![]() |
Tico SL - VITEZOMANUL MEU
7 Attachment(s)
M-am hotarat sa mi prezint si eu masina cu toate ca am stat mult pe ganduri!
Nu prea stau sa vorbesc aici mult pentru ca am vazut ca sunt destule persoane care se baga in seama si isi dau cu parerea fara sa gandeasca! - in rest ce sa va zic piesele sunt chiar ieftine din ce am observat - consumul este destul de ok in jur de 5% afara si 6.5-7% in oras - probleme apar dar nu ai ce face ,,AI MASINA AI CHLETUIELI`` Am facut niste poze in graba,vremea fiind aici destul de urata in ultimele zile, pacat ca nu a nins,vroiam sa vad cum se descurca masinuta:D Astept comentarii,rautaciosii sunt rugati sa se abtina. -stiu ca masina nu este curata din cauza vremii dar o sa revin cu poze cand o sa dea soarele :D si dupa ce o sa fie spalata ;) |
Re: Tico SL - VITEZOMANUL MEU
Misto volanul, imi place!!! Totusi, poate ar trebui sa il vopsesti sa se potriveasca cu culoarea masinii sau macar cu interiorul........ dar si mai misto ar fi sa vopsesti masina cu nuantele alea de albastru!!! Bine ai venit, spor in continuare!!! :peace:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, plasticul acela care e albastru mai inchis, la volan, mi se pare ca se poate demonta, asa ca in caz ca ai vrea sa ii schimbi culoarea, nu e prea greu, iar restul se izoleaza cu banda si........ voila!!! Important e sa iti placa tie, ca tu umbli cu masina, noi, doar ne dam cu parerea, o idee si..... cam atat!!! |
Arata bine Ticozaurul parca l-am vazut la pieptanari
Bafta la mesterit ps: pe cat sunt gumele de pe fata si de unde le-ai luat mar interesa si pe mine 2 bucati pentru fata :D gheata asta.. |
Quote:
-gumele sunt pe 12 le am luat de la craiova de la un baiat la sh |
Nu sunt rautacios ,dar volanul albastru nu prea da bine cu masina verde aaa si capota alba de asemeni !Macar indreptai numarul ala ,asa pt poza !
Spor in continuare la mesterit ! |
Quote:
|
Felicitări pentru achiziţie!
Pare a fi o maşină bună, nestānd să iau īn seamă micile porcării făcute la ea, pentru că din ce am īnţeles de la tine, ai să te apuci de ea din primăvară şi sunt sigur că ai să īndrepţi răul făcut! P.S. Cāt te-a dus buburuza? Vreau să ştiu cu cāt mai merg astea, pentru că este posibil să iau şi eu unul dacă īmi ies cărţile. |
In primul rand, bine ai venit, tu si buburuza :D In al doilea rand, daca prin partea cu "isi dau cu parerea fara sa gandeasca" faci referire la mine si la alte discutii avute... astept un PM de la tine ca sa stiu. Masina arata bine, tinand cont ca are niste ani (ca mai toate de altfel). Volanul fa-l verde, sau faci masina albastra in primavara :lol: Si capota la fel (parerea mea). Spor la rezolvat problemele tehnice, si sa treci iarna cu bine. Dupaia mai vedem noi :) Spor la treaba!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Bine ai venit! Si bft in continuare. Super tari cauciucurile, sigur nu o sa ai vreo problema, nici macar pe gheata :O:O Dar nu se aud urat crampoanele pe asfalt? PS: dai coada jos de rechin ca nu se incadreaza in peisaj |
Quote:
|
Quote:
Acum am mai observat ceva, ticozaurul tau are pachet drumuri grele? :) sau mi se pare mie ca lipseste o bucata din bara spate? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut
Baftă cu ticălosul, e o maşină avānd calificativul de la foarte bună īn sus!
totuşi 5 % consumul? mi se pare cam măricel. |
Re: Salut
Quote:
|
Quote:
@lughy_gsm: bara spate nu te afecteaza, dar ai putea sa o schimbi cand faci tinichigeria :D |
Quote:
Dap oricum la primavara ma apuc de tinichigerie si dar o sa schimb si barile sau le modific pastea sa vad.....!Dap si eu am auzit pe multi ,, moam ti ai luat tico,asta ti consuma 3%`` ;)) 3 % consuma scuterul si pe scuter te ploua :))...in tico nu,pe cuter merg maxim 2 ...in tico am vzt pe cineva pe forum a bagat 7 ;)) deci....sapt viitoare cand vin in buc o sa ma duc in pantelimon sa reglez si eu carburatorul sau la filaret sa vad |
Iti recomand cu incredere Pantelimon. am fost eu astazi si a lucrat mecanicul respectiv impecabil + ca acum merge masina excelent.
|
Quote:
|
L-a dat jos si l-a desfacut in multe piese. A scos si a curatat tot ce se putea curata. Tote angrenajele interne si arculetele le-a facut sa arate ca noi.
|
Quote:
|
asa arata becurile de la pozitii va atasez niste poze cu soclu si becul
http://i52.tinypic.com/2jgr5l.jpg http://i55.tinypic.com/1zxwoas.jpg http://i55.tinypic.com/2d9s781.jpg |
Quote:
ok ms frumos....imi mai tr un soclu...ca am doar unu pe partea stanga :D |
Simpatica masina.. nr cam stramb... rotile enorme...cauciucuri de gheatza... dastea aveam la motocros cand eram si eu un pusti cordit.... semnalele sunt cam in ceatza....matanii .... volanul este...no comment... ca pt copii .... in rest e ok... frumoasa... sa o stapanesti sanatos....
|
Quote:
:)) ce te oftici :)) bine ca ti ai tunat tu masina cu bujii si bucsi :)).... tuning total fitza ;)) |
Radiezi de inteligentza amice... eu nu vorveam de tuning...era o gluma...dar si tu esti lafel de inteligent ca altii care au 2 clase...
P.S nu te mai grabi sa scri uitate ce k.k.t-uri iti ies |
Quote:
|
Eu te las nepoate...esti tare....tare.....ocupat cu tuningurile tale... te las sa ne dai lectzii de tuning... deja crede-am ca le-am vazut pe toate... dar se pare ca sunt unii chiar priceputzi in ale tuningului... tu esti expert...
|
Quote:
|
Aloo...grupa mare....ce aveti ma de va certati?
|
Quote:
|
Frumoasa tare cutiuta asta a ta de chibrit:D
|
DIN PACATE pentru posesorii de TICO am o veste proasta ,cel putin pt mine asa este :(....masina incepand de luni nu o sa mai circule pe strazi din cauza numeroaselor probleme aparute in timp:(....nu mai dispun de bani lichizi pentru a mi rezolva problemele la ea asa ca o sa fie vanduta dezmembrata....cine vrea piese il rog sa ma contacteze ori aici ori pe privat.
Probabil blestemele m au ajuns :(.. SPER ca in primavara sa revin cu un nou bolid TICO care la partea mecanica sa fie stas! Multumesc celor care m au ajutat cand am avut probleme cu masina si sper sa mai tinem legatura! |
De curiozitate ne poti spune si noua ce probleme ai mai exact la masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning