Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   renault meeting (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/22591-renault-meeting.html)

DVDValy 27-08-06 19:14

renault meeting

1 Attachment(s)
eu si sun-u va anuntzam porti deschise pt posesori de reno-uri pe data de 16
va asteptam in nr cat mai mare

Torque 27-08-06 19:32

Re: renault meeting

Foarte tare frate. Era cazul sa se organizeze un meeting si pentru posesorii de renaulturi. Multa bafta si la cat mai multi participanti.

PS: Sun Racers-ul oricum va fii acolo, in frunte cu al nostru pres. SUNu, care este si co-organizator ;)

sebaaa 27-08-06 19:42

desi nu vreau sa provoc nici o cearta cu post-ul acesta..
as ruga posesorii de dacia 1300 sa nu se "simta" sa vina ..ca au ei renault!:P
repet..nu o zic in nume de rau..dacia e dacie..nu iti pune abtipilde si embleme cu/de renault pe ea!
eu oricum nu vin...k nu am treaba cu renault..
e ok sa vina posesorii de dacie,la fel ca posesorii oricarei alte masini(membrii forum si cluburi ..etc) ..atata timp cat nu pretind ca dacia lor este renault
sunt si niste renault-uri (renault 8 parca era modelul)..cu aceia nu am nimic..dar atata timp cat in talon si in cartea vehiculului ,masina este DACIA, nu pretinde k ai renault!..i rest my case
oricum..distractie placuta la meeting

B-83-DAC 27-08-06 19:46

ha ha. Clar sa vezi ce va molipsiti si voi cu un nenorocit pe acolo care sa faca cum au facut aia la intalnirea noastra dacia...nu e padure fara uscaturi si parca vad ca si voi o sa aveti incidente neplacute daca nu ii potoliti

DVDValy 27-08-06 19:56

vine cine vrea dar in special posesori de renault-uri

SUN 28-08-06 12:42

Asa cum v-a spus si DVDu va asteptam in parcarea de langa Polivalenta pe data de 16 SEPTEMBRIE ora 14:00!!! Sunteti toti invitati, posesori de Renault sau nu...cu singura mentiune ca Renault meeting-ul va avea parcare separata!

DVDValy 01-09-06 18:23

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>

Toto - BOD 02-09-06 10:11

pe unde e sala polivalenta? ca habar n-am...

NightDevil 03-09-06 00:08

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 534285)
repet..nu o zic in nume de rau..dacia e dacie..nu iti pune abtipilde si embleme cu/de renault pe ea!
e ok sa vina posesorii de dacie,la fel ca posesorii oricarei alte masini(membrii forum si cluburi ..etc) ..atata timp cat nu pretind ca dacia lor este renault
sunt si niste renault-uri (renault 8 parca era modelul)..cu aceia nu am nimic..dar atata timp cat in talon si in cartea vehiculului ,masina este DACIA, nu pretinde k ai renault!..i rest my case

Nu cred ka o sa vine vreo dacie 1300...o sa aveti pare numai de dci mpi si mult gri metalizat

MOUZE 03-09-06 00:14

Quote:

CE BASHINI !!!!!!!!!!!!!!!!
_|_

B-83-DAC 03-09-06 00:17

de departe subscriu la toate cele spuse de nightdevil

UniculSGM 03-09-06 00:26

De renault 12 ai auzit?

alex_102 03-09-06 02:11

tocmai d-asta trebuie respectati bah baiatule.. pentru ca "dacia e dacie" si unii au facut ceva special din ea.. gen "din cacat bici"..

PS: mult succes cu atitudinea asta in viata.. desi prea departe nu te vad :D

DVDValy 03-09-06 02:42

nu ma vai certatzi aiurea si dacia are motor cutie 4 roti si se poate face foarte multe asa ca nu facem comparatzi dacia e tot automobil
invitam pe toata lumea nu s problema ne face placere ;) dar precizam in special posesiori de reno-uri

B-69-TAU 03-09-06 09:23

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 534991)
Asa cum v-a spus si DVDu va asteptam in parcarea de langa Polivalenta pe data de 16 SEPTEMBRIE ora 14:00!!! Sunteti toti invitati, posesori de Renault sau nu...cu singura mentiune ca Renault meeting-ul va avea parcare separata!

vedeti voi ca pe 16 sep este organizara o legala si asa ca.... nu cred ca va veni nimeni.... propun schimbarea datei de urgenta .... asta daca vreti sa vina cineva....:lol::lol:

DVDValy 03-09-06 10:16

nu e necesar ala e de la 8 si noi de la 2

Mamut 04-09-06 22:25

ah...credeam ca e luni...as fi venit dar astept week-endu ala(s-o tai din bucuresti) ca pe mos craciun cand eram mic :D
poate data viitoare

DVDValy 07-09-06 14:06

asta e dc nu poti oricum o sa mai fie ;) si te asteptam poate vi si cu revo ;) sa faci la baietzi o demostratie

B-69-TAU 07-09-06 17:52

Quote:

ce basini pe capul tau, eram gata gata sa-ti sterg postul.... dar i-l las sa rada lumea de tine... _l_

Pesso 07-09-06 23:26

dak e vreo skimbare de data sau loc,anuntatima si pe mine!!!!!!

DVDValy 08-09-06 01:38

Quote:

Originally Posted by Pesso (Post 547080)
dak e vreo skimbare de data sau loc,anuntatima si pe mine!!!!!!

stai linistit nu va fi nici o schimbare ;)

DVDValy 12-09-06 00:43

.................................................. ...........................................

TopArt 12-09-06 19:14

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 546744)
ce basini pe capul tau, eram gata gata sa-ti sterg postul.... dar i-l las sa rada lumea de tine... _l_

asta nu e limbaj de moderator, hai sa ne vedem lungimea nasului ;)

TopArt 12-09-06 19:14

si, ca sa fiu ontopic, incerc sa vin si eu cu buburuza la eveniment ;)

DVDValy 15-09-06 11:00

maine ora 2 parcare sala polivalenta, cu mic cu mare va asteptam in parcare

SUN 18-09-06 20:03

TopArt...ai ajuns? noi te-am asteptat :)

Indy 19-09-06 07:49

15 Attachment(s)
Pozele facute de mine! Sper sa va placa!

DVDValy 19-09-06 10:50

multumim pt poze azi au zis si sun-u cu toto ca baga pozele de la ei ;)

TopArt 19-09-06 17:22

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 558469)
TopArt...ai ajuns? noi te-am asteptat :)

mii de scuze, n-am reusit.:cry:

ma "lupt" cu o tija de timonerie pe care mi-a indoit-o un prieten "raschetand" o bordura inalta :x nu-mi intra normal in viteza, da sa scape bila din articulatie...

cand e gata, sunt available pentru intalniri renault, chiar si in grupuri mai mici ;)

Toto - BOD 21-09-06 21:59

din cauza defectiunilor forumului 4tuning nu am putut sa pun pozele de la intalnire... dar nu e nici o problema ca le pun acum!

https://img227.imageshack.us/img227/6...1105at2.th.jpghttps://img226.imageshack.us/img226/6...1106mx1.th.jpghttps://img167.imageshack.us/img167/7...1107ud4.th.jpghttps://img158.imageshack.us/img158/9...1108mm0.th.jpg
https://img167.imageshack.us/img167/5...1109qb2.th.jpghttps://img167.imageshack.us/img167/3...1110on2.th.jpghttps://img223.imageshack.us/img223/9...1111cj8.th.jpghttps://img19.imageshack.us/img19/685...1112kf0.th.jpg

SUN 22-09-06 01:58

Bai Toto in ce ipostaze m-ai prins:lol:...in prima poza nici nu ma uit la camera...in a doua am o fata de copil extaziat :lol: Oricum foarte tare a iesit pentru o prima intalnire, felicitari tuturor celor care au reusit sa ne onoreze cu prezenta :) in calitate de organizatori eu si DVDu tinem sa va multumim inca odata! Abia asteptam si VA asteptam la urmatoarea intalnire din octombrie!

TopArt nici o problema..te asteptam la urmatoarul meeting sau poate chiar mai devreme evident intr-un cadru mai restrans!

Reme 22-09-06 18:20

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 560578)
Bai Toto in ce ipostaze m-ai prins:lol:...in prima poza nici nu ma uit la camera...in a doua am o fata de copil extaziat :lol: Oricum foarte tare a iesit pentru o prima intalnire, felicitari tuturor celor care au reusit sa ne onoreze cu prezenta :) in calitate de organizatori eu si DVDu tinem sa va multumim inca odata! Abia asteptam si VA asteptam la urmatoarea intalnire din octombrie!

TopArt nici o problema..te asteptam la urmatoarul meeting sau poate chiar mai devreme evident intr-un cadru mai restrans!

parca tremuri in poza aia SUN-ule! oricum iti sta bine!

RicaFlo 22-09-06 18:34

data viitoare vreu sa fiu si eu prezent la intalniri (proaspat detinator de reno).......

DVDValy 23-09-06 02:40

Quote:

Originally Posted by RicaFlo (Post 561337)
data viitoare vreu sa fiu si eu prezent la intalniri (proaspat detinator de reno).......

sa il stapanesti sanatos da pana atunci prezinta bestia so vdm si noi :D

RicaFlo 23-09-06 05:58

clio symbol de 1.4 8v 75 cp, momentan nu e nimik de el dar sper sa scot ceva macar la exterior

SUN 23-09-06 15:35

10 Attachment(s)
Iata si pozele mele mult promise....enjoy!

Reme 23-09-06 15:42

mijto pozele chiar mijto!

SUN 23-09-06 15:43

6 Attachment(s)
Runda a doua de poze :) ...BAD BOYS! :lol:

RicaFlo 23-09-06 15:51

data viitoare sper sa ma primiti si p mine cu al meu clio cocoshat :D

RicaFlo 23-09-06 20:01

mie rusine frate sa postez ceva acolo, am citit si toate masinile au ceva schimbat, eu nu am decat neste huse puse pe ea :D

All times are GMT +2. The time now is 19:31.

- Copyright 2026 4Tuning