![]() |
'90s Supercars
6 Attachment(s)
Supermasinile anilor '90 fata in fata. Sa nu fiti rautaciosi, sunt fan Porsche dar le iubesc la fel de mult pe amandoua! 928 GT vs. 840Ci
|
Re: '90s Supercars
foarte frumoase !
|
Multumesc! Eram dator cu ceva detalii...928-ul il stiti cred, l-am adus din Germania in aug '09 si am reusit sa-l inscriu definitiv in 02 2010 , fara aberanta taxa de poluare de 48000euro (nu e greseala! atat a fost calculul deciziei ANAF!). Este un 928GT din '91 complet stock. Este masina pe care o cautam de ani, dupa multe aventuri am gasit-o pe asta intr-o stare imaculata la un maniac care avea acasa 8 Porsche-uri, insa nu ieftin... Seria 8 a fost alt dream-car din adolescenta, si acest 840 din '95 mi-a iesit in cale in Sept 2010 deja inmatriculat in '08 si nu-l putem rata. Masina a fost adusa de un impatimit care investise o suma imensa in ea (diverse piese) si m-am gandit ca nu voi avea probleme majore. Ce pot sa zic, am avut multe masini scumpe dar masini ca astea nu se mai fac in ziua de azi. Sunt diferite ca feeling dar ambele sunt super solide si merg ca niste tancuri, mai ales la viteze peste 200km/h. BMW-ul e ceva mai greoi la start dar reprizele sunt fenomenale (cutie automata) si este mai silentios la peste 180km/h dacat 928-ul. Sincer sa fiu 8-ul este o masina mai "matasoasa" in utilizarea curenta, e mai precis asamblata in detaliu, insa 928 castiga la capitolul prezenta si sunet. Diferenta de performanta se vede de la 240km/h in sus, BMW-ul se opreste la 260 indicat (250 real), in timp ce Porsche-ul merge liniar spre 290km/h indicat.
|
:) f frumos ai vorbit in prezentare. sa ai parte de ele.
|
exceptionale. DOMNULE..tot respectul...
|
doua masini superbe... felicitari!
|
dream cars pt multa lume
|
nu am cuvinte...FELICITARI !
|
[QUOTE=bogdan928;3862636]Multumesc! Eram dator cu ceva detalii...928-ul il stiti cred, l-am adus din Germania in aug '09 si am reusit sa-l inscriu definitiv in 02 2010 , fara aberanta taxa de poluare de 48000euro (nu e greseala! atat a fost calculul deciziei ANAF!).
Frumoase! sanatos sa le folosesti cu pedala la podea:mrgreen:,cum ai reusit sa scapi de taxa? |
Foarte interesant cum ai reusit sa scapi de taxa. Dar de impozit? Vreo sansa?
La anul ai avea cam 100mil de platit:twisted: impozit... |
Nu pot sa cred cum arata Porsche-le!Legenda vie!E superb,o super-masina.
|
foarte frumos!! felicitari
ai poze si din lateral cu Porsche-le? ce roti ai pe ea. |
De impozite nu ne scapa nici dracu', insa cu taxa de poluare este in felul urmator ( daca vrei sa inscrii masina fara taxa): 1. Faci rost de un avocat bun care stie despre ce este vorba in poveste. 2. Mergi la politie si depui o cerere de inmatriculare prin care soliciti inmatricularea masinii fara plata taxei. Politia iti va da un raspuns scris negativ, evident, act pe care il anexezi la dosar. 3. Avocatul va depune dosarul la sectia contencios-administrativ, dosar in care chemi in judecata Serviciul Public de Permise si Inmatriculari, pentru obligatia de "a face" (inmatricularea conform legilor europene primeaza in fata legilor tarii de la data aderarii Romaniei la UE). Motivele invocate sunt multe si nu le pot dezbate aici, un avocat experimentat in problema de fata le cunoaste bine. In cazul meu procesul a fost castigat de la primul termen, deoarece nu s-a facut recurs. Sunt mai multe cazuri similare in tara de care am cunostiinta, unii au castigat altii nu, din motiv ca traim in Romania si "cate bordeie, atatea obiceie"...
|
bestial fratilor
|
Superbe ambele exemplare ...
Sa le stapanesti sanatos |
frumoase masinute :D dar nici cea dea 3-a nu e de neglijat
|
Scapi si de impozite, cel putin in Bucuresti se poate daca cunosti persoanele potrivite. Masinile tale sunt de vis, sa le stapanesti sanatos
|
Deci ai reusit pana la urma sa o inmatriculezi fara sa platesti taxa :) Felicitari atat pentru reusita, cat si pentru bijteriile respective :)
|
daca aveai si un CL600 ma impuscam.
lasand gluma la o parte, tot respectul. FOARTE TARI masini!!! |
Quote:
|
Il vrei pe constiinta?:D
|
chiar ca-s spercaruri!:) bafta in continuare si ai grija de ele!;) si poate cu timpul mai vedem si alte "noutati" in "curtea ta", ma refer la alte masini superbe!:)
|
CL500/600 dar pe caroseria de MB balena, aia este intr-adevar o MASINA. Greu de gasit totusi in RO un exemplar in stare foarte buna, il am pe lista insa nu pe vremurile astea.
|
Superbe masinile, felicitari!!
|
IMPECABILE ambele exemplare , fara greseala , adevarate bijuterii pe roti
|
deci 8-arul ala e dementialllll de tot, crima la cel mai inalt nivel.... a fost, este si va fi masina mea faavorita intotdeauna.... cel mai bun BMW construit vreodata...
|
Cred ca o cutie manuala in 6 trepte ar pune mult mai bine in valoare performantele BMW-ului, cel putin intre 540iA si 540i este o diferenta de la cer la pamant.
Sa le stapanesti sanatos si fara incidente. P.S.: Stiu ca e mai usor de zis decat de facut. |
Speechless !!!
|
Felicitari!
Cand am ocazia sa vad un Seria 8, le admir foarte mult. Permite-mi sa te corectez: Seria 8-ul ala este super car si astazi. Datorita unui seria 8, am mers cu Porsche-ul decapotat cu peste 230. Mergeam seara pe autostrada in Germania, decapotat. La o intrare, apare un seria 8. Il arat prietenei mele si ma gandesc sa ma tin putin de el sa vedem masina. (Eu mergeam, el intrase incet pe autostrada). Si o calcat-o tipul. Aveam 230+ si l-am pierdut. Nu am mers mai tare ca eram decapotat. Absolut superba masina aceea. |
Moise, 8'arul este un grand touring, este un tanc de 2 tone, cutia automata este tocmai cea care ii pune in valoare calitatile masinii. Singura exceptie este CSI'ul care scoate din V12'le de 5.6 litri forta necesara sa o miste mai repede. Chiar si asa 0-100 la CSI este de 6.1sec, slab dupa zilele noastre. Am condus si CSI insa tot o matahala este, insa sta mai bine pe virajele rapide datorita puntii spate cinematice AHK. In rest, dupa mine, 8'ul ramane o masina care te plimba relaxat si cu stil, cu care poti sa conduci pe autostrada cu 200 si sa vorbesti in soapta cu pasagerul din dreapta...
|
felicitari pentru achizitii ..sunt fenomenale amandoua !!!
|
Salut asa este intradevar au fost supercars in anii 90 si nu isi permitea oricine
Am avut si eu un bmw 840 recent si cred ca il stiu si pe asta al tau a fost de vanzare acum vreo 2 ani la unul din Otopeni am fost sa il vad dar starea in care se afla nu ma impresionat . Problema cu cutia automata este una foarte mare pentru ca e aia cu 4 viteze si schimba foarte prost ( din 96 sa pus steptronic si motorul de 4.4 care l-am avut eu ) . Daca tu crezi ca cutia asta este mai buna decat aia manuala cu 6 viteze te inseli amarnic iar in legatura cu puntea ahk de la 850 csi a fost o ratare absoluta de aia nu a mai fost pusa pe nici o masina niciodata. Moise are perfecta dreotate eu am avut 540 iA e34 si 540 i e39 si nu au nici o legatura diferenta de aceleratie este cam de o secunda iar de consum nici nu mai vorbesc 2-3 litri lejer in oras In legatura cu porschele 928 nu mai prinde 290 niciodata asta in caz ca ar fi prins vreodata iar daca e si ala automat nici la demaraj nu e prea performant eu am o carrera si nu am reusit sa prind 290 cu ea Daca ai pune mai multe poze si cu interiorul ar fi mai bine la ambele masini iar daca vrei iti pot arata si eu cum arata un 840 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning