![]() |
E36 - compact
5 Attachment(s)
Salut ,vreau sa va prezint si o alta masina a mea un e36 sa nu zica lumea ca am ceva cu ele si mi-ar place doar ursul care este de ceva vreme aici pe forum.
Este vorba de un 316i ,motorul nu foarte puternic dar se descurca binisor in traficul cotidian si daca mai ploua sau ninge face si cate un giratoriu mai altfel decat toate masinile cu tractiune fata. ca si dotari pot spune ca nu sta rau adica kit exterior de M ,scaune M, partial piele , volanul este acela mare cam urat dupa parerea mea dar cum as putea sa il schimb cand este de piele si cusut cu ate cele trei culori binecunoscute la bmw. In rest clima , computer de bord , geamuri electrice ... daca nu v-am plictisit pana acum as vrea sa stiu si eu parerile voastre despre masina . |
Re: E36 compact
Interiorul e superb... sa o stapanesti sanatos.
|
Quote:
am o slabiciune la rosu! bafta cu el! ce planuri ai cu 'mnealui? |
Foarte mumoooos volanul:):):):):):):)
bafta cu ea... cum zice si liviu niste jante si bandouri si e beton:) |
te referi la bandourile alea de pe usi mai late si nu atat de inalte
acum are jante de 15'' de aluminiu dar daca are cineva pe 17'' de M as incerca sa le dau pe astea plus o diferenta , sa vedem |
volanul e piesa de rezistenta :D , ce m-as face fara el . dar daca astea sunt principalele defecte e binisor, nu ma fac de ras cu ea.
acum sa spun tot nu, masina am luat-o fara sa imi placa prea mult ,imi placea interiorul si ca mergea bine apoi a inceput sa-mi placa tot mai mult . acum un an uram compactul , dar e si el jumatate de ursulet si l-am iertat |
Quote:
cauta jante ca sunt garla modele frumoase! bani sa fie!! de ce nu le ti pentru iarna p'alea pe 15'? e mai talentata cu alu decat cu table!;) |
Quote:
|
Cu atza rosie galbena si albastra :):):):):) de 1 decembrie
Colorata maine-i gata :):):):):) |
Quote:
|
Quote:
|
foarte intretinut..mie scaunele imi plac mult..:D sa o stapanesti sanatos:D
|
Frumos interior :-) ar merge completat cu un volan dala mic de M:lol:
|
Pune-i un 2.5 si autoblocant :D nu o sa intelegi nimic din masina asta :D:D:D:D:D:D :lol: :lol: !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: am scos 2 si una am scoso intr-un Ford Focus :D:D:D...si a 2 am scoso pe Ferentari in Amanet :lol: :lol: :lol: !!! aveam farul in clantu usii de la amanet :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: !! DECI BMW IARNA !!!!!! NUUUUUUUU !!!!!! |
Quote:
|
Re: E36 - compact
3 Attachment(s)
este cineva interesat de jantele astea,nu mai am nevoie de serviciile lor pret 130eur , sau la schimb cu 17'' model de M. sau ceva frumos dar nu peste 8j-8,5j latime.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
are cineva placa aia ce acopera portbagajul si plasticul ala pe care sta , as vrea sa le cumpar , atasez si o poza cu plasticul sa se vada ce-mi trebuie . mersi
|
Quote:
Stima Ioan |
nu am mai scris demult despre compact , acum as vrea sa il vand ,este in acesiasi stare buna ca inainte poate chiar mai buna , luna trecuta a primit pivot i, bucse , discuri , placute noi , arcuri spate , cauciucuri iarna tot ce trebuie la o masina . daca e cineva interesat pun si niste poze cu ea . pretul este de 2500 eur. sunt primul proprietar al masini in romania , nu sunt probleme cu fiscalul sau alte incurcaturi.
masina are ca dotari , clima , computer de bord , abs , geamuri electrice fata , geamuri spate manuale cu deschidere tip fluture , inchidere centralizata , oglinzi electrice , interior recaro partial piele , pachet exterior M . tel 0765.468.335 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning