![]() |
golf 1 cu euro 3 ?
5 Attachment(s)
pt fanii vw
am gasit asta pe mobile! sigur la prima geana te crucesti la pretz la a 2 geana vezi performantele la a 3-a geana vezi euro 3 la a 4 geana te intrebi daca e REAL m-i se pare de bun gust! ce credeti? :) daca ai avea bani .. ai investi ? eu unul DA ************************************************** * VW Golf (GLI) Kategorie: Kleinwagen EUR 11.400 Daten: Gebrauchtfahrzeug, 75.900 km 165 kW (224 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Erstzulassung: 01/83, HU: 09/07, AU: 09/07 Klimaautomatik, gold-metallic, 2/3 Türen Besonderheiten: Tempomat, el. Wegfahrsperre, Lederausstattung, Leichtmetallfelgen, Navigationssystem, el. Fensterheber Beschreibung: Zum Verkauf steht hier Schweren Herzens mein Golf 1 der in Gold Lackiert ist und ein ABSULUTES EINZELSTÜCK ist und schon sehr viele Pokale Gewonnen hatt . Er hatt alles Außer mängel wie, S3 Motor 1.8T mit 224 PS, 5gang TDI Getriebe vom A2, NAVI Plus, Tempomat, DVD, CD +CD Wechsler, MP3, GPS, Klimatautomatik, 310mm S3 Bremsanlage vorn, 7,5*16H2 ET35 OZ Felgen mit 195/40ZR16, V max 265 km/h, Vr6 Bremsanlage hinten, Polierter Wichers Käfig, A3 Cockpit, König Sport Ledersitze, Polierte Wichers Domstebe, RS Stoßstangen, Keine Griffe innen wie außen, Sportauspuffanlage, Euro 3 norm, Schraubfahrwerk, Spurverbreiterung, Servolenkung, 28 Sportlenkrad, Neuaufbau wurde 03/06 Abgeschlossen und vom Tüv abgenommen, 05/06 1. Platz in 1/8 Meile, Alle Verkleidungenund auch Boderplatte aus Aluminium, Sehr günstig in Steuern und Versicherung und absulut Altagstauglich uvm bei weiteren Fragen oder Probefahrt einfach anrufen Anbieter (privat): Matthias Nucke D-99735 Kleinfurra Tel.: +49 - (0)173 / 2003063 |
Re: golf 1 cu euro 3 ?
hai frate 11.400 euro ...
e frumoasa intradevar... da cu 11.400 iti iei euro 7 |
mi se pare urata culoarea..taranie chiar..dar...fiecare cu gusturile lui..
la banii astia iei bmw:P cu 300 si ceva de cai e posibil..poate a schimbat omu motoru.. se vede k a avut bani dar eu nu l-as lua..nici daca as avea bani..masini mult mai frumoase gasesti la banii aia.. sincer acuma think about it o fi fost vreo excentricitate a lui..sau cine stie..un tuning mai neobijnuit..nu imi place in mod deosebit...adik e f nasoala culoarea..si nrest e ok masina..atat se vede din pozele alea mici..stiu k nu e vina ta..asa e pe mobile.de |
ideea era alta! motorul cu normele de poluare euro 3
motor de audi S3 of course check performances! |
Vmax265km/h :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: parca ar merita banii acuma
|
neaaahhhhh!!!!!!!!!!!! nu face banii astia. sa fim seriosi, torusi e golf I din 1983. la banii astia iti iei masina destul de tare dupa 2002-2003............parerea mea :D
|
daca stie careva sa ne traduca ce zice neamtzu ! despre ce perfomante are!
in afara de ce e EVIDENT;) Da motor de s3 , 224 hp , v max 265 km /k ! si fac pariu ca masina are sub 1000 kile! CE ARE la CONSOLA CENTRALA? e si masina pt iubitori ! adica nu poti compara asta cu una din 2000-2002 si fac pariu ca '' da ceatza '' la majoritatea masinilor stock din aceasta perioada |
din cate inteleg zice k nu mai are nik stoc la motor, 305 cai si Inspectia Tehnica Periodica (I.T.P.-ul) expirat :D:D:D
|
Quote:
are cokpit de s3 |
dap, scuze. scrie 224ps (power speed) si yo intelesesem "kw" in loc de "ps"
|
Aici nu se pune problema sa alegi intre mashina asta si un golf 4 sau io stiu ceva dupa 2003... Aici este vb despre cei care sunt posionati de golf 1 .... Fii sigur ca nu as da nici eu 11.000 eur pe ea decat daca as fi maniac cu golf 1:)
mashina e facuta cu stil...nu e kitch...si nici culoarea nu e rea sa fim seriosi :wink: si se pare ca a bagat ceva bani in ea... nu numai in motor |
e masina pe care nu o poti compara cu ... " ragalii " electronice din prezent .
zicea cineva de bmw de 300 de cai la 11.400 e ? unde ? pe planeta marmotelor ? .. culoarea e kitch asa e ... la noi daca ai pus filtru sport si chip ..deja ai " tunning " .. dala graav...;) neamtu` daca a schimbat in totalitate masina ... si mai e si tipla .. e kitch mai bine un passat de 200.000km+, 1.8... vai m lui .. obosit ... decat golful asta care ii da un tir pe 400m sincer daca as avea banii l`as lua fara sa stau pe ganduri ... fiindca stiu ce poate un golf ... fiecare cu gusturile lui, dar sa compari o masina care a facut istorie cu una din 2000 cu electronica cap - coada ... e un pic penibil... |
Quote:
|
Quote:
|
walderama esti penibil
later edit .. on topic..:) masina de show;) doar atat.... daca tot comparam cu ceva mai nou nu mai bagati electronica.. atata timp cat are motor de S3 are electronica garla..... si pe langa o masina de generatie noua la accident in care ai vrea sa fi? |
Alexutzzz, intelege ca f multa lume pe forumu' asta prefera o masina mai veche pe care s-a muncit enorm, cu multe lucruri unice pe ea, care in final devine una singura in lume, in detrimentul uneia stock din 2005, ca si care mai sunt inca ...100 000.in plus fata de asta are si performante foarte bune "baba" asta ... la siguranta is de acord cu tine ... dar la performante si aspect ..parerea mea ii ca nu poti compara o masina ca asta cu o maina stock euro3
|
Quote:
si de ce sunt penibil ? ... fiecare are o parere... te`am jignit cu ceva ? nu cred ... vezi`ti de motocicletele tale si de treaba ta si nu mai cauta anturaj cu mine .. ca nu te agreez... |
nu va mai certati ca nu are rost :D
sper ca te`ai prins cand am zis euro 7 :)) si cu 11.400 iti faci tu cu mana ta.... golf 2 kompressor, bmw e30 m5 ... si alte nimicuri din astea ;) sau iti faci o integrala... stai linistit ca ai ce face cu 11.400 euro ;) |
Quote:
|
oky la nea ion ma duc. inchidem discutia asta.
|
Sa-mi spuna cineva unde se poate prepara o chiuloasa... pe CNC....in romania ma refer.... Undeva unde sunt si scule... si sunt si meseriasi... dar din aia care se si pricep la ceea ce fac si stiu dc fac lucrul acesta...nu doar sa faca bani....
|
Quote:
Aici te contrazic ... n-as prea crede ca tot in Germania ajungi sa faci respectivul motor ... daca tu asha consideri inseamna ca nu ai cunoscut pana acum mecanici adevarati sau electronisti , tatici in meseria lor care rezolva probleme in 20 de minute cand altii seuita ca vitzelul la poarta noua si isi dau cu presupusul ... 11400euro ... Mda ... iti iei ceva second !!! Nu nou ... ca nu iti iei nou la 11400 nimik potent !!! Iti iei numai masini impotente dupa 2002 ... care Sugus Yam Yam de la golful asta ... mai putin din cateva pct de vedere care nu le luam in calcul tzinand cont ca discutam de O PASIUNE , NU O PENSIONARE !!! Siguranta ... masina asta chiar crede-ti ca a fost facuta sa fie rupta prin oras in fiecare zi ??? N-as crede ... Sunt avantaje si dezavantaje ... fiecare priveste problema cu ochii lui... unu care iubeste golful 1 l-ar prefera pe asta in detrimentul unui Golf 4 GTI din 1999-2000 clar ... Si invers ... Eu sincer n-as da banii pe el ... de ce ? Singurul Golf care imi place este GOLF 5 ! |
Quote:
|
Quote:
STill fan MK1-MK2 in detrimentul MK4-MK5! Mk3 se pare ca e la mijloc PS ; o fi poate si pasiunea mea pt Clasic cars sau Oldies:rolleyes2 |
Quote:
Mda.Un super motor sub o "coaja" veche.O idee geniala. Masinutza asta trimite un M3 la pascut, pe autostrada.:) Pe vremuri "m-a facut" un Trabant cu motor Golf GTI.Atita l-am urmarit pina l-am gasit intr-o parcare la o "pish" pauza.Nu l-am lasat pina nu mi-a deschis capota,nu de alta dar pe vremea aia nu-mi statea in fata nici macar un Audi 80 sau "ursuleti". Cert este ca am ramas siderat. Cine este fan "oldstyle" ,asa moare.Nu subestimati "vechiturile" de pe sosea,ca nu stiti ce au sub capota.;) |
BRAVo turbojak & xrayEyes pt RELPAYURI
prietenii stiu de ce |
Golf .... cea mai vanduta mashina din lume(ma refer la toata seria) cine stie... cea mai iubita? Mai mult ca sigur ca cea mai iubita :)
|
tristan ! regret sa te deazamgesc ( da si mie imi pare rau) dar BEETLE a fost cea mai bine vanduta masina a tuturor timpurilor
dar tind sa cred ca GOLF a fost cea mai iubita! |
Quote:
|
fratica si facut un prietenar de al meu un golf de nu stim nici noi care dintrun golf 1 care arata ca ala din imagine dar cred ca merita toti bani ,al meu inca saracu mai asteapta renovarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning