![]() |
Meeting Oltcit
Ce ati zice sa incepem sa facem si noi meetinguri Oltcit cum fac cei cu dacia.
Votati!:D |
Re: Meeting Oltcit
votez pentru!!!asta chiar ar fi o idee grozava!!!un meeting oltcit!!!ma bucur ca in sfarsit se gandeste cineva si la asta!!!dar treaba e unde o sa se tina meetingul asta?salut si felicitari pt idee!!!!!!!
|
Locul va fi cred ca tot sala polivalenta pentru ca stie toata lumea cum ajunge acolo.Dar ar fi o idee ca in aceeasi zi sa se desfasoare meeting Oltcit in toate locurile unde vor fi oltcitisti doritori.
|
cred ca locul potrivit ar fi la Craiova.. imi place ideea .. frumos
|
Quote:
|
Ar fi o idee sa se desfasoare la craiova pt ca acolo este capitala Oltciturilor dar ar fi de preferat sa il asteptam si pe bogdan lascu sa isi termine monstrul.
XXS:Stai linistit pt ca tu o sa fii printre invitatii de onoare cu sau fara oltzan;) Pt cei care au votat nu ii rog sa si argumenteze....... |
E ok oriunde ar fi. E o idee sa deschidem topic si pe forumul OLTCIT.
|
e prea devreme...
adica sunt 10 din bucuresti, 3 din craiova, 4 din iasi, 3 din bacau (apox.)....prea rasfirati, prea putini la un loc. Nu cred ca ar fi multi care s-ar baga la o deplasare de la craiova la bucuresti, sau invers, 1-2ori pe luna... ca idee...cei de pe forumul oltcit se intalnesc, daca nu saptamanal, macar odata la luna (depinde de la oras la oras). |
ai uitat dambovitzenii!sau astia nu va intereseaza!am eu cativa prieteni cu oltcituri care cred ca ar fi de acord sa vina la meeting...+ ca mai sunt si tunarite cateva dintre ele!va hotarati unde si cand si ne anuntati si pe noi!salut si felicitari inca o data!
|
eu ziceam aproximativ, nu am stat sa numar exact cati si de unde.
sper ca nu am suparat pe nimeni:) |
pe mine nu, stai linistit!chiar ma incanta foarte mult ideea cu meetingul asta!poate asa am ocazia sa mai invatz si eu cum e cu torbo pe oltcit...cu carburile de alfa...si alte chestii interesante pe care eu inca nu le stiu exact:)
|
Quote:
|
exact acelasi lucru voiam si eu sa zic...crede-ma ca numai in dambovita...numai in targoviste...sunt destui...numai eu am vreo 5 prieteni cu oltcituri!sunt destui si o sa fie incantati toti de acest meeting!
|
Quote:
Pe de alta parte la o luna ziceam sa se faca in Bucuresti iar la un termen mai lung la Craiova.Plus ca nu o sa vina numai Oltciturile modificate ci si cei care le au stok sunt bineveniti:) |
bine mai:)
succes la meeting!:) |
valib-Sa nu te prind ca lipsesti:twisted:
|
Quote:
sunt din Bihor... deci NO WAY poate la intalnirea nationala a oltcitistilor(partea a II a) din septembrie. sau daca vine careva prin Salonta, sau de la toamna prin Timisoara... ieri dimineatza m-a trezit un oltcitist din bucuresti...cica 'esti in salonta? si eu sunt in salonta. hai sa bem un suc' (pentru cunoscatori e vorba de pupa) :lol: :lol: |
da mi se pare ok ideea si preferabil ar fii la craiova k acolo e mama lor...nu?Si sunt sigur sa k se strang multi oltcitari....pa sanatate
|
intilnirea anuala a oltcitistilor a fost la obirsia lotrului,si mai este partea 2 la paltinul,pt detalii www.oltcit.ro
|
ce`mi place mie la 16 XXS.. poate sa`si ia si avion .. il tunareste .. dar in inima lui ... tot oltcitist va ramane :) nu vedetzi ca`i calare pe noi aici .. si pe deasupra mai vine si la miting intr`un oltcit .. oltean comvins .. respect
|
categoric da! :D
|
CRAIOVA!... ar fii ceva.. dar poate unii nu au 1mill numai pt benzina... si mai bene eu zis sa fie in fiecare orash cate un miting numai a celor de orash... si o data la 3-4 luni sa fie unu mai mare...parerea mea...
|
Ar fi super...Dak o sa facetzi in bucuresti...o sa incerc si eu sa vin..dar..INTREBARE: O sa fie de curand..adik in timpul vacantzei..?? si inca ceva..dak nu am oltcit ma primitzi..sau datzi cu pietre dupa mine??:???:
|
cosmin sa nu uiti ca oltcitu are mai multe locuri :)
|
Bine atunci ce ziceti de weekwndul viitor asta insemnand 9 sau 10 SEPTEMBRIE.DATA EXACTA DEPINDE DE VOI!!!
Eu propun Duminica pt ca sunt oamenii mai liberi. Cosmin poti veni chiar si fara Oltcit atata timp cat ai 15W40 in sange si bei top premium 99;) daca ma intelegeti..... |
DUMINICA UNDE SI LA CAT? Ca vin si eu pt prima data... asta daca ma primiti...
|
pana la urma tragem unu` la bucuresti? ... ca sincer fara simeringu` de la volanta .. nu cred ca ajund la craiova ... facem doua (unu` la buc .. si unu` la craiova) in acelasi timp ;)
|
Deci pana la urma...cand are loc?
Spunetzi si voi o data o ora si o locatize...ASTEPTAM VESTI CU NERABDARE..!!! |
Ca loc eu propun tot sala polivalenta (in bucuresti)In Craiova voi decideti pt ca eu nu stiu orasul asa de bine.Ora propun de la 12 pana seara,ca de muzica nu om duce lipsa:D de fete vedem noi:lol: .Voi face o poza speciala pt semnatura si o voi pune sper in cel mai scurt timp.Astept in continuare parerile si sugestiile voastre.
PS:Puteti veni in orice circumstanta!!! OLTCITISTI DIN TOATE LOCURILE UNITI-VA:D |
deci rãmâne stabilit ... DUMINICA 10.09.2006 orele 12:00 la Sala Polivalentã.. cine nu se prezinta .. a`ncurcato.. si cufete cat mai multe ;)
|
Asta e si semnatura.Sa nu ma injurati pt halul in care a iesit dar......PT PRIMA DATA......
https://img445.imageshack.us/img445/5131/axelhw2.jpg |
1 Attachment(s)
Am uitat ce era mai important:oops:
DECI Copiati ce e in TXT si adaugati la semnatura voastra. |
Nu te injuram...stai linistit..:P:P....eu nu stiu sigur dak o sa pot ajunge la Meeting..:(:( stau cam prost cu banii si trebuie sa mai bag niste bani in calculator..:(....dak nu ajung...sa ma tzinetzi si pe mn la curent..sa postatzi si voi poze de la meeting pe forum...si informatzii...:(
|
Sa fii sigur ca bagam poze;)Si oricum se vor mai face meetinguri,acum suntem la inceput:D .
|
Momentat sunt in negocieri cu mama sa-mi dea bani...:D:Ddak fac rost de bani...trebuie sa fac rost si de cineva care are masina...k sa pot veni...:D:D...nush..mai vedem...dak nu ajung la asta singur ajung la unul din cele care va urma...vreau neaparat sa vin si sa va "inspectez" oltenii:)...!!
|
mi-ar fi placut sa pot veni.. si sa vin impreuna cu dany , sasha, mistretu, si alti care sa ni se alature ... acum... nu prea putem :cry:
dar mai facem una la craiova ;) .. poate ventii voi mai multi:D . sau daca nu facem una mai mare in bucuresti ;) .. dar acum depinde si cum va fi vremea in urmatoarele luni ....;) |
Sa speram k o sa se alature cat mai multzi in lunile care vor urma...!!
PS:BodySpeed...unde pot vedea si eu niste poze cu oltcitul tau:)?? |
|
Quote:
distractie placuta.. tuturor.. si o sa ne alaturam si noi in curand.. ;) |
bodyspeed:Faceti intalnire in acelasi timp si in capitala Oltcitului si alegeti voi locul;)
bogdanlascu:Vii cu BESTIA? PS:eventual anuntati si cei de pe oltcit.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning