![]() |
dBig Sounds - Car Audio & Tuning
1 Attachment(s)
dBig Sounds - Car audio & Tuning
Dupa experienta cumulata , am deschis magazinul si atelierul !!! Unic dealer pe zona Brasov si imprejurimi al brandurilor: Digital Designs, Brax, Helix, MicroPrecision, Powercell Pentru cine nu stie deja, obiectele de activitate sunt: CAR AUDIO: -consiliere in alegerea perfecta a componentelor sistemului in functie de nevoile beneficiarului -confectionare incinte acustice din MDF si fibra de sticla -confectionare suporti tweetere , panouri de usi din fibra de sticla -pregatire/configurare sisteme pentru competitii SPL("sound pressure level" adica putere) si SQ ("sound quality" claritate) -masuratori SPL in regim competitional cu aparatura speciala -reglari sisteme SQ -insonorizari ale habitaclului folosind materiale speciale gen : Dynamat , pasta Brax , bureti etc. -instalari kit-uri de amplificatoare si anexe -instalari difuzoare -comercializare: difuzoare, amplificatoare, condensatoare, cabluri, acumulatori, CD/DVD Playere, navigatii, car-kituri etc HOME AUDIO & ALTE LOCATII -consiliere in alegerea perfecta a componentelor sistemului in functie de nevoile beneficiarului -confectionare incinte acustice din MDF si fibra de sticla -instalare si reglare a sistemului -comercializare: sisteme tip home cinema, sisteme pentru hale/mahazine/bar/club CAR TUNING -consiliere in alegerea componentelor -instalare/montare: body kit, faruri, stopuri, xenon, angel eye, plasma bord, lumini interioare, sisteme GPS pentru urmarirea masinilor, anulare erori bord la grupul de masini VAG etc -comercializare: sisteme de evacuare (tot traseul sau doar finale), blow off, intercoolere, suspensii sport, filtre sport, discuri si placute de frana, jante si anvelope(larga varietate) body kituri, xenon, faruri/stopuri/proiectoare, plasma bord, leduri, LSD, ceasuri indicatoare, alarme auto (viper), sisteme GPS pentru urmarirea masinilor, statii CB si walkie-talkie ETC DATE CONTACT: Adresa: Str. Carpatilor nr.60 - Parc Industrial Metrom (Langa Morar Serv) Program: L-V 9.00-16.45 Tel: +4 0733.566.660 email: [email protected] Facebook: www.facebook.com/dbig.sounds web: www.dbig.ro |
Re: dBig Sounds - Car audio & Tuning
26 Attachment(s)
Cateva lucrari
|
salut ceva jante pe 16 pt un golf 4 se gasesc ?
|
Salut!
Se gasesc! :) te astept maine sa vedem de ce ai nevoie |
10 Attachment(s)
UP! lucrare terminata acum 15minute. Mazda 3 2009, insonorizare usi fata + spate cu Dynamat Original
|
salut!
spune-mi te rog un pret ptr schimbarea culorii din bord. |
1 Attachment(s)
grila de vento fara semn ca cea din poza si o pleoapa ca cea din poza!
|
Cu scuzele de rigoare ca raspund asa tarziu dar am fost plecat azi,
@macebv ai pm @Yfz - tb sa ajung la birou si îţi dau răspuns pe pm |
Acum si pe Facebook
|
3 Attachment(s)
Skoda Octavia - Helix Dark Blue B62c
Chevrolet Lacetti - Helix DB 5.1 Dark Blue |
Acum am observat acest thread!!:) Cu ocazia noului an iti urez multa bafta si bucurii si la cat mai multe proiecte realizate in cadrul magazinului!!
Recomand cu caldura si incredere pe Bigu,110% nu veti fi dezamagiti!!!;) |
Multumesc de urare! :) multa sanatate si un am plin de realizari si tie!
|
3 Attachment(s)
skoda octavia
difuzoare AudioTop JP16.2 |
http://www.dbig.ro/magazin/ :lol: se gasesc in magazin?
|
:)) imi cer scuze, baiatul care se ocupa de site are niste probleme :lol:
|
amplificator JBL GT5-A402 sau CS60.2?..
|
Jbl nu comercializez, in schimb iti pot oferii ceva asemanator , si anume
audiotop ax50.2 la 319lei (2x50w 4ohm, 2x80w 2ohm sau bridge 160w 4ohm); dls x program xa20 la 320lei (2x50w 4ohm, 2x70w 2ohm sau bridge 140w 4ohm) ambele amplifuri le am pe stoc si daca este cazul pot asigura si montajul. |
Salut am vazut ca ai un sistem audio de casa superb, cat ai dat pe el sau l-ai facut tu?
|
este facut de mine si este scos la vanzare. multumesc de aprecieri! :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Un woofer pt un jbl gto 75.2 ? Care sa si incapa in portbagajul unui ford focus(mk1) sau vreo idee cum as putea sa-l "ascund"? Mersi. Succes in noul an!
|
2 Attachment(s)
Audiotop ECP12.4 570lei
- difuzor subwoofer 30 cm in incinta vented - putere RMS: 280 W / MAX 660 - impendanta 4 ohm - raspuns in frecventa: 35 - 220 Hz este pe stoc Helix DB 12S Dark Blue 513lei+transport -subwoofer 12 inch -incinta inchisa (sealed) -putere: 350W RMS, 700W Max -SPL: 90 dB -impedanta: 4 ohmi doar comanda, livrare a doua zi |
18 Attachment(s)
VW POLO 9N3
-suplimentare traseu alimentare cu un conductor 4AWG (20mm2) -instalat amplificator DDC4B -reinstalat amp jbl -instalare subwoofer DDLE312 -instalare sistem difuzoare fata tw+midbass DDCS6.5 -instalare difuzoare coaxiale spate DDCX6.5 -antifonare usi fata |
Ai uitat sa specifici ca pe langa toate astea au mai fost urmatoarele :
- pasiune multa din partea monatorului ( BIGU ) - muuuuult timp , evident sa iasa o treaba buna - posesorul sistemului suuper multumit :) ( adica eu ) si sa nu uitam de RADIO KISS FM care ne-a facut praf cu melodiile care se repetau din ora in ora . LOVE IS FOR FREEEE :)) Glumeam . P.S. Vreti o calitate deosebita in masina mergeti la Bigu sa va sfatuiasca ce sa faceti cu masina voastra . ( sper ca am scris bine ) :P . |
16 Attachment(s)
Chevrolet Aveo
-instalare traseu alimentare 0AWG (50mm2) -instalare amplificator jbl -instalare difuzoare fata componente DDCS6.5 -instalare difuzoare spate coaxiale DDCX6.5 |
3 Attachment(s)
BMW E60
-refacuta instalatia electrica -instalare amplificator ETON 1200.1D -instalare subwoofer DD 2512a d2 |
7 Attachment(s)
Chevrolet Aveo
-instalare amplificator ETON EC300.2 -instalare subwoofer DD LE312 -instalatie separata pentru incalzirea din scaune, ledurile din interiorul masinii, alimentarea dvd-urilor din tetiere. |
cred ca te deranjez luni sa imi spui ce difuzoare pot pune in portierele fata...ca am pus doua pioneer dar se aud naspa...sunt curios daca ai difuzoare mai puternice dar mici ca nu imi incap mai mari de 13 cred.
daca trebuie si daca se pot monta tweetere... |
te astept ;)
|
mersi dbig...il recomand pe omul asta...toata stima
ma ajutat si nu a vrut sa imi ia nici un ban desi a pierdut ceva timp cu mine. e profesionist si are scule de calitate...din pacate trebuie sa mai strang bani sa pot asculta si eu muzica pe care o asculta el in polo:) |
:) nu a fost nici un deranj !
sa ne auzim :ihearu:cu bine :) |
sa ne auzim mai bine:)
|
6 Attachment(s)
VW Golf 4
-instalare amplificator si subwoofer Blaupunkt -instalare hu JVC -instalare kit amplificator |
9 Attachment(s)
Ford Fiesta
-inlaturare hu oem -instalare hu all-in-one (gps, tv etc) -instalare tetiere cu ecran si dvd -instalare camera |
Nu va suparati, vreau sa va fac o vizita si nu stiu in ce oras va gasesc :">
|
:lol: nu ne suparam, in Brasov
|
Cum mama dreq..*****ie clar, in Heldsdorf ?!?!?
L.e. faza de deasupra e ca aia cu Scrappy... sau ma rog Sdickpy =)))))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nissan Qashqai:
-instalare subwoofer DDLE312 Peugeot 206: -instalare condensator Chevrolet Aveo: -instalare acumulator deepcycle PowerCell 3000 |
O solutie pentru Bmw e60 sound profesional [ fara difuzor central si cele din portierele spate ] aveti? ma refer la niste difuzoare mai bune care sa incapa fara alte modificari plus as dori sa inlocuiesc subwooferele de sub scaune cu ceva mai puternic. As dori sa nu tai sau sa modific vreo ceva si sa vina direct bolt-on.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning