![]() |
the best car - cars contest !! !! !!
acest topic este strict legat de concursul de styling in nfs mw lansat de mine acum 1 sapt.
acum aveti prilejul de a vota cea mai reusita masina p.s. la AdiNX votati masina nu wallpaperul !! !! !! (k asha puneam shi yo o gagica goala pe fond shi rupea ochii omului) p.s. fot p.s. cei care au masini in concurs sunt rugati sa spune pt cine au votat nu aveti voie sa va autovotati ... cine incalca regula va fi descalificat |
Re: the best car - cars contest !! !! !!
3 Attachment(s)
varianta nr. 1 :
the_fis_me_h - gallardo |
3 Attachment(s)
varianta nr. 2 :
DyZ - aston db9 |
3 Attachment(s)
varianta nr. 3 :
bogdan C.E.T. - lancer evo |
3 Attachment(s)
varianta nr. 4 :
AdiNX - carrera gt |
3 Attachment(s)
varianta nr. 5 :
sky man - mustang gt |
3 Attachment(s)
varianta 6 :
Vlad CFRistu' - carrera gt |
3 Attachment(s)
varianta 7 :
Sl1V3R - lancer evo |
3 Attachment(s)
varianta 8 :
oldtudorhand - elise |
3 Attachment(s)
ultima varianta dar nu cea din urma :
op(p)ortunity - gallardo |
shi acum vratilor... votati !! !! !!
|
eu zic de acum ... am votat op(p)ortunity pt k mi s-a parut de departe cea mai reusita masina dintre toate ... a facut-o cu stil shi prin vinl a continuat liniile de baza ale masinii. il felicit shi va zic de acum ca am o presimtire ca el va castiga
|
am votat Gallardo lui Opportunity... am avut de ales intre 3 masini (una a mea, deci raman 2 :))
dupa mici sfaturi, Opportunity a facut o masina custom care merita un loc pe "podium" :tenisclap |
Eu l-am votat p DyZ[nu l-am votat pt ca mi-a zis ca e misto evoul;)].Desi nu sunt un mare fan a lui db9 am facut o mica exceptie:lol:.O masina 100% de curse...
Si o intrebare:pana cand se tine pollul??? |
votul meu merge la the_fis_me_h :)
|
Quote:
tine 10 zile |
shi care e premiul? :D
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ce crezi k dam bani:lol: :lol: :lol:
|
Eu i-am votat EVO-ul lui Bogdan........
.......partea naspa e ca vroiam sa-l votez pe cel al lui Sl1V3R si am dat din greseala pe celalalt........sorry!!:oops: |
ce ar fi sa ne shi descriem masinile un pic acum !! !! !!
|
Bogdan C.E.T. - Lancer Evo :joy:
Imi place si cum arata,plus ca am Lancer-ul e cel mai tare. Se tine bine dar si fuge.Cu piese unice pe ea,a trecut peste graficul de Top Speed.:shock: |
eu vorbeam.......altceva !!! !!! !!! - cei kre le-au creat sa le descrie !!! !! !
|
descrierea la lambou meu: fiara :D acum serios vorbind:
masina mea este una unica. performanta ei este la maxim cu toate piesele Junkman. NIMENI nu ii sta in fata. kitul este unul care pastreaza liniile masinii si nu este foarte extravagant. am vrut sa pastrez linia masinii dupa cum se vede si la eleron care parca e turnat pe masina :) rotile sunt o.z pe 20''. si cam atat. oricum tot ce am scris pana acum se poate spune intr-un singur cuvant: fiara :) |
shi o sa incep eu :
am ales ac gallardo pt k mi s-a parut cea mai agresiva masina din joc. am pus cam tot ce se putea pe ea, chiar si vinil (nush dak l-ati vazut)... este vb de un vinil ce imita fibra si se vede sters pe capota...am vrut sa fac o masina de curse... nu una de prezentarecu multe zorzoane ca bogdan...nu zic k a lui ar fi urata....deci....avand ac descriere sper ca v-ati facut o idee despre my car |
Quote:
|
am votat Mustang-ul lui Sky-M@N ... :!:
|
nu e stricat..dar dupa 5 min nu te mai lasa sa editezi :D
|
Am votat evo VIII-ul lui Sl1V3R.... nu pt k il cunosc si sunt preten cu el.... ci mi se pare o masina mijto prin faptul k e f simpla...:-)
|
votul meu merge la the_fis_me_h....super combinatzia!!!;)
|
Quote:
|
Masina mea:evo 8.O masina de care ma sint atras in absenta 206-lui.Am incercat sa o fac cat de simplu posibil.Tuner style...Motorul e the meanest.Fuge bine,se tine bine p asfalt.O am uitat sa spun:motorul e facut d Japan Tuning care au fortat masina la 600cp[pistoni de cursa de la Jackson Racing,injector de benzina foarte usor de la Skunk2 si racitor de ulei de foarte mare capacitate d la DC Sports],cu o turbina si intercooler de la GReddy.Evacuarea de la Turbonetics e facuta la comanda special pt mine.Desigur cateodata sunt nevoit sa am un boost ceva mai mare de aceea am achizitionat un sistem de nitro de la NX cu direct shot.Transmisia a suferit si ea destule modificari:ambreiaj de curse de la ClutchMasters si volant de asemenea de curse de la HPRacing.Cu atata putere am fost nevoit sa umblu si la manevrabilitatea masinii:suspensia[un amortizator montat intre motor si sasiu pt o acceleratie mai buna,pt a schimba vitezele mai usor de la Skunk2,un camper kit de la H&R si un nou sistem de suspensii de la Bilstein cu ajutorul carora imi pot ajusta inaltimea masini],franele[etriere de curse cu 6 pistoane si disc de frana din ceramica de la HPRacing si placute de curse de la wilwood] si cauciucuri de curse de la Falken[225/40-18].
Am terminat cu motorul trecem la exterior:vopsea custom neagra impreuna cu dungi de curse mult mai mici ca cele de obicei si niste stickere de la Super Street,NX si Japan Tuning.Bodykitul e de fibra de sticla facut la mine in garaj.Spoilerul a completat imaginea de masina modificata.De asemenea am pus jante de 20" de la Enkei. |
Am uitat sa spun pretul:36000$:lol:
|
mie cel mai mult mashina lui bogdan. din partea mea ... BRAVO!!!!
|
merci mult de apreciere
|
a doau editie cand incepe??ca vreau si yo sa particip:D
|
Quote:
|
cred ca o sa fim ocupati cu carbonu sa il terminam , nu sa punem masini aici, anyway cat tine pollu?
|
10 days from the start
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning