![]() |
Masina mea : Opel Vectra A
jucaria mea...astept pareri...si sfaturi:lol: :idea:
|
Re: Vine si eu...cu vectra A
Felicitari arata foarte bine, ar fi totusi binevenite niste poze mai mari. Simplu si frumos cu o mica exceptie, rosul ala de la volan parca nu se prea incadreaza.
|
am si poze mai mari...dar sincer nush cum sa le pun...ma incalcesc in toate vrajelile astea pe aici:)..abia azi am devenit membru...cat despre volan....e schimbat. acu...se asorteaza perfect cel nou...
|
masina e frumoasa imi place... interioru chiar super...
poze pui la : Attach Files Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip si dai manage... dai browse la cate vrei tu ..apoi upload si gata... |
alte poze....
inca cateva poze cu masina....
|
de precizat ca sunt nou in breasla....dar la cei 19 ani ai mei vreau sa intru cat mai adanc....si sigur am sa reusesc...mai greu acum la inceput dar ma dezmortesc eu:)))
|
felicitari omule` arata bine...imi place interioru...da si exterioru ii klumea ;) bafta la ea in continuare ;)
|
foarte reusita masina.Chiar imi place cu exceptia dungii albe,dar care totusi cred,face parte din farmec
|
Quote:
|
dunga alba ...dunga asta alba parca da tot farmecu la masina...inainte cand era neargra atragea priviri....dar acu e cu totu altfel...acu atrage pe toata lumea:))...si pe deasupra e si in ton cu interioru
|
parca era de vanzare masina asta sau ma insel?8)
|
bine zis...era...
|
totusi... aiurea dunga alba..puteai sa mergi dupa liniile masinii..pe capota..partea sus faceai ceva mia misto oricum.. e asta e ! e de munca..spoilerele sunt si sparte vad ..romania asta :( .... dar cu spatele poze ceva?
|
da intradevar...spoileru fatza a fost farmat acu cateva zile....mi-a intrat un caine in fatza pe europeana si n-am vrut sa-l iau inainte...asa ca.. frana la maxim si dreapta....si am luat o dita groapa in bot...dar asta e...se mai intampla...masina acu e la "reanimare"...dar revine pe strazi cat de curand.....si o sa apara si poze cu spatele...promit
|
cat despre dunga asta alba.....precizez ca nu e terminata...mai trebuie facut conturul cu 2 nuantze de gri....iar pe mijloc vine facut un tribal....sper sa iasa fain:)8)
|
Foarte frumoasa, dar reunta la imitatiile de pleope de pe faruri..Preferabil sa iti iei pleope speciale pt modelul tau..In rest e super..Si o poza cu spatele daca se poate. ;)
|
Arata bine , masina asta a fost alba inainte ? Sau ai vopsit tu interiorul la usi si praguri cu alb ? Interiorul e alb/negru/crem , nu s-ar putea inlocuii crem-ul acela cu alb ?
|
am si eu o vectra a 2.0 litri tot neagra :D
|
vine vine si o poza cu spatele....dar acu masina e la "reanimare"...dupa ce o scot ...o sa vedetzi si spatele...
|
Tare masina...mai este o calibra abia tunata tot la pascani...super tare!!!
|
nu ai zis nimic de motor ...
ce sunt cu butoanele de langa schimbator ? cu ce ai vopsit interiorul (bordul) ? |
eeeee.......butoanele alea bob au ceva special.....cand apesi pe ele se sperie lumea pe strada....:)))))
|
cat despre motor....nu pun poze ca va speriatzi.....si nici nu va povestesc ca nu mai dormitzi noaptea..
|
frumusica jucaria .... sa ai noroc de ea si sa o poti tine sub control :lol:
iar in ceea ce priveste dormitul noaptea...poti sa ne zici linistit .... s-asa nu dormim noi... ca doar stam pe forum sau prin masini :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
Crezi ??? :) Vrei sa te sperii eu sa nu mai dormi noaptea ??? :):):) Am sa vin in Pascani in toamna asta , cu niste " treburi "... dar nu cu Astra ... cu alta masina ... si garantez ca am sa te sperii si cu aia ... si nu numai pe tine ... pe toti pe care am sa ii prind pe drum ! :) |
Quote:
... crezi ca ne sperii pe noi ??? sau te sperii numai pe tine de nu mai poti dormii noaptea ca ai un 1.6 sub capota |
bob nu fi rau ... e 1.8i :lol: .....
|
looooooooooooooooool
|
Quote:
|
super fain asa....cu fumu'-n spate :D
|
Mie imi plac ceasurile tale de bord cu 300Km/h ...
:) |
da da.....si mie...
|
ai rezolvat ceva poze cu spatele mashini?!:D:D
|
nu nu...poze noi cu masina vin pe la un 20 septembrie....poate chiar si mai devreme...nush sigur...
|
si astept atunci pareri ....
|
sunt curios si eu ce ai facut:)
|
me 2...sper k iese ceva fain...adik sunt sigue dupa ce am vazut restu mashini :D
|
sperie-ma cu cateva detalii despre motor:D
|
care are vectra pe aci cu mari modificari la motor.....vreau sfaturi.....al meu e de 1.8
|
nu prea ai ce sa`i faci la motoru` de 1.8 dak vrei performante mai ...bune....te`as sfatui sa faci un transplant!! cu un 2.0 de 116, sau un sfi`, sau eventual dak ai bani...cu un C-20-LET!!...
ai de ales...e alegerea ta si a buzunarului tau:) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning