Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   ATV-Quad (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/22568-atv-quad.html)

sfigmo 27-08-06 07:29

ATV-Quad

Are careva? S-a dat cineva? Isi cumpara careva? Orice despre acest subiect...

sfigmo 27-08-06 07:33

Re: ATV-Quad

In Felix am avut prima experienta cu ATV pe teren accidentat...dupa prima jumatate de ora (timp de acomodare), pot spune ca e MINUNAT...e TARE TARE !!! urmeaza sa le incercam si pe cele din Faget de la "Roata" unde, avantajul fata de cele de la Felix e ca nu vine nimeni cu tine sa te indrume pe un traseu anume...dar mi-a placut si acolo...

CJ-86-UHE 27-08-06 09:35

am un prieten ce are de vanzare si de inchiriat

si eu m-am dat cu unulpe un teren accidental..e marfa rau

ovidiuaproporo 27-08-06 09:37

eu vreau sa-mi cumpar. daca mai vrea careva un quad sa ma anunte . cred ca la pachet 2-3 bucati le-am lua mai ieftin.

Kent8 27-08-06 09:51

oricum daca vreti noi sub 3000 euro no sa gasiti, astea cu motoare honda de 125cm3

CJ-01-WOB 27-08-06 10:24

1 Attachment(s)
YEAP NICE THOSE ATV-s
si eu m-am plimbat putin in concediu cu unul printr-o rezervatie de bambusi ! e drept putin ca era al ''gardei'' parcului dar E BETON

CJ-86-UHE 27-08-06 10:32

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 533776)
YEAP NICE THOSE ATV-s
si eu m-am plimbat putin in concediu cu unul printr-o rezervatie de bambusi ! e drept putin ca era al ''gardei'' parcului dar E BETON

frumos atv, dar dupa parerea mea arata mai bine cele sport...

CJ-86-UHE 27-08-06 10:35

este un Kawassaki albastru in cluj(parcat in benzinaria SirPetro din cart.plopilor) foarte tare..intr-o vreme avea blitzuri...

CJ-01-WOB 27-08-06 10:37

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 533783)
frumos atv, dar dupa parerea mea arata mai bine cele sport...

eh ! asta era peacolo pe alee de dat nu hopuri si rampe si alea!
guardia asta ce nu te lasa s a te ***zi peacolo sai sa rupi bambusii:) + intretinere ca era marisor parcu

ovidiuaproporo 27-08-06 11:53

sa fiu sincer nu prea ma tenteaza un ATV din cauza pretului mare, insa un QUAD cu 9-15 CP cutie automata m-ar tenta, tinand cont ca nou l-as putea avea la sub 1 600 euro gata inmatriculat. eu un quad vreau, daca mai e careva care vrea un quad micut la pret sub 1 500 euro chiar si folosit sa ma anunte,am sa caut vre-o oferta pe dincolo. merci

JuJ 27-08-06 12:07

daca va intereseaza quad-uri pana in 200 cc stiu un magazin in ungaria unde gasiti noi la sub 1000 euroi... cu transportul e mai greu.

ovidiuaproporo 27-08-06 12:17

da-ne ceva linkuri/poze, detalii tehnice. transportul lor nu este o problema decat de timp. pot rezolva adusul a oricate si destul de ieftin. pt 100-150 euro mi-l aduce de oriunde din europa.

JuJ 27-08-06 12:30

link-uri si poze, imi pare rau dar nu am.
uite de exemplu, la Practiker in Szeged un quad de 200 cc, cutie automata era la aprox 800 euroi. Mai este un magazin intr-un satuc cam la 45 km de granita unde erau pe la 500.
Acum nu mai ma drumuri prin ungaria decat la sfarsitul lui septembrie, dar daca vrei fac atunci poze si ti le trimit.

CJ-86-UHE 27-08-06 18:19

quad-uri de alea sunt si la noi la First Bike...dar dupa parerea mea dak tot vrei asa ceva iti ieie ceva k-lumea, nu orice bashina de quad, numai asa sa ai......Sunt de vanzare la benzinaria Sir Petro(plopilor-manastur)...

CJ-86-UHE 27-08-06 18:33

stiu un BARROSA de vanzare din 2004, unic proprietar,de 250 cmc la 3500 Euro negociabil

ovidiuaproporo 27-08-06 22:31

Merci pentru informatii. second-hand din romania exclus total, si asta doar din simplu motiv ca romanu nu schimba piesele uzate pana nu crapa de tot ,si atunci inca mai cheama un "meserias" care sa le dreaga cumva sa mai mearga. nu vreau sa-mi depasesc bugetul de 1500 euro, deoarece am un proiect deja in desfasurare si planuiesc si achizitionarea unei rulote de vacanta,deci pur si simplu nu-mi permit mai multi bani pe ATV/QUAD. m-am gandit la quad pentru ca este mai ieftin si pt mine e ok,asa numai sa ma dau cu el de distractie.15 CP cred ca imi sunt suficienti pentru inceput :)

sfigmo 28-08-06 07:48

Parerea mea e ca cele de cilindree si talie mare sunt cele potrivite pt teren accidentat...cele micutze in primul rand nu te ajuta sa urci pe stanci/bolovani si in plus sunt destul de instabile...

Kent8 28-08-06 09:37

ceva calumea sub 2000 euro n-o sa gasesti
sunt la moto-land sau cum se numeste aia cu vanzarea de motociclete din valcele...poti merge si sa zici ca vrei sa-ti ei unu si sa te lasa sa te dai sa vezi cum merge...ii 50 mii pe cateva minute...
compara unu eftin si unu mai scump...dar care sa aiba aceeasi cilindree
sub 250 nu merita sa-ti ei...si ala mi se pare mic sa impinga 300 de kile+greutatea ta+daca mai duci o persoana

ovidiuaproporo 29-08-06 11:58

am gasit 200cmc cu 18CP si hartie pentru inmatriculat/rulat pe strada cu 1000 euro in germania. quad binenteles ......cred ca este suficient pt mine....pun poze cand il aduc :)

DaNuTzU' 29-08-06 12:02

mai bine caut motor decat atv:P

ovidiuaproporo 29-08-06 18:28

1 Attachment(s)
aici e atv (quad mai bine zis) care costa 1 000 euro in germania de 200 cmc cu 18CP din cate imi amintesc. Am fost acolo in valcele unde vand aia motociclete, si pentru un quad cu aceleasi performante au zis ca mi-l aduc la comanda si ma costa cam 3-4 mii euro...... cam asa e cu magazinele din romania .... mai bien mi-l aduc eu ......mai sunt doritori ? :)

CJ-86-UHE 29-08-06 20:48

ce marca e? de o singura persoana? da niste detalii

ovidiuaproporo 29-08-06 21:12

Raptor scrie numai pe el.are bord digital ,200CCM ,viteza 80 km/h.consuma 3 litrii la 100Km. 1585 mm x 980 mm , merge cu benzina.atat am putut sa aflu. firma? pe mine personal nici nu ma intereseaza , am trecut de perioada cand prima intrebare era "ce firma este" :))

Kent8 30-08-06 00:02

apoi...conteaza si firma ca un motor facut de cei de la first bike nu va tine niciodata ca unu facut de honda yamaha sau restu producatorilor
is mai scumpe da au si ceva calitate in ele
un vecin si-o luat de la first bile un scuter, 4 timp o mers super bine primi 3000 km...apoi o fatat
din 2 in 2 luni s-o segmentat si aucuma dupa 10 luni s-o dus innapoi sa il schimbe ca nu merge nimic pe el
in gheorgheni la spalatoria de la mercur are un tip cateva atv-uri...daca te intereseaza da o fuga si vezi pret si restu

Piry 01-09-06 09:41

NU mai postati tampenii si scrieti PIRY FA CURAT...ca nu-s femeia voastra de servici, mai bine nu postati prostii din start, evitati polemica, si FIRMA CONTEAZA ca la urma urmei sa luam un exemplu banal nu cred ca mai bine umblii in adidasi MIKE decat NIKE.

mie-mi place aprilia dar nu stiu daca au ATV-uri

SFIGMO ai deschis acest topic...sa ce? sa ne dovedesti ce smecher esti ca ai fost la padure si te-ai dat? ocupa-te de topicul "tau" :P

ovidiuaproporo 01-09-06 14:05

Firma conteaza DOAR in cazul in care dispui de bani multi. in momentul in care un ATV "de firma" costa de la 4000 euro in sus in germania, eu care am 1 500 disponibili pt asa ceva "NU MA INTERESEAZA si NU CONTEAZA FIRMA". cand ai bani destui, da conteaza si ce firma e, dar cand esti rupt in c** de foame nu cred ca poti sa ai pretentii la firma, deci o intrebare "ce firma e" la acesti bani mi-i se pare total deplasata si stupida ! Concluzia mea: NU CONTEAZA FIRMA !

PS. cand ai 400 mii lei vechi in buzunar , nu cred ca intrii la reprezentantele "nike" sa-ti iei papuci, ci te duci direct in piata unde se vand cei firma "mike"

CJ-86-UHE 01-09-06 14:49

Quote:

Originally Posted by ovidiuaproporo (Post 539449)
bine "smechere" , de gandit te gandesti oricand la orice, ca visele nu costa bani. si ca toata lumea la inceput ai ceva mai naspa si apoi ceva mai bun ( asta in cazul in care nu iti cumpara mama sau tata....si atunci trebuie sa ceri voie sa iesi la plimbare si sa dai socoteala pe unde umblii si cu cine)

la inceput ceva mai naspa, dar nu orice bashina

ovidiuaproporo 01-09-06 15:14

pt inceput ma multumesc cu "mike" , apoi daca imi place si cred ca ar fi un lucru util imi iau si "nike".
PS la masini la fel, prima masina a fost un jeg vechi de 20 ani care consuma 15L/100 km si se strica lunar, dar era singura masina care mi-o puteam permite. Concluzia mea e ca decat descult mai bine cu "mike" in picioare :)

CJ-01-WOB 09-09-06 20:24

2 Attachment(s)
hai sa va mai pun o poza ''calare'' pe situatie
e de anul trecut .. .. e a salvamarilor de pe plaja .. si ne-au lasat sa facem 1 poza
.. putin dupa s-a jucat omul cu ea ! are ceva fortza jucaria !!

vip96 19-03-07 12:51

3 Attachment(s)
nu mai zice nimeni nimik aici?/
sa va dau o poza cu al meu il am de 1 an juma si nici o problema cu el si ma costat 4000 euro acum is mai ieftine

Piry 19-03-07 13:15

pai da-l la un test drive :D

RA_2fast4u 19-03-07 15:34

am fost si eu acuma recent cu un monstrulet din asta :rockon:

era atv din acela mare si avea o forta in el.. uai... deci iti ofera niste senzatii mortale... nu am fost pe teren accidentat cu el numa am urcat pana aicea pe dealurile noastre de prin cluj :P ori cum eu personal sa am banu l-asi da pe asa ceva

di48lo 19-03-07 17:10

As vrea sa va intreb, cu cat. B nu se poate conduce ATV? Trebuie sa fac A-ul?

CJ-86-UHE 19-03-07 17:24

Un ATV se conduce cu cateogira B.

RA_2fast4u 19-03-07 17:43

deci pentru cei care nu au incercat chiar merita sa mergeti pe la ceva prieten sa va dati.. si sa urcati pe dealuri cu el nu pe asfalt ca nu are farmec.. deci chiar in noapta aia nu am mai dormit bine :lol: fuckin little monster :X

kiddo 13-08-07 23:34

fratioru meu de 12 ani vrea sa isi ia ori mini atv sau mini bike?
astept pareri

pinnochio 24-09-07 22:46

:D va salut!sunt cam nou pe aici:oops: mi-am dorit foarte mult un quad,dar din pacate era destul de scump,si cum ma pricep la macanica,:idea: mi-am construit unul,anul trecut in noiembrie.motor de hoinar,roti de tico pe spate,2 roti de scuter pe fata,cu suspensie independenta cu telescoape noi de minsk.pe spate am pus un telescop central de yamaha,scaun 2 persoane de yamaha,rezervor si ghidon de hoinar.restul,cativa metri de teava shi multa sudura.daca vreti sa-l vedeti,am sa postez ceva poze.a iesit ceva dragut si functioneaza foarte bine,si nici nu m-a costat mult,cam 6,5 mil totul.la banii astia a meritat zic eu!:D

di48lo 24-09-07 23:23

Astept pozele. Si eu as vrea sa-mi construiesc una...

tekno 24-09-07 23:59

Quote:

Originally Posted by pinnochio (Post 1116832)
:D va salut!sunt cam nou pe aici:oops: mi-am dorit foarte mult un quad,dar din pacate era destul de scump,si cum ma pricep la macanica,:idea: mi-am construit unul,anul trecut in noiembrie.motor de hoinar,roti de tico pe spate,2 roti de scuter pe fata,cu suspensie independenta cu telescoape noi de minsk.pe spate am pus un telescop central de yamaha,scaun 2 persoane de yamaha,rezervor si ghidon de hoinar.restul,cativa metri de teava shi multa sudura.daca vreti sa-l vedeti,am sa postez ceva poze.a iesit ceva dragut si functioneaza foarte bine,si nici nu m-a costat mult,cam 6,5 mil totul.la banii astia a meritat zic eu!:D

ionteresant, niste poze, filme nu ai?

Piry 26-09-07 15:19

felicitari pinnochio, sa speram ca nu esti ca si personajul din basm ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:48.

- Copyright 2026 4Tuning