Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   connex vs. orange (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2232-connex-vs-orange.html)

IS 18 BOG 24-10-04 20:28

connex vs. orange

salutare oameni buni...ia ziceti si voi care merita mai mult ... in partile bucurestiului si a constantei din cate am observat se foloseste cel mai mult connex .. iar prin partile moldovei se fol mai mult orange ....

cum va descurcati cu abonamentele ? adik in care din cele doua retele aveti posibilitatea sa aveti costuri cat mai mici si sa fiti si multumiti de serviciile oferite ???

MMihai 24-10-04 20:30

La abonamente si acoperire e mai bun Orangeul iar la cartela Connexul :wink: in orice caz sunt bune amandoua

R-NOS15 24-10-04 20:35

traiasca connex!

toata familia e abonata la connex din '98 :D

carlo_RS_GTI 24-10-04 20:44

ORANGE :D

CT-03-ART 24-10-04 20:59

connex. sunt multzumit de ei.au promptitudine la rel cu clientzii.

Gabi 24-10-04 21:18

Connex, ca la 100 de minute vorbite, iti dau 1,5 bucks :D

Singurelu 25-10-04 09:51

ORANGEORANGE

CT-03-ART 25-10-04 10:33

astea deja sunt reclame ascunse.. :twisted:

ffocus 25-10-04 10:51

ORANGE

Bogdan_16v 25-10-04 11:08

Eu am prins unul din ultimele abonamente Cent 500 min la Connex si sunt multumit...plus ca Connexul are o acoperire mai buna si mai de calitate(testat in zone rurale)...Serviciile sunt insa mai slabe la Connex...

SpeedeR 25-10-04 22:49

Orange k abonament.... Connex cartela

ce as fi vrut sa am si eu un cent 500 dar ce sa ii faci?!:D

teddy 26-10-04 02:15

CONNEX - am abonamentul CLASIC de 4 ani (4 cents pe minut pe CONNEX in fiecare zi dupa 6 si in WEEKENDS)... imi vine abonamentul in jur de 2 milioane si ceva dar vorbesc foarte mult. La acoperire in zone rurale e mai bun ORANGE totusi...

the_mav 26-10-04 09:13

long live CONNEX de mai bine de 6 ani.... cu toate astea se misca cam greu la chestii privind ofertele, fidelizarea, etc... :roll:

sonnya 26-10-04 19:08

mmmm Eu am si Connex si Orange .. :))) si sunt multumita de ambele servicii ...
dar .. oare cum e cu Zapp`ul ? :))))))) ca asta nu stiu

BogdanSHA 27-10-04 05:26

Am avut de ales si am ales Connex pentru calitatea in relatiile cu clientii.
In plus, la Orange, daca nu platesti la timp, te deconecteaza=taxa de conectare 3$. Daca vorbesti mai mult decat erau ei obisnuiti cu tine, iti inchid abonamentul pana platesti avans :evil: +multe rahaturi care adunate put ingrozitor :wink:
Insa Orange are calitatea audio mai buna, acoperire mai mare, ultimele tehnologii+multe oferte si bonusuri. (inclusiv cea de la connex pt cartele cu minutele primite)
Orange a fost desemnata anul trecut drept cea mai buna companie de telefonie mobila din Marea Britanie.

Romania->firme tari in care lucreaza (sadly)multi romani :D

Eryka 27-10-04 05:35

am abonament connex... cartele de orange... si soon imi iau zapp :twisted:

dar cel mai mult imi place connexu! :twisted: ( rup centu ) :lol: :lol: :lol: :lol:

iasi_drifter 28-10-04 01:48

cum zicea si IS 18 BOG Iasi-ul e plin de nr. pe orange (majoritatea pe care ii stiu is asa) iar cei din Bucale is mai mult pe connex. Asa ca io is tot cu PORTOCALA

Bogdan_16v 28-10-04 11:01

Oricare ar fi, aseara, cand a fost cutremur, au cazut ambele retele de telefonie mobila...ce jafuri de retele, se dau 100 de apeluri simultan si se blocheaza :evil: Asa e si cand ma duc la meci, tot meciu un telefon nu pot sa dau...parca ar vorbi tot stadionul...le transmit acestor 2 companii sanatate si un picior in gura pt serviciile de rahat pe care le presetaza...

shadow 28-10-04 12:41

Si eu tot unul din ultimile abonamente Connex Cent 500 de aproape 4 ani.
Dar la programul de fidelitate este mai bun Orange!!!
Dar tot Connex prefer, mai ales cand am 500 de min de vb. in weekend!!! :lol: :lol: :lol:

IS 18 BOG 28-10-04 15:18

dupa primul an pe cartela la orange mi-am facut abonament .. si acuma am un an pe abonament de 2 ani am orange ...o arecum is multumit dar parca prea mari is facturile astea ... si aseara dupa cutremur a picat orangeul .. si cand am prins si eu reteaua culmea ca am dat de mesageria vocala a persoanei respective .....

vreau sa -mi schimb tel .. am pus pe undeva un post ca vand siemens a55 detalii pe privat !!!!!!!

Diutza_1510 28-10-04 17:19

eu am abonament la connex de 2 ani si sunt multumita...

DJ10BOD 29-10-04 01:27

Connex rules!!!
Am un connex d 4 ani juma' n-am avut nici o problema... 500 d minute in cent... vorbesc in week-end d ma sparg! la un pretz atat d mic! :)
Oricum eu cred k aici conteaza si cei din jurul tau! Adik dak cineva are maj prietenilor pe una din retele normal k nu-i convine sa se conecteze la alta retea...

killme 29-10-04 16:59

votez cu orange ca asta am

Psycho 01-11-04 00:18

Viitorul Suna bine :) Connex si aici :)

MMihai 01-11-04 09:34

eu am abonament Orange dar din decembrie trec pe cartela Connex.. as vota cu ambele dar mai bine ma abtin ca lasa mult de dorit ambele parti :P

Ema 01-11-04 11:08

Familie fidela Connex! Abonamente din '97 si cartele tot cam asa.

TranceGirl 03-11-04 02:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sonnya\"
dar .. oare cum e cu Zapp`ul ? :))))))) ca asta nu stiu

sonnya, intreaba \"grupul soferilor neprinsi de radar\" :lol: :D -> era o reclama la kiss fm.. si probabil ca daca nu auzeam cuvintele keie nici nu o remarcam 8)

La abonamente connexul comparativ cu orange`ul incarca nota.. testat.
La cartele.. prefer orange
-> Gabi shtiam de dialog ca da 1$ la 100min.. si connexul da bonus sau le`ai incurcat?

Fiecare are avantajele si dezavantajele lor, connexul e mai fidel cu clientii [dar s`au tzapit mai des!], dialogul are oferte mai avantajoase [dar sunt mai siguri pe situatie :wink: ] .. Oricum majoritatea care au de ales decid in functie de media anturajului :wink:

Diutza_1510 03-11-04 08:35

la cartela connex-ul da 1,5 $ la 100 min vorbite.. si orange-ul parca tot asa , nu stiu...

oricum si eu sunt de parerea k anturajul conteaza atunci cand alegi compania.. :roll:

atzone 03-11-04 08:44

am connex cent (500 min) de un an shi ceva (10 min gratuite pe luna) shi ma tot suna ashtia de la connex sa il schimb ca ii bag in paguba (mie imi raman la sfarshitul lunii de factura maxim 10 minute in cent) ca vb de ma uita d-zeu la tel concluzie i love connex shi nu renuntz la el

orlando 26-11-04 11:21

eu am orange de vreo 3 ani si nu m-am plans niciodata de el...sa stitzi ca ati omis ceva..orange-ul e bun si telefoane mobile!!!!!!

tng 26-11-04 13:58

Sunt pe CONNEX de 3 ani si sunt multumit.(1 an abonament si 2 ani cartela Kamarad) :wink:

minirally 02-12-04 20:20

eu-s pe connex de 3-4 ani..si..n-am nimic de reproshat,decat in zonele rurale,unde orange`u il face :wink: cat despre zapp...nu faceti prostia! :) e bun pt net,modemu e destul de rapid,insa mobilu e cam...cahh!servicii prostutze..bla bla bla...

Lemeleul 02-12-04 20:31

Am abonament la connex de 5$ -vechime 6 ani si abonament la orange 9$ - vechime aprox 2 ani!!!
Ma gandeam la oferta asta de la zapp cu abonamentul de 10$ si 500 min in retea si 30 nationale!! Ce parere aveti? Cum sta zappul cu semnalul??

minirally 02-12-04 20:36

prrroooossst!cel putin eu asa am observat cu al meu...

EvLSant0S 02-12-04 20:53

BIS BIS . connex ruleaza , parerea mea, mai ales daca ai prins un cent 500 esti OM

sunwater 03-12-04 07:56

connex

votez cu CONNEX .. abonament de 5 ani.. connex cent + minute gratuite :lol:

MaF|OtU 03-12-04 08:56

Am votat ORANGE :!: Am 3 telefoane in casa pe ORANGE :arrow: nu puteam sa imi iau pe connex

tng 05-12-04 12:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lemeleul\"
Am abonament la connex de 5$ -vechime 6 ani si abonament la orange 9$ - vechime aprox 2 ani!!!
Ma gandeam la oferta asta de la zapp cu abonamentul de 10$ si 500 min in retea si 30 nationale!! Ce parere aveti? Cum sta zappul cu semnalul??

La Zapp ai semna numa daca esti in orase,la sate sau pe distantele intre orase nu ai mai deloc.Cat despre cele 30 min nationale iti spun ca se duc ff repede.
Net`u la zapp e de tot ***`u.Cei de la zapp zic ca ai rata de nush cat(mare oricum) dar de fapt ea nu trece de 16k/s(si asta in vreame buna).

Ma uit la unii care au postat si care zic \"yo am tel mob de 4 ani...\" si ei au 15 ani si poate nici aia implinitzi. :lol:
Voi v-ati nascut cu mobilu`n mana ? :lol:

DonHacker 05-12-04 16:14

:)

Eu votez cu Connex-ul dar eu din pacate momentam am Zapp ! MARE PROBLEME sunt telefoanele care sunt de la jalnice in jos ! SUB ORICE CRITICA ! dupa nici 2 luni de folosit telefonul mi-au cazut suruburile si acuma vorbesc la telefon in timp ce strang telefonul cu mana stanga sa nu cada de tot ! La internet e asa si asa ! Dar SINGURUL AVANTAJ LA ZAPP este ca data si ceasul nu iti raman NICIODATA IN URMA DEOARECE TOATE SUNT SETATE DIN BUCURESTI LA FEL !!!! Faceti un test daca nu ma credeti ! Toate au aceeasi data si ora iar cand se schimba ora se schimba automat . Inca ceva,telefoanele astea color cu 262.000 de culori le potzi fute(pe romaneste vorbind) sunt EXTRAORDINAR DE PROASTE,primul lor model de telefon Hyundai H100 il intrece.Taica-meu are unul de ala..adik a avut pana nu l-a aruncat de pamant,deoarece se intrerupe in mijlocul discutiei.E foarte slab.Dar pentru firme ZAPP-ul e ca si RAIUL DE PE PAMANT !!! nu ?

Lemeleul 05-12-04 18:43

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
Eu votez cu Connex-ul dar eu din pacate momentam am Zapp ! MARE PROBLEME sunt telefoanele care sunt de la jalnice in jos ! SUB ORICE CRITICA ! dupa nici 2 luni de folosit telefonul mi-au cazut suruburile si acuma vorbesc la telefon in timp ce strang telefonul cu mana stanga sa nu cada de tot ! La internet e asa si asa ! Dar SINGURUL AVANTAJ LA ZAPP este ca data si ceasul nu iti raman NICIODATA IN URMA DEOARECE TOATE SUNT SETATE DIN BUCURESTI LA FEL !!!! Faceti un test daca nu ma credeti ! Toate au aceeasi data si ora iar cand se schimba ora se schimba automat . Inca ceva,telefoanele astea color cu 262.000 de culori le potzi fute(pe romaneste vorbind) sunt EXTRAORDINAR DE PROASTE,primul lor model de telefon Hyundai H100 il intrece.Taica-meu are unul de ala..adik a avut pana nu l-a aruncat de pamant,deoarece se intrerupe in mijlocul discutiei.E foarte slab.Dar pentru firme ZAPP-ul e ca si RAIUL DE PE PAMANT !!! nu ?

:? :? :? :? :? :?: :?: :?: :?: :?:

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning