![]() |
provocari
Locul in care se stabilesc cursele la liber !
aici puteti sa va lansati provocari unii altora... de ce sa va chinuiti pe loc? este un experiment pe baza provocarilor, in colaborare cu lr vom incerca sa dam ceva mai mult spectacol liberelor.... poate facem si un topic de pariuri pe baza provocarilor, in care sa se parieze pe puncte de pricepere... :lol: |
Provoc pe oricine are Diesel pana in 110 Cp.
|
bbenzina de 120 de cai merge luca? :wink:
|
Sper ca vorbiti de legale aici...
|
Bogdan_16v tu kiar ai o problema cu LEGALE LEGALE! Evident ca de legale este vorba! Isi gasesc oamenii \"pereki\" sa se dea la liber in cadrul curselor LEGALE!! :twisted:
Luca eu nu as accepta, Dieselu` e lenes... :mrhappy: Jokin`! |
Aoleu, ce sari asha, am punctat si eu ca sa nu creada altii ca ne provocam pe strazi...ca nu suntem in NFSU aici... :lol: Oricum, offtopic...
|
Quote:
|
dr3am on , :d sa revenim , iti oferim o dacie , veche vai mama ei , din 4SS :D , te tzine?
|
dieseleu nu mai ii asa de puturos cum a fost odata eu unu mai am un e classe 270 cdi 177 cp si merge de rupe 400nm :D are plecare fffff buna :)
|
Quote:
Quote:
|
hai sati zic cateva dieseluri tari de tot preferatele..mele..si nu sunt tunate..deci:bmw alpina d10 biturbo 245 cp si 500 nm ...imi place foarte mult..dar putini stiu despre masina..asta..a fost una la tm..si lumea vb despre un v10..biturbo :D asa..si vw touareg..v10 tdi..313 cp..fuge de rupe masina.amers personal..cu ea..si ar mai fi a8 4.0tdi si e 400 cdi :D cam atata ar fi..
|
1 Attachment(s)
Eu iti spun despre Vectra 2.0 turbo care e sprinta cand intra turbo ala (pe la 3000) foarte tarziu, si acu mai am probleme si cu motoru' a murit turbo la 120, e culmea, joi o bag in service, sper s-o scot pana sambata ca daca nu vin cu cielo (varza - parerea mea).
Quote:
La asa ceva visez eu. Scuze de Offtopic. |
aha... si mie se pare mie sa e facuta pe calculator... HAI SA VORBIM DE PROVOCARI si nu de diesel-uri ...
|
Sigur e facuta pe calculator.. se vede la faruri, praguri, jante, eleron si in special la \"sponsori\" :) insa ideea e buna.. cui nu i-ar placea :?
|
Mai baieti eu am vrut sa inchei discutia, dar intrati in ... mea pe site-ul ala de acolo daca toti credeti ca e pe calculator. :x
|
mda
o dati in dieseluri si alte alea. io mas da cu florica daca vine cu 320-u. sunt curios cat de rau o iau :lol: |
si inca o chestie...masina aia se numeste BMW ALPINA pt ca este tunata, nu e stock.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
As vrea sa fiu moderator pe aceasta sectiune sa sterg aceste doua pagini de OFF-TOPIC!!!
|
Provoc Golful Galben din Insomnia :D
|
Asa DA ! :D trebuie neaaparat filmata , ca ar fi cam a 4 sau a 5-ea cursa dintre cele 2 masinutze :D Cata :D adevarat.. si stii de cine :D , :( sunt suparat ca sunt nevoit sa vand un tricou ca sa-mi acopar factura de tel :( asta-i viatza... vine altu , (tricou) e pe tzeava :D
|
B|shOp-VR6 VS X-Ray-Eyes ...
MERGE ? Sau X-Ray-Eyes VS orice VR6 , GTI sau G60 de pe VW, sau SFI si V6 de pe Opel ! Mentionez : X-Ray = 2000 16v si 150 Cp |
Domnu X RAY . . . . ne lasi . . . . 150 de cai . . . . visati urat cred.
Eu zic minim 200. Depinde de axe. Daca sunt \"rele\" numai din alea face 160-170 de cai. Din engine management mai are vreo 10 15 cai luati. Si Asta e numai ce se stie :roll: :roll: :roll: :roll: Deci . . . 200 de cai la 1000 kg. |
Re:
Quote:
|
Xray...dak mai ajteptzi pana la primavara itzi onorez provocarea cu cea mai mare placere... :mrgreen:
Pana atunci...succes! Uite cateva detalii despre caru meu : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0 ;) |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:(
De ce suntetzi ma rai ... Nu asa spune fabricantul ? 110Kw :arrow: 150 Cp ... |
:lol: :lol: foarte adevarat.. 8) :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
is curios cat de rau mi-o dai cu al tau 2000 16v de 1000kg |
Daca ar fi sa pariez, pe akimoto clar as pune banii... :twisted:
|
Akimoto ...
Pe 7 ajungi la Bucuresti ? La Liniutzele legale ... I-a zi Bogdane ... cu cat te arunci ? :peace: Si inca 1 chestie ... 2000.16v fara turbo sau compresoare Akimoto ... Right ? |
right, right...numa cu cip si filtru
|
Quote:
Care e valoarea adevarata?? :lol: Oricum de abia ashtept sa vina ziua de 7 :wink: |
m-as arunca si eu cu a mea, dupa ce o pun la punct.... eu zic ca nu ma fac de ras cu motor de 1.4....:))
|
pana in 150 cp ma bag
|
ba...ce sa zic de provocari e plin dar rezultate vedem si noi?...ca pana la legale :D
|
Ice is on FIRE
Mah, cind vin in Rominia va ard, nu o sa imi mirositi fumul :P
Dar va citesc provocarile si consider care sunt DEMNE de Mine si Masinutza mea :). Gata cu glumele cind ajung vreau sa ard caucurile Daca asa masini aveti precum vorbele deabea astept sa ne intrecem Good speed 4 u coz i dont need it! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning