![]() |
Am si eu o dacie
Sunt un pusti de 17 ani din mures care are nevoie de sugestii si ajutor pentru a-si modifica dacia, nu vreau modificari extreme, praguri spoilere poate un eleron.... Pana acum am o linie audio Sony X-plod si o toba care nu suna a dacie.....
|
Re: Am si eu o dacie
Pai poti sa incepi cu partea mecanica.Pui la punct motorul si restul, dupa care te poti apuca de exterior.Niste jante ar da bine, o vopsea, aranjezi interiorul si....dupa iei permisul de conducere ca sa te poti bucura de munca ta. Bafta!
P.S. : pune si niste poze cu masina.... |
4 Attachment(s)
mersi pt raspuns.... poi tocmai am bagat un motor nou in ea.. set+etc si cutie cu 5 viteze.... trebuie sa mai schimb suspensiile ca is duse.....
|
renunta la carligul de remorcare! da jos spoilerele! gordini style
|
ink nu pot sa fac chiar ce vreau cu ea......cel mut niste preaguri si prelungiri la spoilere.... niste jante a merge.....
|
2 Attachment(s)
Quote:
Respect.. P.S. Si eu sunt in aceiasi situatie doar ca eu am o Nova:-) |
Arata supe beton gordini Style dar eu vreau ceva in stil B-69-tau....ceva mai "nervos"......Ce spoilere se potrivesc pe dacie, gasesc la dezmembrari???
|
Cel mai bine se potrivesc cele de Cielo..dar ai grija cum le modifici sa nu dai in kitch..eu am mai facut asta pe o berlina ca a ta ...vreau sa spun ca arata de 100 de ori mai marfa decat alaea de dacie ce imita cielo..in cazul meu ..am muncit cu tata o zi intreaga ca sa o facem dar vreau sa spun ca arata de parca acum ar fi fost scoasa din fabrica..FFF bine finisata..
Asa ca succces in continuare ...https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/22299-nova-parerea-voastra.html Asta e a mea si daca pun capa la cap ce am facut mi-au luat 2 zile ..dar greul acu vine pt ca ma apuc de chituit barile si sa le pregtesc de vopsit.. P.S. : Eu o sa montez bari de Cielo asa ca o sa iti dai seama la ce ma refer prin lucru cu atentie.. Respect..!!! |
Merci pt sfat..... e tare bordu...si arata bine gurile de aerisire cu alb.....tine-o tot asa si va iesi ceva frumos....
|
Ms si noroc in continuare:);)
|
ce motor ai pus pe ea ? si cati cp are ?
|
Motor de 1.3 de dacie.... care merge super bine..... urmeaza un carburator cu corp dublu.....
|
Quote:
|
Pai talonu nu ai cum sa il pierzi ca nu specifica nicaieri acolo ca ai bot cu 4 faruri bare de plastic sau capota ns de care specifica de ex : Dacia model TLX,....sau io mai stiu asa ca nu are de ce as aiba treaba cu politia..asta doar daca nu il racaie sa ii dea talpa
|
eu ma intreb daca fac atatea la o masina la dacie o fac de mai are nitel si zboara cand ma duc sa ii fac revizia ce se va intampla?
|
depinde ce modifici la ea... eu knd am fost la revizie mi-au spus sa pun pompa de frana cu corp dublu....am avut probleme cu evacuarea pt ca toba de mijloc e de pe o honda accord, si capatu dce renault laguna(fara filtre si alte chestii) (toba power):)))). am umblat vreo 3 sapt pana sa rezolv tot...
|
in cazul asta mai intai ii fac revizia si pe urma ma apuc de tunarit
|
Dereck.... mai bine tunareste-o si dupaia fa verificarea.....pt ca tot ce pui in plus pe ea se trece in talon(ma refer la exterior si motor) o sa treci poate un pic mai greu(depinde cum ii prinzi pe astia k am vazut kre o stat 10 min si o trecut) ..... multa bafta....
|
ok am inteles
|
am uitat sa intreb si eu un lucru o pompa din aceea sau cum ii zice de vopsit masina nu stiu cum ii zice bagi vopsea in ea si vopsesti cum ii zice si cam la ce pret ar ajunge una ?
|
sau niste poze cu acea pompa de vopsit daca poate pune cineva. ma gandesc sa fac una dar nu stiu exact cum arata si ce dimensiuni are astept un raspuns
|
Acea pompa de vopsit se numeste pistol de vopsit.... si trebuie sa ai compresor si o camera unde sa bagi masina dak vrei so o vopsesti.... tre sa nu fie praf....etc.. si pregatita bine imasina ininte de vopsire(asta dak vrei o treaba buna). Nu e foarte scump un pistol, nu stiu exact....yo am akas ..... k bunicu ii mecanic...
|
ok mersi mult o sa ma interesez si daca e nevoie imi voi cumpara unu
|
Ms-02-TPI daca te rog si eu ceva ma poti ajuta sau orice altcineva .. cum imi fac unul daca se poate face unul din ceva sa nu mai fiu nevoit sa il cumpar ca am gat la 260 de euro cel mai ieftin cum as putea sa imi fac eu unul si din ce
|
cam greu sa-ti faci unul...da la ce-ti trebuie cu aia 260 de euro itzi tragi un paint job beton....in campelectrostatic..... ce vei tu....nu se poate sa fie asa scump ..... unde ai vazut.....
|
am cautat pe google si am gasit noi la 260 si la mana a doua 120 nu prea ma incanta ideea sa dau atatia bani pe el cu sprayul acela de vopsit nu fac nici o treaba ? ca ma pot descurca si cu ala e buna ideea ?
|
e vreo 7 mil unu decent dereck
|
7 mil e cam scump
|
Custom paint (airbrush) - Comenzi la: 0726.140.559; email: [email protected]; id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti
e o idee foarte buna.... decat sa dai banii pe un pistol.... si cu spray-urile... nu iasa nu stiu ce.... alea sun mai mult de retus..... |
pai daca sprayul este mai mult de retus atunci cu ce sa vopsesc masina ? in afar de pistol de vopsit ? cu pensula merge ?
|
Dereck daca nu ai mai vopsit in viata ta masini nu te apuca direct pe masina ta ... parerea mea ... si in plus de asta ... nu merita sa iti cumperi compresor +pistol si alte ustensile pentru vopsit daca nu te ocupi cu asa ceva ... parerea mea e ca nu iti renteaza ... mai bine bagi banii aia intr-o vopsea calumea si mergi la un vopsitor de meserie sa iti faca masina. Si pe langa vopsitul propriu zis mai is inca vreo 4-5 zile, daca nu mai mult, de stat pe masina si de chituit, smirgheluit si adus la linie, lucru care de asemenea iti cere ceva experienta sa iti iasa calumea.
|
am mai vopsit la viata mea si mi se pare usor de dat cu chit si pe urma de dat cu smilgher de adus la acelasi nivel si pe urma de vopsit dar imi e frica ca nu prinde sprayul dar daca dau peste pana vine la aceeasi culoare si 2 straturi daca e nevoie o prinde astea imi e mie..
|
eu te sfatuiesc sa nu vopsesti cu spray-ul pentru ca va iesi un mare ***:)si de pensula:)),poa sa iti iasa din cap:D:D(vopseshti masini nu ushi), si poate ca ti se pare tie usor chituitu' da tre sa ai si acolo grija cu anumite chestii, si crede-ma ca am smirgheluit si am matuit si eu de mi-a ieshit pe nas la coapta mea ... vreo sapt si ceva ... si tot nu mi-a iesit cum am vrut eu ...dar nah depinde fiecare la ce se asteapta de la munca lui...raman la ideea ca ar fii mai bine sa o duci la un atelier de tinichigerie-vopsitorie sa o faca baietii de acolo ca la carte, pentru ca daca o faci tu cu spray si alte minuni s-ar putea sa fii dezamagit. Si ca sa iti prinda vopseaua pe masina.. tre sa ii dai o tura de matuire la toata caroserie... sa dai cu shmirghel de granulatie mica si cu apa
|
am masina speciala de finisat deci imi va fi usor aici iar la partea cu vopsit am fost la un atelier si mi a cerut ala 6 milioane pt chituit care abia sunt 2-3 dastea si vopsit. nu vreau sa dau atata.. inca nu stiu ce sa fac masina o am demontata tot si nu stiu cum sa fac sa o vopsesc. ce e prin inauntru merge si cu pensula dar pe afara nu stiu cred ca o sa incerc cu sprayul
|
Pai baietii nostri te iau in special daca de ex. faci masina cu capota neagra si ea sa fie alba...aici da..tre mentionata in talon dar daca dai bari jos si schimbi faruri ...astea nu au cum sa zica numic de ele ca nu sunt specificate in talon..asa caa...acum mai nou nici seria de motor nu se mai trece in talon (ci doar in carte) si la revizie nu zic aia nik ca daca masina e inscrisa atunci inseamna ca are identificare facuta....dar oricum nu e bine sa umbli asa chiar daca lumea nu prea are ce sa zica( adica daca te opreste un gabor..fie si de control ...spun eu.nu es uita sub capota..si daca se uita si vede putere 54 cai..si tu ai 120 ...punel sa verifice:) )
|
Derek ... chiar nu merita sa bagi banii in compresor+pistol... mai bine du-te la un atelier de vopsitorie.... dak cauti gasesti si oameni care lucreaza mai ieftin...nu are rost sa faci o treaba si dupaia sa iti para rau ca ai aruncat banii degeaba...
|
masina are culoarea albastru metalizat si eu vreau sa o fac gri si la un atelier nu stiu daca ma duc o sa incerc cu sprayul si daca nu reusesc ceva ma voi duce si la un atelier mersi pt sfaturi
|
Quote:
Quote:
|
ai dreptate dar rar se intampla sa iti salte capota..dar asta e ..fiecare cu parerea lui
|
Am si eu o dacie
Am gasit aici pe site bari ca ale lui TAU la in jur de 4 milioane.... Ii ceva serios sau asa numa ... cer sfatul cunoscatorilor... ms mult...
DACIA RULZZZZZ!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning