![]() |
CUMPAR MACHETE CU DEFECTE 1/18!
Cumpar machete 1/18 cu defecte, cel mai mult ma intereseaza sa aibe trenul de rulare complet, asta este prima conditie, si a doua ar fi sa aiba si parbrizul.Doar modele 1/18, exclus alte scari.
Momentan sunt in cautarea unei americane 1/18 indiferent de firma, dar sa corespunda si cerintelor mele, si sa fie un model care sa ma intereseze, bine-nteles. Contact:id de mess:fed_miracleboy95/p.m astept ofertele voastre, insotite de poze. |
Re: CUMPAR MACHETE CU DEFECTE 1/18!
2 Attachment(s)
Am eu 2 buc: Murcielago LP640 Maisto vopsit negru tot-interior+exterior=>40lei
Jeep Wrangler Sahara.=>35lei. Sa-ti zic defectele pe care le stiu eu: -bara fata taiata in ambele parti -lipsa o oglinda -o roata lipita->e cea de rezerva -roata rezerva inlocuita->alt model -spart un colt de stop -geam spate putin matuit de la vreun lipici ceva |
imi pare rau Radu-le, dar nu ma intereseaza nici unul dintre modelele tale.Lambo nu vreau ca sunt in cautare de ceva mai vechi, iar wrabgle nu ma intereseaza ca e jeep.
vreau o americana, gen pontiac, dodge, ford, camaro...modele sport preferabil. |
2 Attachment(s)
Quote:
Aaa...mai am M5 maisto cu o roata rupta,dar reparata:-P |
Quote:
|
4 Attachment(s)
crysler 300 c
Hotwheels impreuna cu porcu - 60 lei cu tot cu transport si mai bag o epava de Mustang.... |
Quote:
|
Un Chevrolet Corvette C1 1957 Bburago 1/18 fara un ornament din spate pe dreapta? si geamul refacut, scaune imbracate de mine in piele, te intereseaza? Trenul de rulare si orice altceva ce tine de macheta arata impecabil. ;)
Fotografie1Fotografie2 |
Quote:
|
UPPP!!!!! caut in continuare...
|
haideti fratilor, caut o americana 1/18, nu conteaza firma, cu mici defecte, pentru un nou proiect, UPPPP!!!!
|
daca nu americana, macar ceva european, un Audi, un Volkswagen orice, haideti baietiii UPPPP!!!!
|
te intereseaza un lamborghini murcielago welly 1/18?
|
Quote:
|
UPPPP!! caut in continuare...
|
UPPPPP!!!!!! o europeana ceva, o masina de familie...
in cautare de un nou proiect, haidetiiii!!!! |
S U S!!!
|
S U S!! caut si un break 1/18 sau ceva coupe, o europeana:wink:
|
UPPPPPP!!!!!
|
Corvette C5 Convertible 1:18 cu scaunele rupte ? Te intereseaza ?
|
Quote:
am uitat sa mentionez: prefer modele break, sedan sau coupe, nu ma prea intereseaza cabrioletele. sorry. |
UPPP!!! scapati-va de machetele lovite, defecte, cu lipsuri...:blahblah:
astept oferte... |
Caut in special Bmw 850i si Viper Maisto 1/18, ma intereseaza in special pentru jante.Deci, caut jante model bbs, 1/18 preferabil cu prindere Maisto, sau jante adanci, cu buza.
Astept oferte, insotite de poze. |
caut ceva jante...
|
caut machete cu defecte...caut machete cu defecte...caut machete cu defecte...
|
Quote:
|
Quote:
deci, UPPP... |
Cumpar BMW Z3M Maisto, ma intereseaza in special sa aiba ROTILE !
|
am eu un peugeot 407 silhouette motormax cu cutie originala,cu roti sau fara 50 lei fara roti,60 lei cu roti,masina e brici nici un defect 1/18 sa un golf 5 weely cu jante costum sau fara ,portbagajul este rupt de deasupra lunetei ,dar sta nu se vede nimik nu are nici o problema 60 lei cu roti,50 fara roti.O sa pun poze daca doresti
|
Quote:
Nu ma intereseaza niciuna dintre machete. |
e ceva aici ce te intereseaza??
o sa am un BMW 850 Revell de dat la 70 lei... |
Quote:
Ideea e ca topicul era adormit de mult timp.Nu era tocmai de actualitate, fiindca acum am vreo 4 machete la care lucrez.Oricum Horia, multumesc de informare.Cand ii faci poze, sa pui si aici pe topic te rog, sau pe mess daca ma gasesti sa vad cum e, poate poate... Multumesc inca odata. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning