![]() |
Tuning de prin zona
Poze cu masini tunate, vazute sau detinute de userii 4Tuning Hunedoara :)
|
Re: Tuning de prin zona
2 Attachment(s)
Nu cred ca mai e nevoie de nicio prezentare .. ;)
|
1 Attachment(s)
Mai mult sau mai putin tuning : pleoape faruri si stopuri, praguri si jante
|
6 Attachment(s)
Vectra lui Cosmin...lumea zice ca acum seamana cu evo
Asteptam si pe proprietarul masini pe aici sa comenteze putzin pozele in amanunt (dak vrea:p) |
10 Attachment(s)
Inca vreo cateva, unele s-au nascut aici dar si-au luat zborul :lol:
|
8 Attachment(s)
Inca un set
|
Mai mai .. da ce masinutze sunt pe la noi si eu nu stiam :D
|
4 Attachment(s)
Fiat Regata cu interior a'la batman apropo mai e pe la noi ca nu l-am mai vazut de ceva vreme...
|
1 Attachment(s)
+ una bucata Mercedes 200..oare de ce am mai cenzurat numaru ca oricum stie lumea a cui e :lol:
|
Quote:
Uuuu tare de tot... care Cosmin?ce masina avea inainte?inca n-am vazut-o prin oras. Pacat ca n-am apucat sa fac poze la un Seat Leon TDI de 130 cai,e in garaj momentat in Hunedoara,propietarul plecat in Irlanda,cred ca atzi apucat unii dintre voi sa-l vedetzi,arata super,poate poate cu mult noroc optzin cheile de la el ;). |
Quote:
PS. Lancia asta am vazut-o saptamana trecuta prin Complex in Timisoara.E cu nr. de Italia.A facut un prieten poze cu un telefon acum seara sper maine sa le postez si eu aici. |
Quote:
Cat despre vectra...intra pe forum cu "cosminVPS" cred..probabil e din deva ca masina nu prea o vad sau e plecat pe la cluj...Gym-ule zi-ne mai multe despre masina asta! |
Da cred ca l-am vazut si eu in seara asta,dar nu prea bine ca era intuneric,daca datzi de el pe undeva facetzi poze...
|
Quote:
Faza cu tribalul si xxDadixx e discutabila. Chiar imi pare rau ca nu am poze cu Seatu,da sigur l-atzi vazut nu se poate,negru cu un Body Kit suparat si niste viniluri pe el albe si rosii parca,era lucrat si la interior,sa vedem dupa cum ziceam poate poate... :) |
5 Attachment(s)
Ia uite ce poze am mai gasit(chiar dak sunt mai vechi)...
...unele doar in vizita... Racing-Syndicate!! sau fostu' After Dark Racing |
7 Attachment(s)
Se pare ca sambata am avut vizitatori(racing syndicate) la Deva...care se pare s-au si distrat bine la nunta...CASA DE PIATRA MIRILOR!!!!!...si dak lu' Mutzu io fost lene sa puna pozele aici ..."le-am furat" eu ;)
|
8 Attachment(s)
Inca o serie!!
Sper sa nu se supere baietzii ca "le-am furat pozele" (mai bine zis mutat)...:roll: |
4 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
Al dracu pielea pe voi :),atzi uitat de cea mai frumoasa masina din oras :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca una,cam naspa a iesit poza ca nu am avut chef sa ma duc pana langa ea :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci p voi la Lancia respectiva va impresioneaza spoilerul ??? Ma ingrijorati...racerilor :D
|
Quote:
Va zic asa scurt, ca sa va treziti.. LANCIA DELTA INTEGRALE 2000 16v, twin turbo, 220 cp stock... cica asta ar avea mai mult, nush sa zic, dar 220 are sigur, si nu stiu cine poate sa-l linisteasca din oras:) |
Quote:
|
Quote:
Cand am vazut culorile, am zis "NU SE POATE, SA FIE ASA CEVA LA NOI", am crezut ca doar ii vopsita, dupaia am aflat ca are si motoru care trebe:) |
Vopseaua e Martini :drunk:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Astia de pe la noi nu vor sa organizeze vreodata Legale ? Deva .. Hunedoara .. Cum au fost si la Brad ..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si cum bine zice MUTZU, masina asta este o legenda a Campionatului Mondial de Raliuri..... |
hai ca tre cultura... pt asa ceva,,, are careva idee ce numar de inregistrare are daca e Martini?? tre sa aiba stantat pe bord :D
... sa vedem ce istorie are masina aia :)) |
1 Attachment(s)
Voi nu vedetzi ca sunt modele diferite...modelul care face furori era altul...cel din pozele puse de voi adica :
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai are nimeni poze cu "tuning de prin zona"? |
1 Attachment(s)
Iaca vine-un sNap7 cu un tuning de prin zona :D. Sper sa nu ma bata proprietarul ca i-am postat masina aici :D :D
E un Peugeot 206 RC , motor de 2.0L si 180 CP. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning