![]() |
Machete in lucru - hoscoialf
9 Attachment(s)
Dragi tovarasi si prieteni...Sunt hoscoialf si va prezint TRABANTUL 601 FACUT DIN CARTON SI PUS PE O MASINA RC!!!Totul a inceput cu trabantul de la deschiderea expozitiei acela albastru si acea masina mi-a bagat un virus in cap si am inceput sa-l fac!!!Nu uitati vreau pareri!!!
|
Re: Machete in lucru - hoscoialf
.....mmmmm.....sa nu ma crezi rau dar.....tinand cont ca ai 13 ani si e primul tau model......acceptabil:???:
As putea sa-ti dau niste sfaturi: 1) puteai sa iei un blueprint(schita,laterala) si sa-l maresti la scara RC'ului tau ca sa iasa aproape ca modelul actual:D..sunt pe Goagal' 2)NICIODATA latimea plafonului e mai mare decat latimea masinii forma ar trebui sa vina cam asa in forma de trapez.../__\ Daca ai nevoie de sfaturi.....spune-mi:D P.S.https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...za/page-5.html |
Multumesc stiu dar mai am poze noi care o sa le pun!
|
3 Attachment(s)
am mai lucrat ceva la el
|
Eu cred ca asta e carton facut din carton...bafta multa la modelat:!:
|
Multumesc nu prea am inteles!!!???? dar merge
|
aia de pe aripi e guma de mestecat?:confused2...
|
Ai studiat Regulamentul sectiunii de tuning machete? Ce spune acolo referitor la numarul de poze?
|
Nu este guma de mestecat!!1
|
Foarte tare , dar nu se impuneau / cereau si niste roti?? :D Sfatul meu sa ii pui ca roti niste zaruri :):) ca sa fie in ton cu lucrarea...bafta si la mai multe
aaaaa si apropo , fata zarului cu 5 sa o pui in exterior ca sa dea impresia de janta smechera cu spinere cand se deplaseaza trabantul cu 180km/h... PS: Dupa ce il finalizezi poate facem amandoi o diorama smechera.....tu ai macheta eu am o bricheta de la KENT si poate facem un incendiu ceva... |
Da merci pt sfaturi si imi place treaba cu bricheta!!!! :))))
|
Baietii...mai usor cu chatul, da?
|
Quote:
PS: daca te pot ajuta cu ceva carton de pe la papetarie, magazine sau vreun scoci ceva ma anunti...fac eu cinste...bafta |
Multumesc esti foarte de treaba :)
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Buna dimi am mai lucrat la el ceva asa ca lasati pareri!!!!
|
Super tare...trebuie sa fie Black Edition asta...negru-geamuri negre-jante negre.....Pimp my Ride X !! :)):):):)
|
Mersi o parere buna :)
|
6 Attachment(s)
Mi-am luat o poxilina si i-am astupat gaurile care se vedeau din carton si a iesit deva si dati-mi mai multe pareri!!!!!
|
Va rog sa ma ajutati cu poxilina asta ca nu stiu cu ce s-o finisez!!!!?????
|
Ai incercat cu o bricheta? :D Stii ce frumos se finiseaza ? Nu mai ramane nicio imperfectiune...chiar niciuna crede ma!!!
|
Cea mai tare machetă de pe forum :shock: bravooo !!!
Eu zic să te mai documentezi despre cum se lucrează pe tema asta ;) |
1 Attachment(s)
:yikes::yikes::weirdfacepustiule nu cred ca mai are rost sa continui la maculatura aia, sa ne intalnim intr-o zii sa iti dau un trabi destul de frumusel cadou
|
Multumesc foarte mult dar raman cu rabla mea v-a fii bomba pe rotiiiiii!!!!!!!!!!!!!11:))
|
......aaaaa:shock:.....scuza-ma dar "maculatura" aia nu mai arata a masina DELOC:x...crede-ma....mai bine o lasai asa si te apucai de una mai buna...:???:
|
Quote:
nu stiu cum ti-a venit ideea sa pui poxilina pe un carton ca ala, fara macar sa stii cum se lucreaza cu ea, mare greseala.ai face bine sa-l pui pe foc si sa incerci sa faci altul, dar sa te documentezi inainte... p.s:ce poxilina ai luat de e asa alba, sau nici macar nu ai amestecat-o...:eyebrow: |
2 Attachment(s)
buna,buna asta....pacat ,,ca e ilegale,,(nu vreau sa te supar cu comentul meu dar si eu cand am facut o,,bomba pe roti,,am tacut si am inghitit in sec vizionandu-mi,,petarda,,descurajat...)Parerea mea e ca mai bine modifici o macheta ori faci una din tabla(arata cam calicatura ,dar merge):D...orcum succes in continuare....buna asta cu petarda !!!
Inghit cat pot am doar 13 ani de unde sa stiiuuu!!!!!! Acum si cu jante!!!!!!! putin suparat!! |
sincer....................
arata exraordinar de naspa... mai ai de finisat acolo o gramada... vorba celorlalti,daca nu sti cum se lucreaza cu poxilina,de ce ti-ai cumparat si ai aplicat-o deja? Oricum...bafta.... |
Multumesc o sa incerc so finisez !!!!
|
10 Attachment(s)
am mai pus poze facute de un fotograf de clasa asa zic eu!!!!!
|
Bv , dar , mai lucreaza. Eu stiu ca poti face mai mult baiatule :D
|
Multumes banele mai lucrez la el!!!!Promit!!!!:))))
|
Daca nu iese misto , ne suparam :(
|
oooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!11
Dupa ce o sa incerc s-o slefuiec i-as da o vopsea dati-mi pareri va rog frumos!!!!!!! |
Nu binevoiesti sa scrii corect in limba romana, nu binevoiesti sa incetezi cu chatul pe topic (exista messenger si PM-uri), nu binevoiesti sa respecti numarul maxim de poze pentru o zi, nu binevoiesti sa iti ordonezi ideile si sa le scrii intr-un singur post...
Acesta e ultimul avertisment, daca se mai repeta trecem la sanctiuni! |
o intrebare: cum ai de gand sa slefuiesti poxilina care teoretic(daca ai facut bine amestecul) trebuie sa fie solida, si este aplicata pe un carton, nu exista posibilitatea sa se dezemembreze?? la asta nu cred ca te-ai gandit...
|
Puteti sa-mi imi inchideti topicul nu mai imi pasa mi-am dat seama ca nu se merita!!!!!!!!!!Ii multumesc lui SOF320 pentru ca a fost cel mai te treaba si ma laudat!!!!!!!!!!Si inca o data multumesc pt ca mi-ai vazut bucata de carton si mai laudat!!!!!!!!Multumesc!!!!!!
|
Si am pus in fiecare zi 12 poze ca in regulament!!!!!!!!
|
Nu vreau sa te supar,dar chestia aia nu e masina....e 12 lei unu la 1/36 si te poti apuca incet sa ii faci mici chesti....credema vorba lu FED Express,daca slefuiesti cu smingher o-sa se rupa....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning