![]() |
Ce vor fetele?
m-am gandit sa fac un thread ... sa aflu si eu ce cauta fetele...
ce cauta la un baiat? :) |
Re: ce vor fetele? :)
dupa cum zicea o melodie... " fetele vor pwla,bani si bautura...bani nu le dam bautura-si cumpara..." sau ceva de genu :lol:
|
....femeile vor respect;).....
|
ai uitat sa adaugi " ... de la un printz "
acum vb serios..unele vor dragoste...altele se prefac si vor nu neaparat bani la varsta aia,ci mai mutl sa fie scoase in oras...sa cunoascsa lumea grea..masini scutere..gesturi ... altele doar sa se inteleaga bine... si culmea..sunt si fete de bani gata care pot avea ceva cu un baiat normal simplu... |
ehe... azi una maine alta si tot asa pana iesi la pensie.ca nu te mai tine...:lol: :lol: :-)
|
fetele de care zici tu ...
nu prea stiu ce vor subliniez NU PREA ... |
pai, cam la concluzia aceea am ajuns si eu, si ma gandeam daca o sa aflu ceva de la voi ;)
|
detman! tu ai probleme in dragoste ?:D
|
ma, sefu' ... nu chiar, dar sunt curios... ce sa ma fac?
incerc si eu sa ma "imbunatatesc" ... ;) si cred ca da roade :) |
Quote:
dragostea e mai complicata decat sfaturile fiecare reactioneaza altfel! si ca sa iti raspund la ''intrebarea'' topicului: fetele tinere cauta distaractie si experimenteaza multe in general vor sa ''scape'' de pimul <''primul prieten cu care a stat x ani''> depinde mult de fata cum e crescuta si ce vrea sa faca asa ca fara sa vreau sa te ''ranesc'' ai grija de tine ;) daca va iubiti baga mare ! exista si final fericit la povestile de dragoste din tinerete ;) succes |
oups.... nu ma mai incadrez in categorie .... damn
|
hai editeaza repede......intre 16 shi 21 d ani :D
|
bine, ziceam si eu asa de chestie, oricum... te-ai incadratm si ai stiut ce prioritati ai ... :) , doar nu ai sarit de la 17 direct la 21 de ani
|
Nici o fara nu seamana cu cealalta,unele vor conditie materiala extraordinara,iar altele vor doar intelegere,compasiune,sinceritate si toate chestiile astea legate de latura strict sentimentala,fara nmk material implicat...
Depinde ce ai langa tine! |
fetele nu prea stiu ce vor...;)
|
Daca te chinui sa cauti raspuns la intrebarea asta...ai sa innebunesti cautandu-l. Sunt fete care vor ceva, altele care vor altceva....si tot asa.Insa mai sus s-a spus ce vor majoritatea fetelor. Nu iti mai pune intrebari pe tema asta k nu are rost sa iti bati capul cu fetele. Crezi ca ai sa ramai tu neinsurat? Stai linistit ca ai sa gasesti pana la urma o fata care vei sti ce vrea.
|
hey ... daca vreau ies azi cu doua fete si le si combin , nu aia e problema..., dar tre si sa tin la persoana cu care ies in oras, pe care o sa o vad sa zicem , de 3 ori pe saptamana
nush ce m-a apucat sa raspund asa, cred ca din cauza ca am cazut victimei Renelului acum 2 minute ( am "papat" 220 V ) |
Quote:
sa fim seriosi ! prima data ar trebui sa aiba macar 1 zi de munca sa vada cum se fac banii si apoi pretentzii la avioane ;) sau poate te referi ca le place sa fie intretinute? genul asta ma lasa rece :paper: carui femei nu i place sa fie intretinuta ? repet depinde si cum is crescute (si ce le duce capul)! |
Quote:
|
hey, nu pot sa zic ca tin la o persoana dupa o seara, dar ziceam ca trebuie sa shtiu persoana aceea mai bine ca sa pot zice ca tin la ea si sa fiu cu ea ( ceva mai serios ) ... nu ceva pe moment :)
|
WOB nici nu iti poti imagina ce impresii si talente de vedete au unele fete in cap,zici ca s-au nascut superioare....si DA majoritatea fetelor prefera sa fie intretinute,depinde de cresterea lor...
|
Quote:
|
Quote:
|
fetele ma vor pe mine
acum fara gluma..... niciodata nu o sa sti ce vrea o femeie:) ele intotdeauna gandesc anapoda.. |
nu anapoda...
doar altfel... mai ciudat... dar.. cu timpul intelegi ce e in capul lor... |
Quote:
|
Aleks tu vrei sa zici ca ai inteles vreo data ce e in capul femeii/femeilor?esti zeu' meu frate atunci...:shock:
|
Dumnezeule ce parere aveti voi despre fete in general ma uimti! Nu stiu de ce aveti voi o astfel de gandire cu privire la fetele din ziua de azi ei bine lasatima sa va contrazic din anumite puncte de vedere.
Fetele vor respect , foarte mult respect ca orice femeie daca nu sti sa o respecti , tu ca barbat lasi mult de dorit. E adevarat ca exista si fete care cauta la baieti o situatie materiala de un nivel inalt, dar marea majoritate a acestor fete o cauta fie din cauza lipsurilor de acasa fie din cauza lacomiei. Dar in acelasi timp sunt fete care de mici sunt crescute in spiritul de independenta si li se acorda o educatie corespunzatoare datorita carora nu ar accepta o secunda sa se simta intretinute. Si ca sa va raspund asa din punctu meu de vedere la marea voastra intrebare "ce vor fetele?" RESPECT, comuicare, intelegere ,fidelitate, SIGURANTA, IUBIRE, libertate , devotament ,sprijin , ETC. sunt doar cateva lucruri care si le doreshte orice fata , femeie . si le mai place ceva foarte mult sa le intelegi pasiunile chear si acelea de a TOCA BANI PE "PROSTI" CUM SPUNETI VOI (ASTA E CAZU MEU :) ) |
bine zis Kitana, mersi .
am observat ca pasiunea ta o are si prietena mea, dar totusi e simtita si stie unde sa se opreasca. mersi. se pare ca fetele chiar pot sa raspunda la intrebarea mea :D |
A reinviat kitana
acum on topic zicea ca fetele vor RESPECT, comuicare, intelegere ,fidelitate, SIGURANTA, IUBIRE, libertate , devotament ,sprijin , ETC. daca e iubire nu exista libertate pentru ca intervine gelozia;) si gelozia se naste din iubire;) deci....... eu asa vad luctrurile..si cu devotamentu ... hmmm |
mda
fetele vor : casa + masina + bani scurt si la obiect si nu ma luati cu aberatii cum ca femeile for respect si dragoste si bla bla bla orice lucru isi are pretul lui si dragostea face parte din categoria lucrurilor usor de cumparat |
Quote:
|
Quote:
...as vrea sa va intreb,daca ati ajuns vreodata in viata sa traiti starea aceea de dupa ce ati facut dragoste nebuna cu o persoana p care ati dorit-o mult,sau chiar ati iubit????e o stare absolut speciala..euforica...totul ok...implinit... ia ziceti-mi...care ar fi pretul exact k sa va puteti cumpara asta????????? |
iti zic eu....in jur de 1000 euro la hotel intercontinental... mama ce dragoste "face" alea
|
...daca tu crezi k d la ele poti sa primesti sentimentul acela mai sus descris...nu pot sa zic altceva,decit:Doamne ajuta!Si sa-ti fie d bine...dar dupa aceea sa nu zici k fetele vor numai bani....
|
De acord cu blazeyblaze......
Singura diferenta o face pretul :) Si poate varsta. Dar nu as spune "toate".As spune 99% pentru ca 1% au deja banii si nu le poate oferi nimeni mai mult sau nu au ce face cu mai mult.Poate acel 1% sufera pentru prostia celor 99% si cauta sentimentul pe care l-a descris Trixi.Sau poate sunt urate si proaste (ca pe astea se nimeresc banii). |
trixi....fara suparare ...eu cred ca esti confuza
|
...fara suparare :D ,eu stiu exact despre ce vorbesc!;)
in alta ordine d idei,cred k 1% e putin exagerat...si nu in ultimul rind nu neaparat starea materiala sta la baza acestor probleme...cunosc multe femei care au pasit cu stingul in viata sexuala,si in viata lor nu vor mai fi capabile sa depaseasca problema,sau pur si simplu nu au avut noroc,si de aceea nu cunosc alta placere decit "bani bani si iarasi bani"...si cunosc o femeie,care dupa ce a fost violata la o virsta frageda,a devenit frigida...s-a casatorit cu un italian,normal ptr bani,vreo 15 ani si-o batut joc d barbati...si acum la 35 d ani a intilnit unul,care a facut-o sa simta...si acum e p cale sa arunca tot,k sa fie cu el... ...so mai uitati-va si in oglinda!Daca nu esti capabil sa-i dai unei femei altceva decit bani,nu te plinge k se lipesc d tine doar cele care vor bani!!!Peace! |
Quote:
Asta cu "au pasit cu stangul" este doar o scuza pentru a spune mai tarziu ca a fost traumatizata si de aia si-o trage pe bani. O scuza cretina daca e sa ma intrebi pe mine ca nu cred ca sunt atatia violatori pe cate femei "traumatizate" gasesti. Sau poate s-a jucat cu foculca o femeie fatala ce se credea ea la 15 ani si mai apoi s-a ars la propriu :) |
Quote:
exact asa e dak stii k nu ai alt atu decat banii, sau nu esti in stare sa te descurci altfel decat cu bani, si te limitezi la asta, nu te plange ca "toate vrea bani frate" vor pe dracu... eu nu le platesc nici macar un suc de multe ori si nu ma plang de lipsa kiar deloc... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning