata des...etc (no offense :P) in loc sa profiti ca ai POSIBILITATEA pe care multi nu au avut-o...si anume sa-ti alegi culoarea...si sa faci o alegere mai speciala...tu alegi GRI METALIZAT sau ARGINTIU cum ii spui tu... sa fie clar...nu te primesc in club cu clio rs care are culoare de clio 1.5dci va rog salvati-l....imi e prieten...nu stie ce face...este varsta de vina...:sad: |
este un argintiu deschis ... o culoare f frumoasa si speciala ... subtil speciala , intr-adevar
|
Cumpara masina ce culoare vrei.. ca e masina ta.. deci trebuie in primul rand sa iti placa tie!.. E chiar asa greu?..
PS: Cati presedinti are clubul asta?.. :D |
gri ma? ce draq.. stii cum se spune " m-a stresat in plm atata gri metalizat" nu situ paleta de culori... ce culori poti alege?
|
structura clubului este prea complexa si complicata pentru a putea fi discutata a ici ... nu prea stiu care e paleta de culori ... stiu ca mai e negru si rosu ala al lor dar desi imi place negru destul de mult, ma enerveaza ca nu se mai vad detaliile masinii
|
Quote:
|
am cautat aucm repede culorile dar la RS n-am gasit.. m-am uitat la cele de clio in schimb si cea mai potrivita ar fi Bleu Ottoman ( e un albastru inchis) ... banuiesc ca pt varianta RS ar trebui sa existe niste culori mai speciale ! oricum gri sub nici o forma ..la cate masini sunt gri,,,tot romanu gri.. ceva mai special ar fi pacat
|
nu e gri ... e argintiu deschis ... si e marfa :P
|
culoarea oficiala cred ca merge cel mai bine masinii...rosie,la fel cum este si pe Meganeul RS din avatarul tau
|
exact...rosie,albastra,neagra,alba....roz,mov,maro ,transparenta ORICE numai gri nu !!!
|
|
Quote:
PS: ce oameni nebuni ! :peace: |
Moro stii cum sa alegi o culoare buna inafara de GRI / Argintiu? ...... Iti zic eu: .....la intmplare..... daca chiar nu te poti gandi la altceva decat la acel gri.
|
rosu ala nu e chiar rosu..e ceva mai super si da f bine ..pui si geamuri negre sau ionizate rosii.. sa vezi ce bomba e .. niciodata nu mi-am inchipuit cat de ibne dau cele ionizate pana sa vad in realitate o mazda albastra si cu geamuri albastre ... DECI uita-te spre rosu asta ..sau ceva mai serios albastru ! ;)
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=cc-v1kvu5zE imi place mult filmuletzul si uita-te ce bine ii sta culoarea aici. P.S. Masina s-a lansat in romania?am intrat pe site-ul renault si nu apare inca. |
nu imi place argintiu, se amesteca prea usor cu peisajul, nu iese deloc in evidenta, mai ales ca masina oricum nu sare in ochi de fel.
|
Gri are toata lumea care vrea sa nu se vada zgarietura pe masina,jegu' etc...
Eu m-am gandit la un rosu sau albastru inchis,eventual negru,dar gri NU...e mult prea banal!:shock: |
Quote:
|
Argintiu ?!
Deci culoare si argintiu sunt antonime nene .... Fa-ne si noua un bine, privitorilor din piata... si nu ne oripila cu o masina deosebita invelita in tabla de ghereta. Multumim. Un nene. |
n-aveti pt ce :lol:
|
gri sa fie, arata cel mai bine, poti sa-i faci contrast cu negru, da bine, am votat gri
fiecare isi alege masina dupa gust si posibilitati, sau invers, da pe gri nu se vede prafu ca pe negru |
exista spalatorii auto speciale care dau cu o solutie super speciala si indeparteaza miraculos praful si alte mizerii. pe bune!!
|
Aha... deci aia faceau aia multi cu masini colorate (n.r. nu argintii) in cosmeliile alea cu oameni prin jur ce dadeau cu apa si "solutii super speciale" pe ele.
Ce prosti ba... mai bine isi luau masini argintii si nu-si mai pierdeau timpu' si banii pe spalat masini COLORATE. Sau probabil ca s-or fi gindit sa nu li se suie nevasta in masina vecinului, care evident e tot argintie... ca de altfel si cea a sefului, a administratorului de bloc si a barbatului "cleaning manager-itei" de la firma mea. PS: Propun stringerea de fonduri (cu caietel si semnaturi), pentru a avea omu' bani sa-si ia un clio vopsit. Nenea din piata. |
am vorbit cu mai multi membrii ai clubului si sunt de acord sa doneze bani pentru dragul nostru coleg,sa-si cumpere si el masina care sa aiba o culoare...
|
se pare ca aveti o idee gresita ... pretul nu depinde de culoarea masinii ... si argintiu e tot vopsea metalizata, deci strangerea de fonduri nu este necesara pentru acest scop, dar, desigur, daca vreti voi sa imi faceti o mica surpriza, puteti sa strangeti niste bani si sa ii donati lu omu' ala saracu de isi pierde zilele prin piata
de asemenea vreau sa va asigur ca nici faptul ca se murdareste mai des sau mai rar nu are nici o legatura cu parerea mea ... pur si simplu mi se pare ca arata mai bine asa si nu ma intereseaza ca mai sunt masini gri prin oras sicer, mi se pare ca sunt mai multe masini rosii/albastre decat argintii ... in fine, o sa incerc sa merg la un dealer Renault cu ocazia plecarii mele imediate in strainatate unde probabil ca le-au adus deja si ma voi mai gandi la culoare desi nu pot sa spun ca sunt prea impresionat de argumentul sa nu confunde sotia mea masina cu cea a vecinului, cu siguranta nu e cazul ... |
morro tata are logan gri sobolan sau cum io zice si crede-ma ca si daca ma intorc cu frana de mana tot nu ies in evindeta cu el e o culoare tipica varstei a doua si a treia crede-ma ca nu e nimic special am si stiu ca e naspa
culorile care ti leas recomanda ar fi rosu galben spre portocaliu, negru si un albastru mai inchis |
as vrea de asemenea sa reamintesc ca nu imi doresc sa ies in evidenta in vreun fel cu aceasta masina
|
e una sa nu iesi in evidenta cu masina si e alta sa nu existe masina (in cazul in care va fi argintie)
|
Paleta de culori e compusa din urmatoarele 5: Rosu si Albatru (nemetalizate) si Albastru, Negru, Gri (metalizate)...Eu alege albastru metalizat...dar vorba celor de mai sus..nu strica asa o masina superba cu un gri metalizat...
P.S.: N-am inteles "comparatia" cu 1.5 dCi ??? |
nu argintiu! pacat de mashina...
|
puff... cum sa iti iei masina argintie? chiar naspa!!!
|
Quote:
|
Quote:
eu vreau sa-mi iau clio 1.5dci pt economie,si mi l-as cumpara argintiu ca sa nu fie cazu s-o spal des,sa ii repar fiecare zgarietura etc. nu ma intelege gresit,imi place masina,planuiesc sa-mi cumpar una. ;) |
niste referinte:
http://www.renaultsport.co.uk/roadca...egallery12.jpg http://www.renaultsport.co.uk/roadca...egallery19.jpg si totusi ... http://www.renaultsport.co.uk/roadca...gegallery2.jpg http://www.renaultsport.co.uk/roadca...gegallery5.jpg al naibii urasc masinile roshii dar cat de bine arata aici http://www.renaultsport.co.uk/roadca...gegallery1.jpg argintiul gri cum il denumesc cei de aici este aproape alb ... ma uit la celelalte culori si IMI PLAC ... dar cand ma uit la pozele alea doua de la mijloc simt ceva mai mult ... in fine ... om vedea ... |
atat rosu cat si albastru ii sta superb ....
|
acum cand am vazut culorile pe masina pos spune cu mana pe inima ca as merge pe albastru apoi rosu..oricum gri e ultimu :lol:
|
Quote:
PS: Morro, ia-o argintie, ca o vopsesc baietii dupa ce-o cumperi! :lol: |
Quote:
chiar ca superb! ...daca o iei gri te-ai ***** in ea de masina |
salz am shi eu o intrebare?
ideea de "tuning" nu e sa personalizezi o mashina? sa o modifici fatza de stock? daca eshti dispus( shi banui ca da) cumpara cea mai ieftina culoara shi apoi adreseaza'te unui vopsitor profi pentru a face o culoare unica, sau macar deosebita... dupa gust. eu unu ash merge ori pe ceva inchis gen vishiniu cu inflexiuni verzi-bleo sau cum le'o zice (cameleon, perla etc) doar o parere, argintiu arata intradevar bine, da'... are tot romanu' |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning