![]() |
Intalniri VW GOLF Bucuresti
... hai ,sariti cu propuneri
..aici puteti discuta civilizat fara sa fie sterse posturile ...voi decideti unde se tin intalnirile Golf .. vineri la orele 20-20:30 ...iar locatia pe timp de vara ramane la Junior ..acum ,iarna ?? ...reamintesc ca acest "club" NU este infiintat de catre picinel (el are doar un forum ...atat) ..fara offtopic va rog :bat: |
Re: Intalniri VW GOLF Bucuresti
mie unu mi-ar convenii undeva aproape cum era sun ...da nu prea am idee unde...carefour berceni parca avea parcare subterana sau e cu plata?
|
mall vitan dar nu stiu daca au parcare acoperita sau daca este cu plata....:oops:
|
Parcarea de la Grand Arena nu este cu plata, dar nu stiu cat de ingaduitori ar fi cei de acolo.
LA Mall Vitan e cu plata. Am putea sa incercam totusi la Sun Plaza. Vinerea de la 20.00 e ok din punctul meu de vedere... |
eu sunt pentru nu conteaza unde ...
sunt prezent |
grasule la mall vitan sunt primele 2 ore libere da e aglomeratia dreaq mai mereu acolo deci cade cu mall
|
a fost o propunere alta locatie nu mai stiu care sa fie cat de cat convenabila pentru toti....:sad::blahblah::blahblah:
Si dak e pana la urma ne vedem tot la junior si in iarna asta numai sa fie dezapezita in rest ne lom bocanci susete flausate mai bagam o pereche de nadragi si toate cele groase +ceai cald de la termos adus de andreea.....:P |
Eu sunt de acord si cu varianta Junior, vorba lu' Grasu, ne imbracam mai gros. Dar sunt destui sensibili care nu suporta frigul.
P.S. E criza, aduc numai apa fiarta, voi veniti cu pliculetele de ceai. A, si cu paharele... |
poate naste grasu si botez si eu....ma eu unu vin sa rad de grasu:)) vin sa ma vad si cu voi de asemenea
|
scz off-topicu da nu m-am putut abtine eu unu pot venii si la junior chiar daca sunt cam rau de frig:)cand pot ma rog ca nu pot mereu cu munca asta.....
|
bine ma ca sufla vantu prin tine si de asta nu vrei la junior....:P hai ca mai am putin si imi vine sorocu sa pregatesti banii poate imi iau si eu un g4 8->
|
:bat: usor ,usor....ca o sa suflu eu peste voi :ciggy:
...ramanem ontopic??...macar pana decidem unde se face intalnirea ;) |
dar nu mai bine puneti voi o parcare subterana unde nu ne sufla vantu si e mai cald si poate ne urcam si sus sa ben o cola sa mancam ceva ca tot e iarna nu stam ca martalgi intro parcare sa inghetam afara .........totusi nu ca as fi sensibil la frig da ma gandesc la ce ger o sa fie o intalnire se poate face si la un suc ceai ceai ceva ca putem vb si discuta si acolol doar nu se uita lumea ciudat la noi nu
acum cu o propunere ........ afi o sa sariti toti in cap ca chiar e cald acolo si bine |
sun,auchan(sau cum se scrie),afi,grand arena(acolo te dau aia afara),liberty center cam astea sunt posibilitatile pe timp de iarna...
|
in sun nu se poate:cry: in auchan din cate stiu eu au pus bariere , in afi e prea departe si eu nu am cum sa ajung, mai ramane grand arena in care nu stiu cum e.. si liberty..care tot asa nu stiu cum e , si e putin departe de mine dar hai sa zicem ca as putea veni
..deci eu punt pentru..:) numai sa hotarati voi:D |
in grand arena nu merge pt ca am fost acolo doar cativa si deja ne dadeau afara, singura sansa este sa incercam la liberty sau sa gasim alta solutie
|
daca se incepe ca e prea departe eeee aiurea pe bune cu 4 km in plus nu moare nimeni .... eu pt intalnirea e club fac 25 de km si mie mult cine vrea sa vina o sa vina
|
1 Attachment(s)
...deci in "mare" sa inteleg ca ramane Liberty Center ?
|
Quote:
|
mda cred ca pana la urma ramane lyberti pana ne dau aia de la BGS afara..:))=))
|
daca nu fumezi si nu faci galagie nu te da afara :) credema ca stiu :)
|
Quote:
|
unde vreti voi, hop si eu prezent
|
si tot nu am ajuns la nicio concluzie...
|
suntem in cautare sau ardem gazul degeaba..
up cu propuneri |
poi sa pus propuneri dar hai ca facem un vot ....... nui mai bine asa :) da repede pana nu ingheatza pe jos mai rau si o sa tinem masinile in parcari
|
Eu ma repet: votez pentru SUN PLAZA. Daca nu vom fi prea multi, va fi ok, nu cred ca vom avea probleme.
|
bagati topicul asta la BOOKMARKS, se pare ca aici se vor stabili toate nebuniile, asta pentru ai familiei DUB :idea:
|
...spoontanna parcare REall Vitan - 0rele 20-20:30 (04-12-2010) .
|
Quote:
|
....da,..momentan ramane sa ne intalnim la Real Vitan ...zic eu ...este OK ;)
|
e bine, dar cand ploua, ne luam si barcile dupa noi
|
mai repede luam gumarii dupa noi :)) cizme de cauciuc sa avem cu ce sa ne facem de cap:)
|
Quote:
|
trebuie sa recunosti ca nici voi , din OZN TEAM nu stati deloc locului..
scartiri la masini , patinaj artistic pe langa masini , born-out si alte cele , normal ca cheama cineva POLITIE , si pe buna dreptata ... deci hai sa gasim ceva unde este liniste si nu chinui nimeni niste cazane de BMW pe acolo ... |
intalnire spontana azi, 05.12.2010 - 20.00-20.30 SUN PLAZA - zona portocalie, nivel -2
|
Quote:
|
off-topic?!?!?
|
ionut dc reactionezi asa impulsiv???
eu consider ca nu ai dreptate...nu ca-i iau apararea lu' vio vrei un loc in care sa stai linistit cu baietii la o vorba sau vrei o pista de drag??? daca vrei "dungi" ;) te duci undeva unde ai loc de ele. nu sa te dai mare intr-un loc inchis in care zgomotul se amplifica. nu am fost acolo cu voi de data asta...dar stiu ce se intampla cu persoanele mai sus numite. si inca o chestie...sa stii ca nu tot ce conteaza e cat de tare trage masina respectiva....tuningul nu inseamna doar cai multi si mai mult cei care fac astfel de gesturi...au maxim 130-150 cp...cu toate ca i-am supraclasat nu am nimic cu cei care sunt adeptii "dungilor" si mie-mi plac...dar in locatiile aferente o seara placuta la toata lumea. on-topic: sper ca data viitoare sa ajung si eu. |
Quote:
iar alta chestie e ca ceic are fac asa ceva iti zic eu ca au zona de 200 cp atinsa ...... nu zic ca ii iau apararea celui din clubul meu ca sa dat si el in parcare sau ca ambalau masina da nu e frumos ce reactia aa avut el chiar dacca e caruta sau nu masina nu ar trebui sa ai reactia asta ... o sa il poftesc vineri daca vine la real sa imi arate si mie masina lui si carutele de masini de pe langa el |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning