![]() |
E36 - M3 look
4 Attachment(s)
Sunt fericitul posesor al unui bmw e36, motor 2000cmc 24v vanos, masina este foarte intretinuta, are kit-ul de M, imi place asa de mult masina de-mi vine s-o tin in sufragerie :) . Ca dotari e cam slabuta: geamuri electrice, oglinzi electrice, obc mic, trapa, tapiterie semi-piele, inchidere centralizata, airbag, servo directie, imobilizator, scaune incalzite, proiectoare ceata, jante M. Pe viitor vreau s-o aranjez mai mult in interior. Motorul merge de minune. Va mai tin la curent cu ce ii mai fac si poze.
|
Re: E36 - M3 look
Salut! Sa o stapanesti sanatos . Arata bine de la exterior , pune si poze cu interiorul nu doar descrierea sa vada si oichii nostri cum sta , si poate si la motor ! Good luck going sideways!
|
Pune-i pe fata si buza neagra la bara si va arata si mai bine. Pare foarte ok masina, succes cu ea!
|
Frumoasa scufita.
Imi place. Tine.o cat mai simpla si vei avea de castigat. |
salut bine ai venit colegu frumoasa pisicutza punei nasu negru si o evacuare sport o schimba mult:-P
|
Oglinzile sunt M? Te rog eu schimba jantele ca sunt de seria 6 si nu arata bine pe pisica:D Parerea mea:):):)
Imi place e un inceput promitator bafta la ea si baga poze cu interiorul :):) P.S. Supertare dorsala de rechin:D.... de unde o ai? ca si eu tot caut de mult timp si am gasit doar aici dar nu merge pe acoperis ca e pentru altceva http://www.bikers-shop.ro/?p=productsMore&iProduct= astept un pm sau poti sa imi scrii aici daca e..ms:):):):):) |
frumos pisoiu,ai grija de el si cat mai multi km fara incidente
|
Quote:
Masina asa am cumparat-o, in viitor o sa schimb multe la ea. Multumesc pentru pareri, baieti. Succes si voi. |
Serios acuma.... de unde ai dorsala de rechin?
|
frumoasa tare masinutza ...candy shop:lol:
|
super masinutza ...
cate'va lucruri minore de retusat ar fi sa ii pui o buza la bara de M ... sa faci semnalele pe fatza negre sau sa pui alt model ... si triplele pe spate... bafta cu masinutza |
Frumoasa pisicuta.Sa te bucuri de ea.Are potential la motor de 2.0.Asteptam mai multe poze si modificari de bun gust.
|
felicitari ptr masina. ce s-a intamplat cu vectra totusi ?
|
Quote:
|
ce piese ti-au mai ramas ? sau ai dat tot ?
|
frumoasa masinutza, sa ai parte de multi km fara incidente.
ma bucur ca mai sunt si prin bv ceva oameni care investesc in pisicute, cam putini dar mai bn decat deloc. tine-o tot asa si va iesi un lucru frumos |
Mi as dori si eu sa am pe masina motor de 2000. :P oricum felicitari pt masina arata super bine
|
Quote:
Scz pt off...........cine iti interzice sa nu faci conversie si sa-ti urci sus un 2000?8) ON:Mai pune poze cu ea!Lumea de pe aici cere sa stii!8) |
Salut...imi place mult rosia ta :X
fai narile negre sa fie mai agresiva... ce planuri mai ai la ea? |
frumos e36 pretene ai grija de matza
|
Quote:
|
S-o stapanesti sanatos, ai o masina frumoasa :D si de modificat... stii tu ce sa modifici, ai aratat la vectra :evil:
|
baieti, am si eu o problema, daca ma puteti ajuta, in timp ce faceam cerculete, am simtit parca am facut o pana, cand imi dau seama ca nu mai am servo, imi merge foarte greu volanul, trebuie sa trag cu ambele maini. M-am uitat la curea, este intinsa, ulei servo am la nivel. Cand stau pe loc daca invart un sfert din volan stanga sau dreapta merge usor, cand motorul este oprit, normal, volanul nu trebuie sa se invarte, la mine se invarte usor. Ce poate fi caseta sau pompa, se aude ceva la pompa dar nu tare.
Un filmulet cu masinuta :) https://www.youtube.com/watch?v=vLjJri_TMq8 |
frumoasa rau .. sa o stapanesti sanatos .. :twisted: si sper sa i dai de cap la problema repede
|
Quote:
|
probabil era pe duca obosita..ca nu avea cum sa cedeze aiurea asa. . :rolleyes2
|
frumoasa masina...iar in legatura cu problema ta zic ca pompa servo este 100%, exact aceeasi problema am avut-o si eu, in timp ce ma invarteam am ramas fara servo...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning