![]() |
Most_Wanted
32 Attachment(s)
daca nu mi-a facit nimeni un topic aici ....imi fac eu ...banuiesc ca nu e ceva rau ....
lucarrile sunt si mai vechi si mai noi ......stiu bine ce se va zice despre ele ....si asta pt ca daca unul mai "mare " zice ceva incep toti sa zica acelasi lucru ...eu nu o iau in nume de rau ...:arrow: :arrow: |
Re: Most_Wanted
mah...ai lucrari frumoase....dar incearca sa lucrezi mai mult la detalii...shi fa shi umbrele un pic mai reale....;)
|
MW
nu era necesar sa pui multe lucrari vechi ... 1,2 si bune , demne de DT intre timp .. lucrezi bine si pui aici |
scz ....dar nu crezi ca lumea tre sa vada cam ce am facut eu ? .....
|
Most_Wanted* tng nu ti-a zis cu rautate, are dreptate trebuiau lucrarile cele mai reusite. De exemplu:
- subaru ala verde cu albastru l-ai pus de 3 ori si doar prima varianta arata mai binisor :???: - suzuki swift ai pus originalul cu toate ca aparea si in poza chop - M6-le are culoarea ireala........ Nu te supara pe mine dar asta e realitatea :-P |
..:) dar nu am zis ca a zis cu rau .....nu am dc sa ma supar nici pe tine ca zici ceva ....dar stiu si eu ca e adevarat ....la suzuki nu cred ca e prb ca am pus acolo sus poza stok ....in fine ...
NU MA SUPAR !!! |
4 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
2 Attachment(s)
incep sa mai am si eu timp de VT .....o sa mai lucrez la fata ....deocamdata atat
|
bine ai revenit printre noi ''vanatule'' :mrgreen:
|
stiu ca sunt codasul ...........dar uneori poate ca zicala cu "cei din urma vor fi cei din-tai " .......poata ca uneori tine ;)
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :pelvic_th
|
km ciudat fumu ...si soferu :lol:
|
soferu nu e pus de mine .....
|
2 Attachment(s)
seat.........mai finutz ..nu pea iam facut multe .. ... mie imi palce:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
am mai facut ceva cu seatu:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Solenta:arrow: :arrow:
incerc sa ma bag doar ep brush .chiar daca nu iese cum trebuie |
arata destul de bine...dar unele linii sunt cam "rough" cum se zice...incearca sa folosesti un brush soft (eu prefer de 2 sau 3)la margini(sau daca dai fill feather de 0.5-1)..de asemenea daca ai pune si reflexii ar arata mult mai real....
|
am vrut sa pun relectii ...dar ma crezi ca nu mi-a palcut ........am zis sa o las mata
nu prea inteleg sfaturile care le-ai dat oricum MS |
e dragutza, mai baga putina umbra sub ea :).......
PS. nici yo nu am inteles ce a vrut sa zica pufy :lol: |
paote ne explica si noua
|
romanian muscle...place mult cum a iesit mai ales capota aia gen muscle, misto...si totusi zic eu....destul de realista....bv mane....app...un elkeron si era...perfecta
|
Frumoase foc ! Seatul e de 10 + !
|
1 Attachment(s)
mw- ideea pe care incercam sa o exprim e ca liniile tale nu arata chiar ca niste linii....se vad niste mici dinti de fierastrau ...daca intelegi ce vreau sa spun....mi-am permis sa iti corectez gaura de pe bara ca sa intelegi mai bine...metoda pe care o folosesc eu de obicei pentru a face asta e sa mai trasez o linie cu pen tool exact pe contur(cu brushul setat pe 2 soft).....de asemenea ar fi mai bine daca ai tine mereu featherul pe minim 0.5 de fiecare data cand faci o selectie(si can selectezi cu pen tool la fel)...de asemenea cand trasez acele reflexii albe de pe margini,folosesc to pen si bruhul setat la 2 soft dar dupa mai dau cu eraser setat la 10% pentru a face linia sa dispara......sper ca intelegi din poza......
p.s. sper ca te ajuta astea ........daca nu,poti sa mai ma intrebi.....chiar si pe mess |
Super Tare !!!!
una dintre cele mai frumoase lucrari alea tale.. |
2 Attachment(s)
:boogy: :nospam: de asta uitasem ........eu fac brush de nevoie ...cum se zice " nevoia te invata "....nu am net acasa ....de cand zic ca il bag si tot nu l-am bagat ....ma descurc mai greu dar ma descurc ...
|
@honda :superba lucrare ...brush destul de reusit ..cu mici exceptii ...niste parti blurry ...jantele ...nu prea se pupa cu masina per total...da` dau bine intr`o oarecare masura..
@solenza : frumoasa de asemenea ...flacara aia de pe aripa ...inutila ...umbra rotii fata ..e ciudata ... gata..o las moale cu comentariile ...ca aici e loc de expozitie ... :D |
honda.....rupere de masina.....bv..misto idea cu body kitul....bafta in continuare
|
prea tare e Honda ! tine-o tot asa !
|
10 Attachment(s)
sa mai bag si eu niste lucrari
|
Ce tare arata Seat-ul galben!!! poate faci si un golf 4!;)
|
chiar nu era nevoie sa postezi si masina mea :D ti-am zis ca nu se potrivesc jantele de nici o culoare
|
laso bah ca merge asa ..mie imi palce cat de cat .....cat poate sa schimbe aspectul unei dacii doar daca ii pui jante
|
frumoase lucrari da... cam "patratoase" :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
mai pun si eu ceva ....
|
Pe cealalta parte nu ai widebody? :rolleyes2
|
eu gata cu virtual tuningu ....am iesit singur din Grup ...nare rost sa mai raman ...pt ca oricum o sa fiu inactiv.....miaparut bine spor la teraba baieti ......cred ca se paopte sterge topicu asta ....ceao ....m-am saturat de Vt ...poate o sa mai vin cu cate o lucrare pe undeva .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning