Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 Coupe Replica... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223374-e36-m3-coupe-replica.html)

EuNuAltul 27-11-10 12:37

E36 - M3 Coupe Replica...

10 Attachment(s)
Salutare tuturor...

Iata ca dupa mult timp de stat pe forum m-am decis sa-mi deschid si eu un topic cu noul "proiect"- daca ii pot spune asa.

De aproximativ o luna mi-am cumparat o noua matza(in trecut am mai avut 3 ) si m-am decis sa o iau de la zero poate asa nu o sa ma mai gandesc sa ma despart de ea.

Este vorba despre un coupe cu un motor 318is din 95(toate au avut aceeasi motorizare-am o slabiciune la acest motor) la care m-a incantat nr de km 180.000 si faprul ca a avut 2 proprietari unul nascut in 1950 si unul in 1941 cu urmatoarele dotari:

-bara fata M
-bara spate M
-bandouri M
-faruri in-pro angeleyes
-interior recaro semipiele
-climatronic
-obc 18
-plafon negru
-si nu in ultimul rand suspensie reglabila fata-spate Weitec

Dupa ce am cumparat masina, am facut o vizita pe la mecanic si am schimbat toate consumabilele+ulei si o flansa de amortizor,iar mai apoi am inceput sa achizitionez toate piesele lipsa sau deteriorate necesare pentru a aduce masina intr-o stare cat de cat originala, asadar am cumparat:grila facelift+nari, carenaje , praguri M, grile din bara +multe alte pe care nu mi le amintesc.

Inainte de vopsitoria necesara am facut o inspectie pe dedesupt pe unde am dat cu mastic pensulabil si mai apoi cu antifon tot ce inseamna podul pedalier,lonjeroane, aripi interioare ...totul facut ca la carete.

Dupa toate acestea masina a intrat la vopsit ....ceea ce mi-a dat batai mari de cap, nu reuseam sa ma decid intre HELLROT si Estoril Blue ....am terminat vopsitul iar acu am trecut la echipat stadiu in care ma aflu si acu, insa usor usor daca vremea ma ajuta(astazi a nins :) ) sper saptamana vitoare sa fie gata(ori ea ori eu)

Ca planuri recente de viitor:

-In primul rand schimbat parbrizul(nu am reusit sa gasesc unul original) ca am de facut R.A.R-ul si sper sa reusesc ca baiatul de la care am luat masina are probleme cu financiarul.
-jante numaidecat..
-triple M
-pleoape far+luneta......si cine stie xenoane, folie sa vedem cum stam cu partea materiala

Cam atat deocamdata daca mi-a scapat ceva o sa mai adaug pe parcurs.
Si cateva poze

SAX1987 27-11-10 13:56

Re: E36 - M3 Coupe Replica...

Superba vopseaua . Mult mai bine asa decat rosu :D

Maniak22 27-11-10 14:15

Draguta masina... am vazut-o live printre blocuri in Sagului:):) Chiar ma intrebam a cui e ca avea sigla 4tuning pe ea. Vad ca prin Tm se poarta pisici in 2 culori:):):) . Bafta la modificari:)

plictisit 27-11-10 16:20

buna alegere la capitolul culoare :twisted:

JusT_SaY_BoBo 28-11-10 13:21

foarte frumoasa mata!chiar arata foarte bine culoarea!sincer mie nu prea imi plac pleoapele la e36 dar daca tie iti plac eok.si stopurile o ca uratesc dar am vazut ca ai in plan schimbarea lor!multa bafta!sa tina vremea cu noi:anger:

EuNuAltul 28-11-10 14:07

5 Attachment(s)
da multumesc....deocamdata e cam descompletata dar incet incet prinde forma....
pleoapele le-am dat jos o sa-mi pun modelul peste semnal....
jantele sunt pe drum....
si ceva poze de astazi, in graba facute cu telefonul ,cam murdara, dar deocamdata mai curat nu se poate....la sfarsit va primi o cosmetica amanuntita.

TM92VIC 28-11-10 14:13

Arata bine matza... ce jante vin ?

plictisit 28-11-10 14:17

ce i-as mai pune eu: niste coilovers mai profi, eleron ltw, eleron luneta, jante modulare pe 17 cu anvelope stretch, stopuri de m, splittere de gt, volan de m3, cel subtire sau gros cum preferi, niste vadere, geamuri electrice spate, si cam atat imi vine in minte momentan, poate e vreo idee care iti place si tie totusi :D

Nosfer 28-11-10 15:03

Inca o "albastreala" faina pe forum. Cu niste jante faine e masina aproape perfecta.

iondarie 28-11-10 15:28

foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si sa fii ferit de incidente neplacute!

EuNuAltul 28-11-10 15:37

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3851524)
ce i-as mai pune eu: niste coilovers mai profi, eleron ltw, eleron luneta, jante modulare pe 17 cu anvelope stretch, stopuri de m, splittere de gt, volan de m3, cel subtire sau gros cum preferi, niste vadere, geamuri electrice spate, si cam atat imi vine in minte momentan, poate e vreo idee care iti place si tie totusi :D

da ms de ideea...insa la ce ai zis acolo trebuie un pic de buget :))numai in viteza m-am uitat si am vazut cam 3000 e in fata...
oricum sigur in viitorul apropiat ...sper pana in sarbatori sa-i pun:jante, eleron luneta stopuri de m si poate o folie light dark(allaround)

ocaruntu 28-11-10 16:36

bv bobo ... prinde viata :)
ma anunti cand sa mergem la o sedinta :D

JusT_SaY_BoBo 28-11-10 16:57

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 3852032)
bv bobo ... prinde viata :)
ma anunti cand sa mergem la o sedinta :D

off te refereai la mine sau..:???::oops:
on.pe vremea asta e cam greu cu banii banuiesc ca toata lumea resimte criza,dar usor usor cu bun gust si sacrificii sunt sigur ca o sa ajunga ce trebuie masinuta!inceputul e foarte promitator!
ps.sa ai mare grija in alegerea jantelor pentru ca dupa parerea mea e cea mai dificila parte a masinii,si,in fond nu e graba pana la primavara ai timp!

DEVIL's Style 29-11-10 04:16

frumusel e36 ele ! nu am inteles ceva totusi ! in titlu apare m3 replica ! ai de gand sa il aduci cat mai aproape de m3 e36 din punct de vedere al aspectului?

Daca da , te as sfatui cauti accesorii OEM ! e doar o parere , mai ales ca e cam greu cu banii in ziua de azi . Sa ai parte de ea si kilometri multi fara incidente !

PS : culoarea e criminala !

enichitzu 29-11-10 22:08

bestiala matza,si culoare este superba,sa ai grija de ea,de mult imi doresc si eu asa o frumusete....aaa si era sa uit exact motorul asta este si slabiciunea mea 1.8is. bafta cu ea si sa ajungi la stadiul pe care ti-l doresti

EuNuAltul 30-11-10 18:48

[TM92VIC -- Arata bine matza... ce jante vin ?[/QUOTE]
ms mult....Style 24

DEVIL's Style -- M3 replica.....adica va fi un fel de m3 numai ca nu va aveam motorul respectiv, cel putin acu la inceput nu ma gandesc la asta..

ocaruntu -- sigur ca da ovidiu, cum sa nu...numai sa tina vremea cu noi...numai bine

JusT_SaY_BoBo -- jantele au ajuns deja si zic eu ca am facut o alegere buna.

enichitzu -- ms pentru complimente si bafta si tie!

EuNuAltul 30-11-10 18:50

mda...ce sa zic, astazi am ramas cu un gust amar in momentul in care am primit coletul cu jante, luat de la un coleg de pe forum, nu era nici pe departe ceea ce scria in anunt, jantele erau ok nu am ce sa zic insa cauciucurile au fost schimbate o problema mare pt mine ca am platit pt ele deoarece imi conveneau dimensiunile si in plus mi-a pus si niste gume roase....varza.Imi pare rau ca am patit asa ceva si nu stiu daca o sa ma mai risc sa primesc prin curier.
Cam asta e diferenta de la ce scrie in anunt si ce am primit

"Vand jante M3 17"-BMW MOTORSPORT 7,5j fata si 8,5 spatele,buzele jantelor polishate,incaltate cu 205/40 fata si 235/40 spatele."

si eu am priimit 225/45/17 fata si 235/45/17 spate

asta e anuntul https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...otorsport.html

JusT_SaY_BoBo 30-11-10 20:52

Quote:

Originally Posted by EuNuAltul (Post 3858411)
mda...ce sa zic, astazi am ramas cu un gust amar in momentul in care am primit coletul cu jante, luat de la un coleg de pe forum, nu era nici pe departe ceea ce scria in anunt, jantele erau ok nu am ce sa zic insa cauciucurile au fost schimbate o problema mare pt mine ca am platit pt ele deoarece imi conveneau dimensiunile si in plus mi-a pus si niste gume roase....varza.Imi pare rau ca am patit asa ceva si nu stiu daca o sa ma mai risc sa primesc prin curier.

"Vand jante M3 17"-BMW MOTORSPORT 7,5j fata si 8,5 spatele,buzele jantelor polishate,incaltate cu 205/40 fata si 235/40 spatele."

intr-adevar ai facut o alegere foarte potrivita in privinta jantelor!pacat de dezamagirea cu gumele....dar stai linistit ca unii castiga pe o parte si pierd pe alta...fiecare neseriozitate se plateste mai devreme sau mai tarziu...asta e dezavantajul curieratului...

DEVIL's Style 30-11-10 20:55

Quote:

Jante forjate [ sunt rare modelul asta de jante ]! nice ! oricum iti doresc multa bafta ! din ce vad aici, va iesi ceva frumos , in caz ca mai ai nevoie de ajutor sau altceva si pot sa te ajut , lasa-mi pe pm un id de messenger pentru o comunicare mai usoara ! stima !

EuNuAltul 06-12-10 18:47

1 Attachment(s)
si o poza cu matza zgribulita :)......

rzt_ro 06-12-10 20:19

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3853592)
frumusel e36 ele ! nu am inteles ceva totusi ! in titlu apare m3 replica ! ai de gand sa il aduci cat mai aproape de m3 e36 din punct de vedere al aspectului?

Daca da , te as sfatui cauti accesorii OEM ! e doar o parere , mai ales ca e cam greu cu banii in ziua de azi . Sa ai parte de ea si kilometri multi fara incidente !

PS : culoarea e criminala !

Frumos proiect...subscriu acestei pareri! Cu ceva buget si f multa rabdare o sa reusesti! Piesele OEM fac diferenta de cele mai multe ori dintre un Kitsch si un proiect reusit...multa bafta!

Quote:

Jantele astea am vrut si eu sa le cumpar insa din discutiile purtate nu am avut incredere sa le comand...singura consolare ar fi ca sunt un model dosebit, asta daca sunt in stare buna, asa cum se specifica in acel anunt!

Wilgax 06-12-10 20:49

Daca matza asta e din Botosani, inseamna ca peste 3 sap cand iau vacanta de la faculta o caut sa o vad:twisted:.Foarte frumoasa matza.Bine ales modelul de jante sincer.Asteptam poze mai multe si tuning de bun gust cat mai OEM.

..TheOne.. 06-12-10 21:52

foarte frumoasa matza ta sa ai parte de ea,parerea mea e ca aceste sunt acele jante care dau cel mai bine pe pisica din gama M3..spor la tuningat

Wilgax 06-12-10 22:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 3876547)
foarte frumoasa matza ta sa ai parte de ea,parerea mea e ca aceste sunt acele jante care dau cel mai bine pe pisica din gama M3..spor la tuningat

Sefu mai este si M-Double Spoke II.Alea-s viata mea.

iondarie 06-12-10 22:08

felicitari ai facut cea mai buna alegere posibila in privinta jantelor sa le poarte sanatoasa pisi si tu sa o conduci cu placere!

JusT_SaY_BoBo 06-12-10 22:12

pozele sunt facute in tudor?? cand trec data viitoare vin si eu prin parcare sa o vad live!arata super cu jantele!!inca o data felicitari pentru alegerea jantelor si bunul gust cu care evolueaza masina in modificari:tetter:

EuNuAltul 07-12-10 00:19

rzt_ro - ms mult pentru aprecieri , cu siguranta vor fi numai piese oem, cat despre jante pot sa zic ca sunt impecabile, nu am reusit sa ies in exterior sa vad daca bat deocamdata stau pe dreapta ca nu imi da voie vremea.Multa bafta si tie cu bmw-urile ai 2 minunatii de masini.

Wilgax - ms mult pt aprecieri si poate ne vedem prin bt.

..TheOne.- ms....multa bafta si tie!

JusT_SaY_BoBo - pozele nu sunt facute in tudor sun facute in botosani....dar speram ca in viitorul apropiat sa ajung si in iasi ca am acolo o gasca mare cu care tre sa ma vad si care asteapta sa vada ce a iesit din aceasta masina...poate o sa ne vedem prin is si ms mult pt aprecieri,

ocaruntu 07-12-10 08:10

cand vii in iasi macar sa'ti pun silicon de parbriz la bandouri :)
prietenii stiu de ce :evil:

rzt_ro 07-12-10 10:39

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3876583)
Sefu mai este si M-Double Spoke II.Alea-s viata mea.

Inclin totusi spre cele forjate...modelul din poza ta il am eu la vanzare!:D

Wilgax 07-12-10 10:42

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3877595)
Inclin totusi spre cele forjate...modelul din poza ta il am eu la vanzare!:D

Stiu sef..........stiu ca le ai si regret ca n-am bani sa le iau.Am cautat la bazar si la piese vanzare BMW........in afara de tine nu mai vinde nimeni.Problema e ca le gasesti cam rar din ce vad eu.Pacat ca le vinzi.Parca ziceai ca vrei sa achizitionezi toate cele 3 modele.Mna.....cand nu sunt parale nu ai.Daca aveam lovele erau cumparate de mult.SCZ DE OFF.

rzt_ro 07-12-10 11:19

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3877607)
Stiu sef..........stiu ca le ai si regret ca n-am bani sa le iau.Am cautat la bazar si la piese vanzare BMW........in afara de tine nu mai vinde nimeni.Problema e ca le gasesti cam rar din ce vad eu.Pacat ca le vinzi.Parca ziceai ca vrei sa achizitionezi toate cele 3 modele.Mna.....cand nu sunt parale nu ai.Daca aveam lovele erau cumparate de mult.SCZ DE OFF.

Nu e vorba de bani...mai am si modelul M DOUBLE-SPOKE POLISHED (STYL.24), un set de OZ Ultralleggera pe 18' si unul pt iarna!Mi-as fi dorit modelul M DOUBLE-SPOKE FORGED din alte considerente, insa nu m-am inteles cu cel ce le vindea...sa le stapaneasca fara incidente noul proprietar!:D

Wilgax 07-12-10 11:21

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3877675)
Nu e vorba de bani...mai am si modelul M DOUBLE-SPOKE POLISHED (STYL.24), un set de OZ Ultralleggera pe 18' si unul pt iarna!Mi-as fi dorit modelul M DOUBLE-SPOKE FORGED din alte considerente, insa nu m-am inteles cu cel ce le vindea...sa le stapaneasca fara incidente noul proprietar!:D

S-a inteles domu'.

EuNuAltul 07-12-10 13:23

ovidiu, stiu ca fara silicon la bandouri nu se poate desi nu imi prea surade ideea am pus si eu un pic....am noroc ca lumea de la botosani nu prea stie cat costa bandourile si cum se vand ca painea calda :)) deocamdata sunt ocrotit pe raza orasului...cand ies prin alte orase e mai greu.

as vrea sa cumpar pana ce fac RAR-ul adica 23dec aceste piese daca are cineva sau poate sa ma ajute..
-parbrziz
-proiectoare
-lucasuri aripa pe alb

Caius TM 07-12-10 16:27

proiectoare oem ca noi - 100lei. :D

bafta cu pisicu'

sprinter 07-12-10 16:55

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3878373)

bafta cu pisicu'

Te ai apucat de furat ma ? :))))) asa preturi la proiectoare? strici piata ba baiatule :lol:

On topic: Foarte misto inceputul, felicitari meriti tot respectul ca nu ai inceput cu diverse arogante, cum au diversi cursanti de pe forum :lol:
Multa bafta in continuare si capu sus... surpize neplacute din partea vanzatorilor o sa tot ai... am patit o si eu, au patit-o majoritatea ... asta e educatia care o avem.

Caius TM 07-12-10 17:11

mi'au ramas de la fosta "bestie" :lol:
de ce sa nu fac un bine? (parerea mea)
licitatia incepe de la 100lei ...
Sofort-Kaufen - 180lei :lol:

EuNuAltul 08-12-10 17:49

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3878373)

bafta cu pisicu'

Ms mult caius pt oferta..vb pe pm,
bafta si tie cu proiectul~!

EuNuAltul 08-12-10 17:56

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3878446)
Te ai apucat de furat ma ? :))))) asa preturi la proiectoare? strici piata ba baiatule :lol:

On topic: Foarte misto inceputul, felicitari meriti tot respectul ca nu ai inceput cu diverse arogante, cum au diversi cursanti de pe forum :lol:
Multa bafta in continuare si capu sus... surpize neplacute din partea vanzatorilor o sa tot ai... am patit o si eu, au patit-o majoritatea ... asta e educatia care o avem.

multam sprinter pentru cuvintele spuse, cat despre intamplarile neplacute,asta este mergem inainte vrem nu vrem.....ce sa facem.

urat ce ti s-a intamplat...capul sus si multa bafta!

EuNuAltul 10-12-10 18:31

14 Attachment(s)
iata ca dupa mult timp de munca si bibilit am reusit sa termin cam ce mi-am propus pentru anul acesta....am reusit sa fac lufturile si sa o mai "bibilesc" pe ici pe colo si sincer sa fiu imi place cum a iesit, acum astept binenteles laude si critici :))
astazi am reusit sa spal si eu masina, tin sa mentionez ca nu am spalat-o de cand am vopsit-o si am facut si cateva poze cu un aparat nu prea performat, dar e bun si asa pana la prima sedinta foto profi....

sprinter 10-12-10 18:40

Bravo frate, ma inclin sincer. alte comentarii ar fi degeaba.

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning