Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Proiectul NWA cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/226000-e36-proiectul-nwa-cabrio.html)

BMnWA 08-12-10 01:05

E36 - Proiectul NWA cabrio

2 Attachment(s)
Dupa multe intrebari daca e bine sau nu ,daca imi trebuie sau nu , daca imi place mai mult sau nu... am decis sa dau sedan-ul + diferenta pe un cabrio din 96 318i. Masina merge bine,sunt multumit de ea,inca nu stiu daca sa ii pun un 2.0 sau sa scot ce pot din motorul asta..
Ca optiuni are:
inchidere centralizata
- alarma
- incalzire in scaune
- oglinizi electrice
- 4 geamuri electrice cu sistem comfort
- decapotare electrica
- jante aliaj
- interior piele neagra
- 2 Airbag-uri
- ABS
- computer bord
- faruri cu lupa
- servo directie
- proiectoare ceata
-volan M old school
-fara gram de rugina

Defecte:
-motorasul de la geamul soferului trebuie schimbat
-scaunul de la sofer e usor rupt la perinita
-un proiector lipsa
-nu are cotiera :rolleyes2
-suspensie normala :rolleyes2
-un far e fara lupa
-cam atata din ce am depistat azi

Planuri de viitor:
-inca nu sunt sigur de motor,daca ramane asta sau pun un 2.0
-suspensie
-jante brock b1 16" 9j sau lmtechnik 17" 8.5j
-faruri cu lupa (unu e fara lupa)
-xenoane peste tot,pozitii pe led
-obc 18
-alt volan,poate ceva sport sau M de e46
-cotiera
-toba remus cu 2 iesiri
-lucasuri albe/fumurii
-blocant
-boxe HK
-stopuri M
-bara fata M+lip
-bara spate M
-folii
-senzori parcare
-oglina cu senzor
Si cam atat din ce imi vine in minte.. sigur vor fi mai multe upgrade-uri dar astea stiu ca urmeaza in viitorul apropiat. Revin zilele astea cu niste poze mai detaliate.

plictisit 08-12-10 01:08

Re: Proiectul NWA e36 cabrio

sa o stapanesti sanatos si asteptam "imbunatatirile"

Maniak22 08-12-10 02:22

Draguta masina.... cand te-ai referit ca vrei sa ii pui spoiler fata de M sper ca nu te-ai referit de E46 :) cum ai avut pe sedan
Serios suntem aici sa te ajutam cu sfaturi bune.... dar daca vrei sa o faci kitch anunta-ma ca e pacat si o cumpar eu de la tine.. foarte serios vorbesc. Sper ca nu o iei in nume de rau dar lasa-mi te rog un pm cu pret cu cat o dai si cat ai dat pe ea cu diferenta cu tot!!!!

...... aaaa si mai baga poze!!!!!:):)

eMH 08-12-10 07:31

Re: E36 - Proiectul NWA cabrio

Hai ca e frumoasa! Majoritatea masinilor care au trecut pe la tine mi-au placut, si nu ma indoiesc ca o sa fie la fel si cu asta!

BMnWA 08-12-10 08:24

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3879434)
Draguta masina.... cand te-ai referit ca vrei sa ii pui spoiler fata de M sper ca nu te-ai referit de E46 :) cum ai avut pe sedan
Serios suntem aici sa te ajutam cu sfaturi bune.... dar daca vrei sa o faci kitch anunta-ma ca e pacat si o cumpar eu de la tine.. foarte serios vorbesc. Sper ca nu o iei in nume de rau dar lasa-mi te rog un pm cu pret cu cat o dai si cat ai dat pe ea cu diferenta cu tot!!!!

...... aaaa si mai baga poze!!!!!:):)

:))) stai linistit bara aia a ajuns atunci pe masina ca am julit-o in iarna si masina care am luat-o a avut bara aia,mi-a fost la indemana atunci sa nu stau cu masina,acuma 2 ani nu erau dezmembrarile asa dezvoltate. Stai linistit ,daca e sa ii fac ceva de e46 o sa ii fac facelift de cabrio,dar pentru moment ma multumesc cu pachetul M.

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3879544)
Hai ca e frumoasa! Majoritatea masinilor care au trecut pe la tine mi-au placut, si nu ma indoiesc ca o sa fie la fel si cu asta!

fara indoiala ca va fi asa si nu va fi neglijata deloc,ieri am si facut rost de garaj , de azi va sta doar la caldura pana prin mai sau cand va fi vreme buna.

SiLoTh 08-12-10 08:26

oo domnu inca una ti-ai luat? abia tu esti pasionat de e36 :D

LordCaddy 08-12-10 11:43

am vrut sa o iau eu.....din pacate nu am dispus in momentul respectiv de banii necesari....bafta cu ea.

SAX1987 08-12-10 12:31

Faci adunare :D!! Acum iti mai lipseste un E36 touring la colectie !

JusT_SaY_BoBo 08-12-10 13:42

frumoasa masina!pare foarte ingrijita din poze!
dupa ce am vazut proiectele precedente sunt sigur ca si acesta va fi pe masura asteptarilor!

sper numai sa il tii mai mult decat e46:oops::sniff:

Bafta sa iasa cum iti doresti!

ps.parerea mea e ca sunt cam mici jantele pe 16" pentru e36 chiar daca sunt late si o sa ai talon mic la cauciuc...

Wilgax 08-12-10 15:20

Hohooooo...........sefu alta frumusete?Ce-ti mai place tie sa lesi oamenii cu gura cascata.Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult.Asteptam cu interes tuning de calitate si pe acest BMW al tau.

vladigrec 08-12-10 15:36

frumos, da-mi un pm cu diferenta data de tine

jipianu 08-12-10 16:08

frumoasa masina . . . chiar daca la partea estetica mai e putin de umblat la ea dar presimt ca va fi inca un E36 cabrio fooarteee frumos;)

BMnWA 08-12-10 18:32

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 3879621)
oo domnu inca una ti-ai luat? abia tu esti pasionat de e36 :D

e vina lor :)

Quote:

Originally Posted by LordCaddy (Post 3879820)
am vrut sa o iau eu.....din pacate nu am dispus in momentul respectiv de banii necesari....bafta cu ea.

sper sa nu imi porti pica acuma sa nu am parte de ea :) stai linistit ca masini mai apar si rau nu a ajuns masina.. Am vrut sa o iau si cash dar am zis daca tot tin pisica pe dreapta si nu mai umblu chiar deloc cu ea..sa ii dau drumul..

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3879929)
Faci adunare :D!! Acum iti mai lipseste un E36 touring la colectie !

da,cam asa..pun pariu ca pana in vara o sa am si un touring,in 6 luni mi s-au ivit toate modelele de e36 inafara de touring,ii vine si lui vremea :))
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3880095)
frumoasa masina!pare foarte ingrijita din poze!
dupa ce am vazut proiectele precedente sunt sigur ca si acesta va fi pe masura asteptarilor!

sper numai sa il tii mai mult decat e46:oops::sniff:

Bafta sa iasa cum iti doresti!

ps.parerea mea e ca sunt cam mici jantele pe 16" pentru e36 chiar daca sunt late si o sa ai talon mic la cauciuc...

O tin mai mult ca e46-le pentru ca de vara si am vrut-o,s-a nimerit sa fie totul potrivit sa o si iau. Nu poti zice ca sunt mici,vreau ceva simplu si frumos,sa fie lejer si placuta la condus,nu vreau sa pun ceva jante xxl sa isi faca pietonii freza la semafor..E vreme sa caut pana atunci jante,oricum am cateva modele frumoase din care sa aleg. Bafta si tie..

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3880318)
Hohooooo...........sefu alta frumusete?Ce-ti mai place tie sa lesi oamenii cu gura cascata.Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult.Asteptam cu interes tuning de calitate si pe acest BMW al tau.

Mersi,sper sa reusesc sa il pastrez pe linia lui originala,spor la treaba si tie..
Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3880346)
frumos, da-mi un pm cu diferenta data de tine

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3880426)
frumoasa masina . . . chiar daca la partea estetica mai e putin de umblat la ea dar presimt ca va fi inca un E36 cabrio fooarteee frumos;)

Are 2 mici infundaturi pe o laterale, trebuie proiector,alte faruri si centrata bara. In rest nu are rugina nici la vedere si nici pe dedesubt.. Eu sunt extra multumit de cum se prezinta.

Nosfer 08-12-10 18:37

Eu deja ma programez la o plimbare la vara cu cabrio-ul :))

tm 63 flo 08-12-10 19:05

frumos cabrio si spor la modificari..., te-ai gandit sa mergi pe stilul clasic cu ea(doar jante,suspensie, eventual grila de facelift, si pus la punct problemele de caroserie care sunt) pt. ca E36 cabrio e o masina cu o linie super si arata bine oricum, doar o parere, sa nu fie cu suparare......bafta

P A K E 08-12-10 19:14

Bai nene, dar cate masini ai tu? :lol:
Felicitari pt noua achizitie!

BMnWA 08-12-10 23:46

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3880833)
Eu deja ma programez la o plimbare la vara cu cabrio-ul :))

te iau si acuma la prima ninsoare daca insisti mai repede :))

Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 3880935)
frumos cabrio si spor la modificari..., te-ai gandit sa mergi pe stilul clasic cu ea(doar jante,suspensie, eventual grila de facelift, si pus la punct problemele de caroserie care sunt) pt. ca E36 cabrio e o masina cu o linie super si arata bine oricum, doar o parere, sa nu fie cu suparare......bafta

Sigur ca da,am luat-o pentru linia ei de fabric,nu voi incerca sa o stric,eventual sa o scot mai mult in evidenta.. O sa fie o clasica obijnuita cu elemente OEM,nimica iesit din comun,nimica extrem,doar simplu si de efect.

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3880967)
Bai nene, dar cate masini ai tu? :lol:
Felicitari pt noua achizitie!

E... :) mersi

BMnWA 09-12-10 01:07

17 Attachment(s)
Am uitat sa mentionez,masina are praguri M si discuri spate :drunk:. Azi am reusit sa ii prind fata de usa la fix pentru ca avea vreo 6 cleme rupte,am schimbat motorasul de la geam si merge perfect,am rezolvat si cu garajul,am probat daca intra masina,de maine o sa stea la adapost pana cand vine vremea buna..Maine sper sa ii pun cotiera,cd,stopuri M si daca am putin noroc si bara M.. Mi-am luat o bara spate M dar nu stiu pe care sa o pun,cred ca o voi pune pe coupe totusi ca.. e mai sportiv iar pe cabrio voi lasa o bara M normala cu o singura iesire.

Maniak22 09-12-10 05:48

Aici presupun ca lipeai usile .... o problema des intalnita la e36 scartaitul plasticelor din usi.

BMnWA 09-12-10 08:33

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3882039)
Aici presupun ca lipeai usile .... o problema des intalnita la e36 scartaitul plasticelor din usi.

nu,acolo am luat clemele de prindere de pe alta fata de usa..

Wilgax 09-12-10 10:31

Sef da ala micu de 2.5 de 24 valvoase nu mai da semne de viata pe thread?De el ce se mai aude?Sau pe iarna e gata investita la el.....mai bagi in fratesu cabrio.:lol:

BMnWA 09-12-10 18:12

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3882491)
Sef da ala micu de 2.5 de 24 valvoase nu mai da semne de viata pe thread?De el ce se mai aude?Sau pe iarna e gata investita la el.....mai bagi in fratesu cabrio.:lol:

Inca nu e gata hala si pe vremea asta ploioasa e greu sa fug cu masina tot dintr-o parte in alta,in cateva luni o sa imi termin treaba si atunci o sa am suficient timp sa le pun la punct. E aglomerata perioada asta nu e timp chiar de toate..

Wilgax 09-12-10 18:19

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3883553)
Inca nu e gata hala si pe vremea asta ploioasa e greu sa fug cu masina tot dintr-o parte in alta,in cateva luni o sa imi termin treaba si atunci o sa am suficient timp sa le pun la punct. E aglomerata perioada asta nu e timp chiar de toate..

S-a inteles sef.Oricum cand mai ai timp, arunca poze pe fiecare thread cu ele ca lumea vrea de-astea, te-ai convins si matale singur!:lol::lol:

BMnWA 09-12-10 18:41

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3883574)
S-a inteles sef.Oricum cand mai ai timp, arunca poze pe fiecare thread cu ele ca lumea vrea de-astea, te-ai convins si matale singur!:lol::lol:

:))) pai stiu ,ca si mie imi place sa vad la altii poze cu evolutii,modificari si altele dar e greu sa ma impart in toate partile de unu singur.. In seara asta duc cabrio la garaj,ma apuc sa ii pun un mp3,poate ii montez cotiera ca nu am apucat decat sa o demontez de pe o masina si vad eu ce mai gasesc de facut..

Wilgax 09-12-10 20:32

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3883638)
:))) pai stiu ,ca si mie imi place sa vad la altii poze cu evolutii,modificari si altele dar e greu sa ma impart in toate partile de unu singur.. In seara asta duc cabrio la garaj,ma apuc sa ii pun un mp3,poate ii montez cotiera ca nu am apucat decat sa o demontez de pe o masina si vad eu ce mai gasesc de facut..

Bine sef.:-)

petryy 09-12-10 21:55

frumossss cabrio:X sa-l stapanesti sanatos8)

BMnWA 10-12-10 01:44

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3883574)

Uite,asta e pentru tine,dupa ce am vorbit pe la 7 , am fost dupa fata,dupa scule,am tras masina la garaj si asta am mesterit pana acuma.. Lucasuri fumurii,stopuri spate M ,mp3 LG cu stick,un up-grade la ceasuri de pe sedanul albastru,am scos boxa de la pasager de jos ca nu stiam de ce nu se auze,apoi am vazut motivul :)))era varza rau:)) o sa schimb boxele masinii cu unele HK, am si de sedan e46 si de cabrio e46 , o sa vad care cum se potrivesc mai bine.. E cam inghesuit grajul,abia ma invart in el,dar la ce vreme e afara,pot zice ca e ideal :D

Wilgax 10-12-10 09:59

Place mult la mandea ce-i acolo.Asa da, poze din belsug si pe urma muncii iese fortza sincer.Imi place mult sef.important e ca stii ce vrei sa pui pe ea si ma refer la OEM.:boogy

Ceasurile care le-ai montat sunt cele cu carbon in int nu?Vad ca ai modif la ele....:-)

BMnWA 10-12-10 10:23

nu prea am loc sa fac poze acolo si pe vremea asta de razboi nici chef de lucru nu iti vine.. Ceasuri da, e ceva colant,le-am avut pe cel albastru dar acuma i-am scos folia alba si am lasat ceasurile originale ale masinii,arata mult mai bine asa all black.. Stiu ce vreau sa pun pe ea,dar nu stiu ce eleron sa ii pun,sau daca sa ii pun ceva eleron..

vladigrec 10-12-10 13:49

eu zic sa ii pui din ala mic de M. ca ala arata cel mai bine pe cabrio...

scorpion69 10-12-10 14:20

super masina bafta in continuare

Wilgax 10-12-10 15:31

Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3885713)

+ 1 de la mine!

BMnWA 11-12-10 23:29

Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3885713)

Quote:

Originally Posted by scorpion69 (Post 3885790)
super masina bafta in continuare

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3885934)
+ 1 de la mine!

Mersi baeti,cred ca o sa incerc cel mic de M dar si cu ala stau in dubii..

..TheOne.. 12-12-10 21:27

frumos rau cabrio-ul tau..totdeauna am avut o slabiciune pentru acest model!

este mult mai rigid decat coupe-ul sau sedanul alta e stabilitatea pe drum decat coupe-ul sau sedanul...foarte tari

vad ca e si dotata masina..nu gluma:P

iti doresc sa iti vezi visul indeplinit.

spor la modificat:D

BMnWA 13-12-10 01:04

Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 3892049)
frumos rau cabrio-ul tau..totdeauna am avut o slabiciune pentru acest model!

este mult mai rigid decat coupe-ul sau sedanul alta e stabilitatea pe drum decat coupe-ul sau sedanul...foarte tari

spor la modificat:D

mersi,sper sa iese frumoasa jucaria.. legat de..stabilitate,pe mine sincer nu ma prea incanta si nu mi se pare sub nici o forma ca e mai stabil,mai rigid sau mai inchegat,din potriva,mi se pare ca sta mult mai slab la capitolul asta si nu doar e36, ci cabrio in general..

SB09HMM 13-12-10 01:25

te doare undeva ce rau o duci, e46, e36 coupe (2.8) Mpacket, nici nai gatat coupeu si teai apucat si de cabrio ......felicitari pentru achizitie si sa iti vezi toate visurile implinite cu proiectele astea 2 . salutari de la sb ..............................p.s ....si unii mai zic ca e criza frate .....:)):twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed:

Wilgax 13-12-10 08:52

Cea mai mare stabilitate o gasesti la BMW pe touring pe vecie.Cand faceam asta vara germania, pe la colturi de autobanda numai E60 si E90 touring aveau sticletii de acolo.SI nu ca ar fi asta primul lucru, dar in general la BMW touring cam face legea la stabilitate si control mai bun!SCZ de off seff.Daca te incurca postul poti cere sa fie sters.

BMnWA 13-12-10 10:21

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3892586)
te doare undeva ce rau o duci, e46, e36 coupe (2.8) Mpacket, nici nai gatat coupeu si teai apucat si de cabrio ......felicitari pentru achizitie si sa iti vezi toate visurile implinite cu proiectele astea 2 . salutari de la sb ..............................p.s ....si unii mai zic ca e criza frate .....:)):twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed:

mersi,astea sunt masinute ieftine,de pasiune,de placere nu sunt o avere sa fie ceva impresionant..
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3892927)
Cea mai mare stabilitate o gasesti la BMW pe touring pe vecie.Cand faceam asta vara germania, pe la colturi de autobanda numai E60 si E90 touring aveau sticletii de acolo.SI nu ca ar fi asta primul lucru, dar in general la BMW touring cam face legea la stabilitate si control mai bun!SCZ de off seff.Daca te incurca postul poti cere sa fie sters.

stai linistit :) in Germania cred sincer ca sunt mai multe touring-uri decat sedane si coupe-uri , la cat am fost si am vazut dincolo parca esti in touring land :))

Wilgax 13-12-10 10:43

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3893178)
mersi,astea sunt masinute ieftine,de pasiune,de placere nu sunt o avere sa fie ceva impresionant..

stai linistit :) in Germania cred sincer ca sunt mai multe touring-uri decat sedane si coupe-uri , la cat am fost si am vazut dincolo parca esti in touring land :))

Ei sunt familisti vere.....:lol::lol:

BMnWA 04-01-11 01:35

5 Attachment(s)
La multi ani si multa sanatate! Am inceput anul direct cu investitii in decapitata mea :)) multe led-uri,un suport de pahare,xenoane,SMD-uri pentru proiectoare.. Cred ca voi arunca un 2.0 cat de curand,m-am tot gandit sa fac una alta la 1.8 dar cred ca mai mult ma voi chinui..

All times are GMT +2. The time now is 21:09.

- Copyright 2026 4Tuning