![]() |
e de bineeeeeeeeeeee
avem primul membru al 2 cluburi simultan !!!!
carlo_RS_GTI Bujie Age: 19 Zodiac: Joined: 29 Jul 2004 Posts: 60 Location: Sochaux, Poissy Usergroups: [ Midnight Racers ] [ NSL ] deci.... si NSL, si MR... ma iertatzi, dar nu am rezistat.. starea curselor e buna de tot.... felicitari ! |
Nici nu stii cat m-am abtinut sa nu zic, ca si eu observasem.
Dar nu stiam unde era cel mai potrivit loc... Carlo_rs e agent dublu!!! ps: ar trebui totusi ca cluburile sa-si mai revizuiasca usergrupurile :) |
Ce de caterinca... :lol: Eu am crezut ca e un bug al forumului... :lol:
|
hahahahhaa ... omul imi cerea sa ii dau acces shi in usergroup'ul meu :lol::lol::lol: ... Polivalent ... la fel si cursele de la noi!!!! :D
|
i-a placut istoria poate... o fi un Al. Ioan Cuza al curselor....
|
e un fenomen in masa, vad
oamenii sunt buimaci, pe bune prezentati-va pe forum si site corect, sa se poata decide si actualizati lista de membri CT-03-ART purtator cuvant X-team Age: 15 Zodiac: Joined: 03 Apr 2004 Posts: 483 Location: Constanta Usergroups: [ NSL ] [ X-team ] --------------------------------------------- D_M_X Carburator Age: 24 Zodiac: Joined: 23 Jul 2004 Posts: 82 Location: LA MARE Usergroups: [ Midnight Racers ] [ NSL ] |
Pe site fac parte din cate 2 cluburi iar in realitate din nici unul, cam asa e chestia asta, ei au cerut sa intre la usergroup iar lumea le-a dat acces fara sa puna intrebari de asta apare asa, parerea mea.
|
Re:
Quote:
|
Re: e de bineeeeeeeeeeee
Quote:
|
Foarte multe persoane cer acces in ussergroup-uri si li se permite accesul chiar daca ei nu au nici o treba cu clubul respectiv .... sincer sunt patetici ! :evil: :evil:
|
ar trebui inchise grupurile... si sa bage manual moderatorul membrii noi...
|
acceptul la usergroupuri se face manual.
carlo_rs_gti a cerut si la mine si nu i-am dat. cred ca trebuie mai multa atentie la moderatorii de usergoupuri. in felul acesta mi se pare ca se demonstreaza ca nu prea isi cunosc membrii. nu vreau sa atac pe nimeni dar............mai multa atentie :wink: |
fenomenul se extinde...
cred ca asta e metoda, inscrieti-va toti in toate cluburile... sa vedem daca mai sunt rivalitati atunci? NOStim Cuzinet(e) Age: 17 Zodiac: Joined: 27 Sep 2004 Posts: 23 Location: Bucuresti Usergroups: [ Midnight Racers ] [ NSL ] |
Parerea mea prorpie e ca acestia sunt niste copilashi care vor sa se dea importanti si ei cred ca daca sub nick le apar 1000 de cluburi ca apartenenta au rezolvat problema...la mintea lor ce sa le faci...
Deja chestia asta cu cluburile a deveneit subiect de ras, nu de seriozitate...nici nu mai stii ce sa iei in serios...\"hai sa ma inscriu si eu in club ca asha e cool, sa ma vada Grasu' si cu Piticu de la scara D ce tare sunt, ca ma duc la curse\" si ei nici n-au carnet majoritatea... |
revin
VINA ESTE IN INTREGIME A MODERATORILOR DE USERGOUPURI DOVEDITI CA NU STITI PE CINE AVETI IN GRUPURILE VOASTRE VERIFICATI INCA ODATA USERI INSCRISI LA VOI IN CLUBURI FILTRATI CE NU STITI HAIDETI SA NU NE BATEM JOC :evil: in primul rand NSL si MIDNIGHT RACERS care se pare ca au mai multi membri comuni oricine poate CERE sa adere la un grup, dar DECIZIA ESTE A MODERATORULUI DE GRUP |
pe mine m`atzi uitat!
Am pus M.R. k vreau sa intru`n club si X-team k ii simpatizez :P |
Re:
Quote:
|
Ady : si eu simpatizez NSL , 4ss , Insomnia ....dar nu fac parte din usergroupurile lor doar pentru ca ii simpatizez ! ... :roll:
Eu zic ca o interventie din partea site admini-lor ar fi foarte buna ...pentru ca sunt multi care fac parte din ussergroup-uri doar pentru ca au dat join si au primit accept...numai eu stiu vreo cateva cazuri care nu au nici o treba cu usser group-ul din care fac parte ! :roll: |
Gratzian te rog sa editezi postul in care apar shi eu deoarece eu sunt doar in X-team nu shi in NSL sau alte cubluri a fost o eroare shi am dat subscribe la NSL.Multzumesc.
|
Gabi te rog sa ma anunti si pe mine cand mai sunt asemenea cazuri!!!!
-NSL-ul accepta deocamdata doar Racing Teamul ca second Usergroups ,deoarece sunt singurii care sunt legal afiliati, deocamdata....!! |
sunt total de acord cu cele scrise mai sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning