![]() |
Idei pentru un Ford Taurus din '66 !thread doar pentru iubitori !
6 Attachment(s)
Am cumparat ieri un Ford Taunus din '66 cu motor de V4 la 1.700 cmc .El arata cam jalnic ,dar cred ca in timp o sa-l infrumusetez cu multa vointa si putin ajutor .Proprietarul l-a cam neglijat ,insa de asta are totul original pe el !M-ar interesa niste ponturi si mai ales niste numere de telefon sau oferte de piese .Am atasat si poze pentru ca imaginea sa fie destul de clara asupra masinii .Ce se vede asta am .Deocamdata tre sa fac rost de o baterie de 6V si niste faruri+stopuri ? Cineva ma poate ajuta ! Platesc...in limita bunului simt :-)
|
Re: Idei pentru un Ford Taurus din '66 !thread doar pentru iubitori !
Mentionez ca vreau sa pastrez linia Clasica... ! NU sa-i dau aspect de Mustang cum e tendinta !
|
e criminal frate,si eu cand o sa ajung in tara am sa achizitionez asa ceva dak mai gasesc iar idei pt el sunt multe. jentile cromate iar da un aspect frumos,un interior din piele alba si sai aranjezi un pic accesoriile,asteptam poze, succes
|
este o masina de colectie, cred ca cel mai bine ai apela la Retro Mobil, mai mult ca sigur ca ei te pot ajuta.
|
1 Attachment(s)
@NWZeu , mersi am gasit o persoana de pe retromobil.ro care ma poate ajuta cu faruri si geam stanga ! Dupa vopsea o sa postez niste poze ! incerc sa il aduc cam cum e masinutza din poza !
|
bravo, tot ce iti pot spune eu e sa ii pastrezi linia clasica, in cazul ei old school rulz. bafta
|
3 Attachment(s)
am intrat in sfarsit in ea, cam jale ce sa zic. postez niste poze ca sa fie imaginea clara . in zilele urmatoare fac rost si de geam si de faruri , o sa trimit si grila si barele la cromat si ma apuc de smilgheruit ca sa urmeze vopeseaua :))) . am si niste piese noi si schimb ambreaju si placutele . urmeaza niste pneuri retro . stie cineva unde as putea gasi asa ceva ?
|
daca sunt offtopic imi cer scuze, dar: unde duci piesele la cromat si cat te costa?
|
Ionutz tata mie mi le cromeaza vecinu de casa , eu ii aduc doar ingredientele ( anhidrida acida etc. ) . In bucuresti stiam de un loc prin Militari , aproape de intrarea pe autostrada Bucuresti - Pitesti . Am mai gasit inca un loc ,dar mai precis ai mai jos adrese contact si numere de telefon . Suni te interesezi cat costa . Mai mult de 15.000 decimetrul patrat nu cred ca este acuma te descurci si tu ! Voila adresele :
- zona Piata Obor, din Str. Ziduri Mosi iese o straduta mica pe langa gardul targului. Persoana de contact: Bratu. Nr de telefon: 2422635 - C. D’AMI & Co INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. B-dul Iuliu Maniu nr. 246, Sector 6 Bucuresti Tel. 4934282 ; 4934283 - Mai este un atelier de cromaj pe langa liceul Gerorge Enescu - Baie de crom, strungarie, sudura, face orice dupa schita. Persoana de contact: Serban: 0722.321.300 |
Quote:
Quote:
|
Pastrez linia clasica normal , iar ala din poza nu e modificat decat ca vopsea si poate un pic grila . asta o sa fac si eu la al meu : o sa ii dau o vopsea pentru ca oricum o sa o schimb , iar vopseaua va fi ca cea din poza ! Cred ca o sa vb la un service de masini americane si sigur fac aia o comanda ceva !
|
ala din poza are side exhaust, spatele inaltat putin, admisiile in fostele faruri interioare, roti "racing" cum le zic americanii, capota de evacuare de la motor..de fapt e un model de DRAG modificat de Ford...
Fairlane-ul '64 simplu, arata destul de banal...la fel cred k o vei face si tu pe a ta...pt k nu are rost sa pui roti sport pe motor slabutz, ideea e sa fie originala....si chiar mai sunt putine "originale", dk iti place asa..f bine, unii le prefera SPORT. Stopuri vezi dk cauti..intreaba si de 20M..stiu k sunt identice :) |
chiar nu am de gand sa aiba vreo tenta sport ,desi arata demential . imi imaginez doar ca vopseaua o va schimba complet si cu putin stil niste flacari ar face din ea o masina clasica si totusi putin suparata doar prin aspect ? Daca vreau senzatia majora sau adrenalina cu un motor ma urc pe un Kawasaki si simt caldura motorului sub mine ... vreau insa sa aud motorul cum toarce la 50 , sa simt doar placerea de a conduce ! Ce zici ? :)
|
Oglinzi ai la el? (si eu caut cat mai asemanatoare cu cele de mustang)
|
Vrei faruri?
|
pai si-a luat omu'...asa a zis :)
|
Cambera nu m-ar supara o oferta asa ca trimite-mi un pretz pe mailul [email protected] si ne descurcam noi !
Pentru Criss am insa o veste buna , intamplator am un prieten care are un service de masini americane si care chiar acum ceva timp lucra cu "manusi" la un mustang old school . Tipul acela insa a incheiat lucrarea la masina si are destule piese sau contacte care ti-ar fi de ajutor! Prietenul meu are atelierul in Bucuresti ( pentru cine cunoaste : pe mihai bravu dupa intersectia cu vitan pe partea stanga dupa restaurantul sau fosta terasa Tiberiu (actualul Crocodil Dundee) sunt niste magazine prezentare materiale de constructii pe langa .O sa iti lasa si un numar de telefon ,omul lucreaza numai masini americane. Numarul de telefon este : 0722368222 si se numeste George ! Pentru o abordare mai prieteneasca ,si mai ales avand in vedere ca esti si iubitor de masini americane si ar fi pacat sa te expedieze spune-i ca vii din partea Domnului Constantinescu si sigur nu te va refuza cu orice informatie .Cere-i numarul de telefon al tipului aceluia si iti va fi de folos ! Bafta ! |
Bineinteles telefonul este valabil pentru toti iubitorii si mai ales pentru cei care au nevoie
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/85-arad/21933-idei-exterior-ford-taunus.html |
am inteles gresit , sorry credeam ca ai un mustang . cred ca am si citit threadu tau dar nu am intervenit :)
|
MI-am luat ieri cu 10 milioane un ford Taunus Break ! De la Ploiesti si cu 800 de kg de piese ! am mers cu el cu 70 si-s fericit :) si mai putea !! oricum ma apuc de inlocuit ! acuma am o gramada de piese si pot sa si vand pentru cine doreste sa ma anunte . preturile sunt pentru pasionati nu incerc sa jegmanesc cu fac alti pungasi care cer 2 milioane pe un stop... ! Bafta !
|
din asta? http://www.armyvehicles.dk/images/fordtaunus17mt.jpg sau alt model?
|
1 Attachment(s)
Ceva de genu ala dar nu sunt sigur. Asta cred ca e un pic mai vechi . Uitati o poza cam cum vreau sa arate rezultatul final pastrand linia perfect clasica. ( o sa fac o poza si la break ca sa vedeti cum arata , sincer cred ca e singurul taunus break din romania , sper sa nu ma insel )Sa imi ziceti daca va place cum as vrea sa il fac pe celalalt :
|
dk e cel din poze..adika breakul modelului tau, mai exista..si sunt chiar 4 sale de la pasionati :)
o sa ai de lucru sa-l scoti la acel luciu impecabil...dar vom fi cu tine....cu gandul cel putin :) |
ft frumos si bafta la proiect... dak ai nevoie de ceva anunta aici ca nu o sa te refuzam...
|
acuma am sa ma joc cu 2 motoare in V :D . unul o sa il pastrez clasic pentru cea simpla ,iar celalalt ma gandeam ca in timp poate incerc sa scot ceva din el . nu ma pricep dar invatz repede . sunt curios ce as putea face ca sa imbunatatesc puterea , ce e de facut ca sa-l fac mai fioros pe celalalt? multumiri anticipate
|
pai eu am de vanzare un V6 2.0 ce necesita schimbati cuzinetii de la axul cu came(posibil si axul) pt k are o bataie costanta si toti zic k aceea este cauza, am cutia si evacuarile duble din INOX refacute integral (totul provine de pe Consul/Granada MK I) lipsa si carbul 32/32 Solex...da p;oate din doua Solex 35/35 iti fac unul OK.
Si din ala mai iese ceva decat din V4 :) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ght=dezmembrez Deci ambele masini vrei sa le faci? Sugerez breakul sa fie cel sportiv...in 2 usi orice break arata demential :shock: ...dk si fuge :twisted: :twisted: |
8 Attachment(s)
Astazi s-a incheiat o noua tura de lucru la aceasta minune de masina .Dupa cateva ore bune de aranjat la motor ,caroserie ,ornamente am ramas profund impresionat de multe lucruri dintre care mentionez numai calitatea extraordinara a caroseriei ce are nici mai mult nici mai putin de 40 ani si isi mentine o "vigoare" socant de buna .Totul incepe usor usor sa prinda contur si asta nu ma face decat sa trag din ce in ce mai tare spre a vedea un vis implinit si o masina renascuta .Curtea e plina de piese adunate de peste tot (mentionez numai setul motor nou noutz original ce va da o noua viata motorului ,stopuri + faruri ,placutze frana ,platina , etc. toate noi ) . Mentionez alaturi multumuri virtuale distinsului domn de la care am luat Breakul Turnier care m-a "incarcat" cu "povara" asta : piese noi ! Cu riscul de a ma repeta flagrant ... ofer piese la preturi avantajoase . Numarul meu de telefon este 0724945278 , nu ezitati . Am o gramada si nu le folosesc . Chiar si Breakul cred ca o sa-l dau . Cine imi da un pretz avantajos pe el il ofer cu draga inima .El merge super , si are toate actele in regula ! Pozele ce le atasez ilustreaza perfect ceea ce am : piese din plin , un break pe mers , si o masina in constructie ce va deveni cu siguranta o piesa de colectie nemaipomenita ) . P.S : am atasat si o poza cu autorii viitoarei "opere" : eu ("calfa" mica) si Domnul Constantinescu ("mesterul" sef) :) Apropos ce ziceti de capacele de la roti :)
|
pai mie-mi place sa citesc ce scrie numa' dupa felul in care povestesti :D
nush ce scoala ai urmat tu da scrii bine :oops: capacele sunt chiar faine, erau un set nou(doar pt centrul rotii) pe okazii mai demult...si erau inscriptionate FORD...chiar dragutze. Tabla vad k arata binisor..cel putin din ultimele poze :wink: ce-mi plac claxoanele cromate, ai doua parca, nu vinzi unu, sau sunt pereche si suna in tandem cumva?:rolleyes2 |
Ti-am dat un mail Florin in legatura cu ce vroiai sa stii !
|
Am fost pe Lizeanu astazi sa caut garnituri pentru motor . Cand le-am zis ce masina au s-au inchinat . Am dat telefon la reprezentanta si cu putina amabilitate am reusit sa obtin o comanda de garnituri originale dar la un pretz extrem de mare : 2.800.000 :( ! Am realizat ca incep cheltuielile si asta mi-a cam luat un pic din suflu ,dar nu ma las batut ! Revin in zilele urmatoare cu poze noi . Sugestii de vopsea . M-ar interesa si niste preturi si cam cat intra ! Multumiri anticipate !
|
4L ajung ..daca faci si plafonul alta nuanta si mai putin :wink:
culmea k la V6 2.3 sunt mai ieftine toate garniturile :( , un prieten si-a comandat pt Granada 2 acu ' 2 luni setul complet de garnituri(chiulase, capace chiulase, galerii adm/ev, distributie si pompa apa) cu vo 3 milioane..maxim..cred k mai putin. Iar V4 de 1.7 exista si pe Granada 2...poate pretul e pt modelul tau...k e mai vechi..si s-au gandit porcii sa te incaseze..incearca un telefon..pt V4 1.7 de Granada 1979 sa zicem, vezi ce raspuns iti dau :wink: succese :) |
am intalnit o mica problema nu stiu cum se dau barele jos !? sunt prinse in stanga si in dreapta de aripi am impresia ...dar la centru de unde le desfac ? si inca ceva ....casetofonul e stricat si tre sa il repar...si acolo nu stiu cum sa procedez sa il dau jos :( !
|
pune niste poze cu prinderile barelor, oricum la Capri pe laterale avea gauri da nu era prinsa ...iar la mijloc cu suruburi de 17 prin interiorul barei :)
casetofonul o fi incastrat in fata/masca de la bord..prin spate..tre sa incerci sa vezi de ceva clame :???: |
Ramane de retinut ! o sa incerc maine ! mersi mult !
|
Da te pricepi nu gluma :D !!
|
auzi, hai k m-am holbat la poze..si aku zic ka-s ass ...:oops:
casetofonul e prins altfel, confundat cu alte rable vechi..cum avut eu Consul. Deci, scoate botoanele afara stanga/dreapta(ori prin tragere fortata dar cu bagare de seama...ori au suruburi in cap mascate cu capacel ceva) si ai pe potensiometre piulite subtiri, desfale si ar trebui sa cada radio..in bord..ceva de genu, zi dk am gresit, da asa trebuie sa fie :wink: Bare, uite la spate ai 2 nituri, sau suruburi cu cap tesit si probabil si sudat pe interior deci te bagi sub masina..si vezi undeva piulita, iar in fata sigur sunt suruburile la fel...si cred k sunt in pozitia unde tin gumele alea. Spor..maine vreau pozele cu piesele demontate :twisted: :twisted: |
s-ar putea ca suruburile centrale sa fie mascate de tampoane...desi ar fi cam incomod
|
Viseee....frun' carburator Weber 32\32 ai ???
|
Quote:
Unde le trimiti la cromat? Ma intereseaza si pe mine sa cromez niste ornamente de Capri. Pretul e mai putin important. Superimportanta insa e calitatea cromarii (aspect, durabilitate). Dac poti, da-mi un contact telefonic sau e-mail. Merci! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning