![]() |
VR6 (4SpeedSquad) vs Golf Galben (Insomnia)
Ca o prima provocare.. astept golful galben din insomnia ( toti stiti care, asa ca nu trebuie sa pun numere si alte chestii care ar putea fi compromitatoare)
|
Iar eu te astept pe tine bishop. :)))))
|
omu` ... e dispus mai tot timpul la ... challenge`uri ... asha ca nu cred ca vei fi refuzat :D ... vorbesk maine cu el :)
|
din cate sute de curse ati facut pana acum ne-am cam dat seama... dar poate cine stie , apare ceva nou
|
eh ,lasa , din moment ce o sa fie filmata nu o sa mai fie discutii , desi treaba e inca neclara... de 2 ori castiga unu , odata altu .. sa vedem ...
|
Re:
Quote:
|
pariez pe bishop adica pe vr6 power :D
|
Ce motor are VW GOLF?
1.8T? |
Re:
Quote:
|
E Vento... Benzina. Golful... Parca e dieselar... PARCA !!!!! :cry:
|
Sa zik proprietarul pt Golf - eu stiu ca e un 1.9Diesel adus la 160 sau mai mult de cai prin chip si nu mai stiu ce are facut la el... Cuplul face tot la ea..
|
Am vorbit cu omul shi a acceptat provocarea :D
|
sincer nu cred ca are prea mari sanse golful
as vrea sa provoc pierzatorul :P |
atunci fa un topic , Morro vs Golf Galben (insomnia) just kidding , nu se stie ce-o sa se intample , trage prea bine masinutza aia , poli , mai fluiera ? sau i-a scos \"dracia\" aia ? :) peace ppl , see ya tomorrow
|
Re:
Quote:
|
E diesel ma sau nu???
K dak e diesel nici tractat de avion n`are shanse in fatza lu` B|shop! :lol: |
bbba are , e 1.9 tdi .
|
Re:
Quote:
|
sper ca am fost luat in serios ... astept pierzatorul la linia de start :twisted:
|
asta poate sa-ti zica poli ..... nush , stiu ca are cip , filtru , evacuare probabil ... nush .. cert e ca se tzine bine , chiar de uneori ... castiga , o data , sau de 2 ori , nu mai stiu
|
Baietzi... in sfirshit!!! :twisted:
Pariez pe al nostru!! :wink: Shi de obicei nu spun prostii! :twisted: Dar Bishop daca il batzi ... te astept ... OFICIAL! :twisted: Diesel Power! (golf) :wink: |
nu stiu ce sa zic.....ii tare si dieselu ca si cuplu..eu zic ..ca sanse are......dar ca am avut 2 vr6...pariez pe vr6.... :) si sunt sigur ca nu o sa fiu dezamagit.. :?
|
Pana la urma, distractia e baza... Poate tocmai de aia a si acceptat omul cu Golful... Bafta la amandoi !!! Dar pariez tot pe vr6... :wink:
|
Ne-am dat de 5 ori... 3 am facut doua mi-am luat-o... cele doua au fost in felul urmator... ma baga in bordura si am franat si ultima oara nu aveam ulei la masina.
Ce-o fi o fi :) |
Trebuie sa va datzi pe 400 de metri.... asha e corect!
Daca il faci... sper sa mah onorezi! :twisted: |
bah ... bishoape ... yo itZi zik de acuma ... lasa-tZi roata de rezerva shi bancheta acasa ... :D ... kiddin' ... :P:P:P
ideea e ca mashinutZa fuge ssszuper bine ... de la 130 omu a urcat-o la un 150 ... 160 ... dar are cuplul ala nesimtZit ... care face toata jmekeria ... shi pe 400 de m ... e destul de avantajat ... + si shoferu a mai invatZat sa ii dea ... dar oricum ... om trai shi om vedea ... sa vedem ce-o sa fie!!! :D |
Dak e nevoie las si masina acasa si alerg la o line de 100m cu el... acolo garantat eu castig :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hahahahahhaa ... CWN`u's BACK ...
Bishoape .... na nene ca mai ai o provocare pe viitor :P ... Diesel Power :lol::lol::lol::lol: |
Zyx intradevar fugea 1.9TDI-ul tau chiar ma impresionat cu rx-8 dar totusi s2000 cred ca te cam fugareste ... parerea mea
|
Re:
Quote:
|
muahahah provocati-l voi pe bishop acum :D sa zicem ca aveti norocul de a il face , si cerem revansa la anul :D okay ?
:boogy: tre sa recunoastem ca e o masina buna cu un shofer pe masura / trecem peste :D la LEGALE :D pe 7 VYP , John v-am pregatit surpriza.. ... Beware caci daca iese maine ce trebuie sa iasa ..... e :joy: :joy: ptr 4ss , mai mult nu zic , vedem maine daca e sa fie :twisted: succes baieti ! :P |
Re:
Quote:
|
OOO FUCK !! ... well... VYP are.. 130 nu ? in talon ... deci intra la grupa C right ?? fuck , well... atunci ramane la libere sa se rezolve treaba :D :lol:
|
Ma scuzati de off-topic , dar sunt curios...
Zyx tu mai ai Seatul?? |
cred ca poli se referea la faptul ca .. zyx is back nu neaaparat la masina .. sau ? :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
300 de magari din 1.9 ???????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Da-ne frate Zyx mai multe detalii, ca eu unul sunt mai ametzit... Poate 300 de cai asa, o data la 6 luni, cand bagi pachetul, sa-i dai jbinga, dupa care sa-l scoti imediat... Pai daca cu chip-ul ala al tau se rupea motorul, nu vreau sa stiu ce se intampla cu saracul dieselar cu sistem de 300 de magari pe el... :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning