![]() |
E46 - BMW E46 Felina Mea
8 Attachment(s)
Salut ma nunesc Ady si detin un BMW E46 320D de 4 luni an 2002 motor 2000cmc motorina 150cp suspensie reglabila pe inaltime si duritate,toba finala sport interior pachet m semi piele,CAPOTA BAD BOY,,faruri angel eyes cu lupa ,jante bmw pe 16,ALARMA TIP VIPER.climatronic oglinzi electrice incalzite heliomate senzori parbirz de ploaie.airbag-uri,abs asc dsc.
|
Re: E46 BMW E46 Felina Mea
Foarte frumos:-)...ii mai faci ceva sau o lasi asa?da-mi si mie un pm cu pretul
Sa o stapanesti sanatos in continuare! |
multumesc andrei o sa mai fac ceva la ea pe parcurs sunt multe de facut
|
1 Attachment(s)
frumos bad boy !!! asa am avut si eu p a mea :D:D:D...tare...ai grija d masina !!
sincer nu imi place culoarea :D in rest frumos !! o suspensie niste buzate si gata:D:D:D |
ms colegu !!!o sa am grija de ea
|
Frumoasa masina,dar ce ai tu acolo nu este interior de M.
Bafta. |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Multumesc Nicu eu nu stiam de la cine lam luat imi zise ca interiorul e M
|
1 Attachment(s)
colegii care stiti unde as putea gasi kit ///M pt e46 meu?ca pe aici pe la noi mam interesat si nam gasit nicaieri:(
|
Quote:
|
stock da 136cp da fostul proprietar zice ca ia facut resoft si cu tot cu galerie sport are 150cp apoi nu stiu ca nu ma intereseaza momentan partea mecanica da modelul e 2002 asa scrie in certificat:-Ppoate ca ai dreptate nu te contrazic
|
La bmw nu scrie alt an decāt cel al fabricaţiei, nu e ca la vag, de exemplu...
Modelul fără facelift s-a produs din 98 pānă īn 2001, de asta spuneam |
stiam asta da al meu nu e facelift si sa facut din 98 pana in anul 2001 da la mine in certificat mi trecut 2002 apoi nu stiu
|
frumoasa masina chiar daca e clar ca e nonfacelift. pare ingrijita, interiorul e sport nu M, ma refer la scaune, ca volanul e standard. ar merita niste jante mai mari, macar 17. bara de rigidizare dintre amortizoare de unde o ai? o avea sau ai cumparat-o tu? arata interesant. bafta cu masina.
|
Ti-am trimis un pm cu o adresa unde gasesti multe accesorii de bmw,sper sa-ti fie de ajutor
|
multumesc adrei asta da tovaras:-P
|
ms stefan bara am luato de la un prieten o sa am grija de ea masina nu e facelift eu unu is foarte multumit de el avand in vedere ca e diesel pt inceput vreau sa pun un kit m pe el pe parcurs imi doresc sa modific foarte multe la el
|
sa ai parte de ea ....
un sfat, da jos coada aia de rechin de pe plafon.... si M-ul de langa luscasuri... stopurile sunt vopsite sau mi se pare? bafta mai departe! |
multumesc mult Caius TM stopurile nu sunt vopsite:-P
|
5 Attachment(s)
sa mai pun ceva poze:-P
|
Dezlipeste chestiile alea din spate si fa-i niste poze cu o camera digitala8)
|
colegu` un sfat:fa ceva cu stopurile alea :D ori le schimbi ,ori fa-le negre8)
|
salut Gyo*TDS ms de sfata da ma gandesc sa le schimb sa pun de e46 facelift cu led numai pe parcurs ca astea nu de mult leam pus:-P
|
1 Attachment(s)
colegii care stiti merge si pe diesel galerie ca pe m3 e46 daca al meu e diesel?
|
Quote:
sau M-technik II , undeva la 600 E bara fata, bara spate si praguri + sitele de la bara fata, pt proiectoare se mai adauga pana la 50 E la fiecare kit |
Quote:
|
da colegu sineta zice ca pe diesel nu merge:( un kit m tecnik 2 m-ar interesa pt inceput
|
daca vrei iti pot aduce bara fata spate si praguri ...noi plastic;) scriemi pe privat daca esti interesat ti le si montez.....
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu e46 meu sa vezi despre ce ii vorba..........
|
da colegii galeria de m3 de ce nu merge pe diesel?da se poate face la e46 cu 4 iesiri nu ca am mai vazut da cum se face?:-P care imi da un sfat?
|
7 Attachment(s)
ceva poze:-P
|
Quote:
|
ms andrei am sa pun da mai incolo cu led de facelift da dupa sarbatorii multumesc pt sfat:-P respect andrei un adevarat tovaras
|
2 Attachment(s)
Felina Mea o Dragoste Adevarata:-P
|
3 Attachment(s)
:-P Felina
|
8)8)8)
|
Cat ai dat pe masina?
|
frumoasa masina dar parerea mea : scoate scrisurile alea de pe ea si fa ceva cu stopurile alea. sincer sunt urate rau. in rest bafta.
|
salut clausweb 7000E am dat :-P
|
7 Attachment(s)
Masina de care mam indragostit bmw pana la moarte:-P
|
alta sigla de ***. M POWER.
Scoate bre toate porcariile astea ca arata prea urat pe masina aia. Sau daca nu le scoti macar nu le mai fotografia ca sincer nu au nici o legatura cu masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning