![]() |
Discutii Generale S U N . R A C E R S >>>
se poate discuta de la intalniri ...intamplari ....evenimente...tot ce este legat strict de club > :!:
enjoy ;) |
Re: Discutii Generale S U N . R A C E R S >>>
Hey...:D
A avut loc pana acum vreo intalnire oficiala...sum pics ceva? :D |
Atat intalnirea oficiala cat si primele poze de grup sa spun asa vor aparea destul de curand...asta daca nu vrei sa le faci tu...:)
|
Chiar'k o sa va trebuiasca si un fotograf.... :p
|
if ya need a photographer... u can count on me :D
|
Mustang ma voi gandi la propunerea ta...dar ideal era sa fie cineva din club...sper sa ne intalnim candva nu neaaparat cu o anumita ocazie...oricum iti multumesc pentru propunere ;)
|
eu voi fi fotografu:) camera e fuji s5000
|
Va rog pe viitor sa va abtineti de la astfel de schimburi de replici...nu vreau sa mai vad certuri infantile si in primul rand inutile! Daca doriti sa discutati pe aceste threaduri INSIST sa o faceti intr-un mod civilizat! Este valabil atat pentru membrii clubului cat si pentru ceilalti!
|
Certuri???
Io n-am vazut... |
A facut melcu` sef un trick si au disparut;)...Oricum dupa pararea mea oricine poate fii fotograf, nu asta conteaza, important este sa facem cat mai multe poze, si sa le selectam pe cele mai reusite pentru a le pune aici si respectiv pe viitorul site.
|
Quote:
|
A fost o mica caterinca urbana...cum se intampla de obicei cand ne strangem toti nebunii :lol:
|
DECI Domn PRESEDINTE AL CLUBUI Sun Racers maine veti primi dovada ca rss este in club:D
|
Astept tinere....:lol:
|
Si te mai asteptam si in weekend pe la pescarus Alexutzzz, sa vedem si noi prima motocicleta din Sun Racers.
|
motocicleta din sun racers o sa o vedeti cand o sa aiba soferu carnet:)) si mai e fff putin:(
|
Re: Membrii Sun Racers >>>
bai da asa ceva nu am vazut ....:)
juma din tara are dungi gordini...si alta jumate cu dungi pe mijloc ...incredibil .. exact cand vroiam sa imi fac si eu ... |
Quote:
|
mda ...sa facut ..exact asa imi fac ...
ia zi cand te fac o linie de x m ? :) |
Quote:
|
pai am :)
te astept :) |
Foarte tare frate.Ti-ai luat masina?
|
o am de mult ...
lasa caterinca :) ....zi mai bine ca nu vrei sa o iei de la un dci ....basinos ...:) |
Quote:
|
este frate ....da face masini la liniute ...cica ...asa am auzit :)
|
sun da si mie id`u tau :P
|
3 Attachment(s)
in lucru !! o sa zboare direct la tinighigerie cand sun puse toate cele :D pana pe 16 e gata pt cursa :P
|
Sa speram ca asa va fi...baga mare cu motoru ala si cutia!
Nu uitati de intalnirea de vineri...ora 21:00!!! Numai bine! |
mie imi pare rau ca voi rata 16-ele....chiar voiam si eu sa ma trag ..dar..duty calls..mult succes tuturor celor care se vor inscrie si vor participa. tin pumnii la toata lumea
|
Quote:
|
Vreau sa stiu cine se poate ocupa de realizarea unor bannere personalizate pentru semnatura fiecarui membru SR de pe acest forum in care sa apara masina respectivului si logo-ul Sun Racers? Consider ca ar fi cazul sa avem si noi asa ceva !
|
Quote:
|
ma scapi si de cotizatia pe octombire ? =))
|
baieti am vazut la colegi de la 4ss si evo ca au neste bannere superbe cu imaginea clubului, ce ziceti facem si noi asa ceva. cred ca ar fi ceva frumos ca atunci cand merem p undeva sa stie lumea ai cui suntem :)
|
2 Attachment(s)
cam asa ceva
|
se pare ca eu nu mai fac parte din club.. deoarecere am avut o problema cu politia.. un dosar penal ca am fugit de garda cu o masina fara numere.. nu sa tinut cont ca eu am plecat de la un club ca sa vin aici.. nu spun ce club dar destul de mare. dar asta e..
|
Doarr4u17 nu mai face parte din Sun Racers si nici SZI in urma nerespectarii regulamentului!
De asemenea tin sa va anunt ca intalnirea de vinerea aceasta este obligatorie intrucat se vor lua niste decizii ce privesc intreg clubul la nivel de structura si organizare! |
cu mare placere as veni dar asa cum am tot venit si pana acum nu moare nimeni daca lipsesc :D
|
sunule cand intrii pe net sa ma buzzuiesti neaparat !
|
Pentru ca mai multi membrii mi-au solicitat organizarea unei sedinte foto as dori sa stiu cine doreste si cand sa se organizeze?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning