![]() |
TechArt Porsche Carrera GT
4 Attachment(s)
TechArt Porsche Carrera GT TechArt Automobildesign ofera si pentru Porsche Carrera GT o serie de modificari la exterior, interior si motor. |
Re: TechArt Porsche Carrera GT
doar cateva cuvinte-o masina puternica si f frumoasa
in rest e ceva de genu no comment |
cred ca merge l fel de bine precum arata adik....exceptional....dar la motor cam putine modificari...in fine pt min e o masina l care o sa visez toata viata
|
Frumos si performante super!!!
|
la motor nici nu nevoie de prea multe modificari...oricum ei ink sau bagat si acolo....dar cu aspectu exterior si interior au facut o treaba excelenta....arata superb
|
un adevarat sportiv de performanta "dopat":D,frumos tare;)
|
superba..racketa si o prinde bine si culoarea asta...zuuper
|
culoarea nu-mi place dar in rest e de exceptie. si ce sunet trebe sa aiba acum
:):):):) |
o adevarata bestie pe sosea !
superba masina ! |
....parerea mea, un singur cuvant e suficient:MINUNAT!!!!!!
Oare o sa am vreodata ocazia sa conduc o asa bestie???....Cine stie....:( |
culoarea e super mistoo si ea arata super, dar ca si cei care vor sa modifice un ferrari ENZO este dea dreptul inutit sa mai lucrezi la ea pt ca este o bijuterie. pt ca este un super car :D si nu prea ai ce sa i mai schimbi
|
e draguta si culoarea ...........e bine ca au reusit sa mai scoata niste caluti din ea :)
|
e buna culoarea ca o vezi de departe in oglinda retrovizoare................si vrummmmmmmmmmmmmmmmmm pe langa tine trece cu vreo 300km/h
|
un topic la care n-ai ce comentarii sa faci :lol: zuper tare masina n-ai ce sa-i gasesti oricat ai cauta
|
atzi gresit sectziunea pt k nu trebuie pusa la masini.......poate la avioane,rachete ceva de genu asta
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: :twisted: ........pe strazile din bucuresti in mai putzin de un an,chinuind vre-un ursuletz sau vre-o pisicutza............:twisted: :twisted: |
Ce abureala !...cat costa pachetul asta?...doar de curiozitate...pt ca sincer mie mi s-ar rupe ca are 612 sau 635 de cai...sau ca am jantele shi alte maruntaie vopsite partzial in culoarea mashinii sau nu....
|
SUPER masina
|
Puterea motorului V10 de 5,7 litri a fost crescuta de la 612 hp / 450 kW la 635 hp / 467 kW mai mult de atta ce potzi a ceri ????635 de cai putere :O :O :O una deasta si suntem realizati pe viatza cu banii de pe cursele castigate :P
GO!GO!GO! |
Quote:
|
una bucata masina exotica!
frumoasa in draci! aproape de perfectiune! nu cred ca ar face cineva curse pe bani cu asa ceva!ferarri si lambo ar fii masini de golf asa stock! |
Mi-a venit in minte comentariul de la Top Gear cand au vrut sa stie defectele,iar Clarkson a zis sec: " None!" .Acum stau si ma gandesc la ce au facut cei de la TechArt....au imbunatatit perfectiunea?
|
Quote:
|
exceptional.Culoarea nu-mi place.Nu se potriveste.
|
Evacuarea face toti banii, in rest n-as baga nimic intr-o masina nascuta din pasiune pura! Si nemtii stiu sa faca d-astea din pasiune, dar mai rar. Avantajul e ca daca o nimeresc p-asta cu pasiunea masina e asa de buna ca nu ai ce sa-i reprosezi fiindca ingenuncheaza prin propria-i prezenta orice incercare de critica. Poti s-o injuri ca are ambreiaj greu, ca lala, ca blabla da daca iti trece una pe langa tine pe Magheru ramai blocat si toate aseistele din jurul tau raman si ele blocate. De ce? Habar n-au ele ce e masina asta, da asa fac femeile cand nu mai sunt centrul atentiei si se simt "neprivite" :P
Concluzia mea dupa ca m-am invartit prin categoria "Porsche Tuning" a acestui forum este ca asa ar trebui sa fie tot forumul: armonios si prietenos cum sunt cei care posteaza aici frecvent. Cand n-ai ce sa critici, nu prea vezi flaming! Stiam eu ca Porsche e arma pacii :p |
e super tare masina , nu cred ca exista cineva caruia sa nu-i plak masina asta , o sa visez toata viatza la asa ceva :D :D
|
este perfecta din orice punct de vedere, pana si sunetul e unic
|
ca look pot doar sa spun un sg cuv !!WOW!!! ca motor nu pot sa spun decat inca un !!!WOW!!! ce draq ca totusi e carrera gt !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning