Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Am mai pierdut un PRIETEN (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/2218-pierdut-prieten.html)

Anonymous 22-10-04 16:35

Am mai pierdut un PRIETEN

-Azinoapte unul dintre baietii care veneau la curse a MURIT INTR-UN ACCIDENT LA MIHAILESTI.-Alexandru din Bragadiru (Bucuresti) Mazda Gri frecventa nu de mult locuri pe care le impartasam cu totii odata pe saptamana.Nu s-a remarcat cu nimic printre noi dar pasiunea noastra o impartasa si el.
-Ne vom strange maine seara sa-i ducem un ultim omagiu la el acasa.
-Locul si ora nu le-am stabilit dar in cursul zilei de azi vom hotara cu toti.
Informatia este preluata de la TOD-ul (Bmw 325 Negru).
_-CONDOLEANTE FAMILIEI-_

F_L_R 22-10-04 16:38

Scuze pentru omisiunea de logare.Postul i-mi apartine.
-Reportajul il puteti vedea la Observator la ora 19:00 probabil cu un live .
-Alexandru avea 25 de ani si era de mult timp un impatimit al fiarelor pe 4 roti ,pacat ca numele lui se alatura acum celorlalti care acum ne privesc de sus (Virgil , Bogdan , Andrei) :cry2:

B|shOp-VR6 22-10-04 16:42

Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

F_L_R 22-10-04 16:58

-Am hotarat sa mergem in aceasta seara la Bragadiru pentru a nu \"umbri\" in nici-un fel evenimentul de maine de la Plopeni.
-Intalnirea este in aceasta seara la :
-PETROM ALEXANDRIA (IESIREA DIN BUCURESTI PRIN RAHOVA)
-ORA 20:00

Michael 22-10-04 17:24

Dumnezeu sa-l ierte !!!

IS 18 BOG 22-10-04 17:29

dumnezeu sa-l odihneasca in pace

shadow 22-10-04 18:13

Condoleante!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!

[T3m]b3|| 22-10-04 18:18

Condoleantze ! :(
Sa-i fie tzarana ujoara ! :tears:

luca 22-10-04 18:31

Condoleante familiei si celor care l-au cunoscut !!!
Dumnezeu sa-l ierte !!!

NeSeCeul 22-10-04 18:50

Dumnezeu sa-l ierte!

ionutdrg 22-10-04 18:52

\"Condoleante familiei....!!!\"
\"Dumnezeu sa-l odihneasca in pace\"

Eryka 22-10-04 18:56

condoleante familiei!!! Dumnezeu sa-l ierte! Odihneasca-se in pace!!!

GSi 22-10-04 19:09

Condoleante familiei si prietenilor ! Imi pare rau ca nimeni din Ploiesti nu poate ajunge, as fi vrut sa aduc un ultim omagiu unei persoane cu care am impartit odata 400m de drum.

Gabi 22-10-04 19:20

R.I.P.

Am primit si eu mesaj pe telefon, legat de acest accident si credeam ca-i vreo gluma proasta a vreunui prieten.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Anonymous 22-10-04 19:46

RIP

Am auzit astazi. My condolences.

Eu sunt plecat, am anuntat baieti si sper ca Insomnia vor veni acolo.

carlo_RS_GTI 22-10-04 20:26

pacat.....

Bogdan_16v 22-10-04 21:10

D-zeu sa-l odihneasca in pace! Tragic cand se intampla asa ceva...
Asta ar trebui sa ne aduca putin cu picioarele pe pamant atunci cand suntem la volan, cu toate ca multi poate se cred soferi cu experienta si isi spun ca asa ceva nu li se poate intampla lor...Se poate intampla oricui! Atentie mare atat la cat apasati pedala in trafic, cat si la dobitocii care au luat carnet pe shpaga si care habar n-au sa conduca, si mai ales centura intotdeauna pusa, va poate salva viata!

Lucian 22-10-04 22:46

Sincere condoleante . Din pacate suntem oameni si datori cu ... E tragic cand totul se sfarseste la o varsta frageda . Este o zi trista pentru toti . Dumnezeu sa-l odihneasca !

BIZ 22-10-04 22:57

Sincere condoleante familiei indoliate.
Dumnezeu sa-l ierte. :cry:

DRooPY 22-10-04 23:38

DUMNEZEU SA-L IERTE

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE, SINCERE CONDOLEANTE :cry:

micutzu_mrc 23-10-04 02:46

CONDOLEANTE

In aceasta seara am vb cu Florian netinand cont de ce sa intamplat intre noi in ultimul timp si am fost inpreuna la ..........imi este greu sa vb ,un lucru vreau sa stie toata lumea ca orice sar intampla intre mine si Florian lnoi doi vom fii impreuna in asemenea momente fara sa facem exceptie ca ala facea parte din MR sau NSL toti inpartim aceeasi PASIUNE aceasta este PAREREA MEA(daca am scris ceva gresit imi cer scuze pt ca sunt foarte obosit).
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: DUMNEZEU SA-L IERTE

madfish 23-10-04 13:04

Dureros ce s-a intamplat. Dumnezeu sa-l ierte !

ffocus 23-10-04 17:11

Condoleante familiei!
Odihneasca-se in pace!

maryo 24-10-04 09:14

Condoleante familiei!
Dumnezeu sa-l ierte!
:cry: :cry: :cry:

NOSferatu' 26-10-04 13:08

Inca un Inger si-a primit aripile...

Stiu ca nu multi dintre voi l-ati cunoscut! Mie mi-a fost prieten apropiat. Iubea masinile, iubea viata, iubea viteza. Asta l-a luat dintre noi, lasand in urma lui prea multa durere, prea multe lacrimi, si prea multi priteni cu sufletul sfasiat. Teribilul accident i-a curmat viata prea tanara la cei 25 de ani ai sai, lasand neimplinite prea multe lucruri care urma sa le facem impreuna.Va multumesc in numele familiei si a prietenilor ca i-ati adus un ultim omagiu. El nu a murit. Doar sufletul sau a parasit corpul, si ne vegheaza pe toti de acolo de sus. Tu vei fi mereu in sufletul nostru, acolo de unde nimeni si nimic nu te va putea scoate. Dumnezeu te-a chemat la el. Erai prea bun pentru aceasta lume.Adio Iulica, adio, si nu te vom uita niciodata!

NOSferatu' 26-10-04 13:20

Iulica

1 Attachment(s)
Pentru cei ce au impresia ca l-au cunoscut, el este cel din poza, iar masina sa era o mazda 323 gri cu nr de inmatriculare B XX KKK

NOSferatu' 26-10-04 14:15

Rugaminte

As dori, daca cineva poate sa ma ajute sa fac rost de reportajul facut de Antena 1 la fata locului. Daca cineva a inregistrat de pe TV direct, sau eventual tot ceea ce s-a filmat la fata locului ( asta ar putea sa rezolve cineva cu cunostinte la Antena 1). Noi, prietenii sai am dorit sa filmam adunarea celor peste 100 de masini din acea seara dar durerea a fost prea mare, nimeni nu a putut face acest lucru. daca cinceva ma poate ajuta, il rog sa ma caute la 0726.989.422 sau pe messenger la id-ul mothanel_xxx. Va multumesc.

Dumnezeul sa-l odihneasca!

g-spott 26-10-04 14:26

Rest In Peace!
Condoleante familiei!

Al3xius 03-11-04 14:48

Sincere condoleante familiei indurerate! ...cuvintele sunt de prisos ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning