![]() |
Honda CBR 125 vs Aprilia RS 125
Vreau sa va intreb care vi se pare mai buna, mai puternica ( cred ca este aprilia ) , mai stabila ... . As vrea sa-mi raspunda cei care au motoare si cunosc fenomenul. :lol:
|
aprilia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e si mai frumoasa si mai puternica ... mai tot! in schimb e mai putin fiabila ca Honda!
|
Aprilia nu am vazut inca dar am vazut azi o Honda si are rotile incredibil de inguste. As fi pe deplin multumit de oricare :lol:
|
eu votez pt aprilia.. imi place aspectu :)...
offtopic nu credetzi ca topicu asta si motoare vs masini ar trebui mutate la VERSUS ? |
Eu am vazut aprilia rs 125 extrema(are un prieten) care arata foarte bine si are si 35 cp dar m-am gandit ca honda-i honda dar vad ca nu este asa la 125 cc. :cry:
|
Re:
Quote:
|
Clar Aprilia- RS nu se compara la performante cu CBR de 125!
Pacat de fiabilitatea mai mica, ca are motor in 2 timpi. 8) |
M-a facut si pe mine prietenul ala al meu o tura cu Aprilia RS 125 Extrema si a fost super misto. Sincer nu cred ca Honda CBR 125 ar putea egala frumusete ca acea Aprilia. :lol:
|
Check this out!
Rs 125 live! Screamin! :twisted: |
1 Attachment(s)
Rs'u e clar superior Hondei... si arata si mai bine... parerea mea.
|
am sters ultimele posturi din motiv evident ... offtopic ! n0namee
|
GILERA Runner 180 vs HONDA CBR 125
Cu toate ca runnerul este un scuter, fara cutie, va pot spune ca m-am dat cu o honda cbr 125 care avea 1 luna de zile si cam 2000km. Scuterul meu are vreo 3 ani si 28000km, lucra care la o motocicleta conteaza. Pe 400m aveam avans de cam 50-60m. CBR-ul nu are nici macar puterea permisa de lege pentru A1, are doar 11.5cp. Runnerul avea 21cp, dar cu mici modificari 'cred' ca a ajuns pe la 24-25cp. Nu are nici o sansa CBR in fata RS-ului de 125, poate cu ala de 50cc. :twisted:
|
adevaru ca e mishto ...rs 125, dar nu e la fel de frumoasa cand o vezi proptita sub bara din spate a masinii tale :( , adica cum am patit eu..
|
1 Attachment(s)
O alternativa la cele doua ar fi Cagiva Mito 125 care mie mi se pare cea mai frumoasa dintre cele 3 :arrow:
|
Parerea mea e ca Aprilia RS e totala superioara Hondei CBR :wink: si aprilia RS se poate modifica mult mai usor si mai mult decat CBR-ul si arata si mai bine.parerea mea e ca APRILIA RS IS THE BEST!!!!!!!!!! :D
|
ia zi, ce poti sa modifici la un rs...
|
adik nu ai ce sa modifi la un rs???? pai hai sa incepem cu modoficarea tobei care e cunoscuta,poti sai mai umbli la motor sai dai sa intre mai mult aer si o sa aiba demarajul mai mare,dupa aia poti sai modofici la motor, poyi sai schimbi pinionul de pe spate si sai faci unu cu mai putini zimti si ii creste viteza...s.a. multumit??? :wink:
|
Re:
Quote:
Odata spui de demaraj mai rapid si dupa aia te contrazici singur cu pinionul mai mic cu care demareaza mai greu, nu este nimic concret in mesajul tau :roll: La Aprilia poti scoate restrictionarea si ajungi la 32 de cai care sunt arhisuficienti pentru o astel de motocicleta. Merge 160-170 kmh ce este mai mult decat ai nevoie, mai ales pt 125 de cmc :wink: |
si restrictionarea cat te costa?
si daca iti schimbi pinionul da,asai,demareaza mai greu dar dacai dai faza cu aerul mai castiga putin.si faza cu pinionul,daca il schimbi dupa aia isi mareste viteza destul,din cate stiu :wink: RESPECT |
Sa scoti restrictionarea este ieftin, nu trebuie decat sa scoti un inel sau ceva ce blocheaza o anumita piesa, ceva in interiorul cutiei de viteze :wink:
|
restrictionarea nu e in cutia de viteze. poate fi la admisia de aer sau la evacuare.
|
aham,mersi pentru informatie,am mai aflat ceva nou benific:wink:
la un scuter ce poti sai modifici laq motor??? |
2 Attachment(s)
Cateva poze cu a mea
|
vezi ca ai uitat sa iti iei numar :))
|
Am numar provizoriu ....sau mai bine zis am avut ... ca mi l-au furat niste idioti ca altfel nu ii pot numii .,.. cu ocazia asta le urez sa si-l bage in fund pana nu mai ramane deloc afara :D... la mine e treaba mai incurcata deoarece am buletinul expirat din mai si nu sunt de loc din craiova ... bla bla .. stau ;la o matusa trebuie sa inytre in concediu ca sa poata venii cu mine la buletine ... chestii din astea .... shhhh sa dea naibi sa intrebe cineva de permis :D
P.S. Stiam eu ca nu trebuie sa fac pozele la 7.2 mp :( |
pustiule, nu pot sa iti urez decat bafta... de fugit de politie cu 90 la ora nu stiu daca ai cum, ma rog, craiova e un oras mai mic, poate cunosti pe cineva... dar ori iti iei carnet ori dam cu Rip pe forum
|
RS ...
dar eu totusi as alege CAGIVA (e mai ... seCSi ... ) acum o saptamana si-a luat un prieten o aprilia rs ... 125 tzuper ... o conduce cu A1 ...e limitata :( ...frumoasa foc ... :D am inteles ca apare un 'face-lift' in 2006 ? |
Bine, dar uitati-va si la pret.
Pretul final a lui CBR e pretul CIP a lui RS si eu acum nush...sa iau RS 50 sau CBR 125...ca RS 125 e prea scump... |
prefer Aprilia de 125cmc arata mult mai bine e mai lata mai stabila insa are si inconveninete la sunet si la mai multe daca o modifici se poate auzi ca un motor de 400 daca nu si mai mare depinde ce ii faci ca modificati mai poti scoape cati va cp din ea insa te cam costa ca sa umbli in motor pistoane boba sport jantele mai usoare sunt multe care le poti face ori cum la greutatea pe care o are ea nu iti trebuie prea multi cp ac sa nu iti ei zboru:D de pe sosea :D :wink: :wink: bafta si respect
|
da....
daca vrei sa iti ti motocicleta cativa ani...opteaza pt cbr pt fiabilitate....motoarele in 2 timipi de la rs se strica prea repede....
|
parerea mea este k un CBR este mult mai stabil decat o aprilia... am mers cu RS-125 shi este extrem de instabila... intradevar e mai aratoasa aprilia...
|
au fost multe discutii pe tema asta ... si e mult de vb acuma depinde la ce anume se refera persoana care intreaba ... la performante sau la fiabilitate .. la fiabilitate crb- rulz la viteza si performante ... rs- ii da la cur ... .. la stabilitate eu zic ca rs e mai stabil...acuma depinde la ce anume te referi .... o motocicleta ca rs ... la car de \"ghrasa\" e ea si cat are roata spate nu are cum sa fi stabila la 150-160.....adik e cat se poate stabila pt ... cat poti cere de la asaemenea \"monstru\" ... cbr-u... e multy mai stabil ca nu poate saracu mai mult de 130... si mama daca ii pun rolele in picioare e mai stabila la 130 decat sormea care e mai slaba si mai finutza la 160... ;) depinde si de term,enii de comparatie
|
da ma dar eu ma refeream la tot original... fara tuning.. :D RS fatza de CBR mi se pare foarte instabilll la echilibru, franat, curbe la viteza mare.... nush... acum zicetzi shi voi care atzi mai mers...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning